Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sağol canım akşam okurum inan hiç aklıma gelmedi hatta eşimede okuttururum. Canım ii tatiller çok kalcakmısınız yoksa 2-3 günlüğünemi

valla sende çok çekmişsin rabbim hepimiz için hayırlısını versin....

mrb arkadaşlar nasılsınız bende eh işte buay oluruna bırakmıştı doktor ilaçların etkisi devam edebiliyo kendiliğinden kalabilirsin demişti malesef sabah kırmızıları gördüm neyse randevü aldım yarın yine gidiyorum son aşılama inş sonrada yaşımı bekleyip tüpe geçicez

hayırlısı olsun canım inş. bu aşılamayla hamile kalırsın .umudunu yitirme sakın dua et hep

şükür iyi gidiyo canım dün dr. gittim keseyi gördüm 15 gün sonrada kalp atışı için çağırdı sen neyaptın yumurtalar ne halde?

hadi bakalım inşallah hayırlısıyla miniğinin kalp sesinide duyarsın...

benim yumurtalar fena 1 haftadır 14 mm üstüne çıkaramıyoruz inat etti bi türlü büyümüyo ilk defa öyle oluyo... bugün adetin 19. günü 14 kez iğne vuruldum ve devam ediyorum....boshayallersmile

inş canım amin kalp atışınıda duyarsam daha iyi olucak

niye böyle oldu busefer gelişmedi ama bundada bi hayır vardır canım sakın strese girme rabbim vericekse hertürlü veriyo bunu biliyosun hatırlarsan bi arkadaş vardı ismi banucanermiydi hatırlayamadım tam düşün 3 aşılamadan sonra tüpe geçicekken o ay kendiliğinden olmuştu hemde adetin sadece 8 ve 9 gün ilişkiye girmiş koskoca 1 ayda Allahım ol derse oluyo üzme dualarımızla olucak canım inan buna..

tatlıcık nabalım mutlaka bizimde bigün olucak ben geçen ay aşılama olduğumda sonra tutmayınca doktora gittiğimde doktor bile şaşırdı herşey yolunda gitmiş olumsuz hiçbişey yok filan dedi olmayınca olmuyo ben aşılamadan sonra çok araba yolculuğu filan yapmıştım ondanmıdır diye doktora sordumda alakası yok oldumu oluyo dedi zaten bence aşılamanın normal ilşkiden bi farkı yok ama biz elimizden geleni yapalım nabalım bende buay umutluydum ama daha adetime 2gün varken geldi ((

murseciğim keseyi görmüşsünüz hayırlı olsun, inşallah hayırlısı ile pıt pıt seslerinide duyarsınız minik bebişinizin kalbinin. çok heycanlandım birde. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımla benim başıma.

esracığım hayırlı olsun hayatım, ümidi kaybetmek yok. inşallah hayırlısı ile alacağız evletlarımızı kucağımıza.

esracığım hayırlı olsun hayatım, ümidi kaybetmek yok. inşallah hayırlısı ile alacağız evletlarımızı kucağımıza.

inş bende inanıyorum bigün mutlaka olucaka allah bizide bununla sınıyo ben kendi hayatıma baktığımda herşey yolunda gidiyo tek problem bebek eşiminde çok iyibi baba olucağına inanıyorum düşünün abisinin çocuğunu bile yengesi sevdirmiyo kıskanıyo sevemiyo onların yüzünden kimsenin bebeğini kucağıma almak istemiyorum niye insanlar böyle anlamıyorum...

bunları kafana takma arkadaşım. kimi insanların içi fesat oluyor. sen bol bol dua et Allah tez vakitte bebişini versin sizde onu sevin inşallah.

evet canım olmayınca olmuyor.... boshayallersmile
benim de ilk aşılamamda doktorum çok şaşırmıştı ve bu ay aşılama yaptığım bütün hanımlar hamile kaldı hatta, tüpbebeğe yönlendireceğim bi hanım vardı o bile hamiş oldu ben senden bekliyordum oysa dedi(

Allahım ne zaman dilerse napalımm.... biraz daha sabredicem inşallah şu yumurtalarımın inadı kırılırda bu ay geç te olsa aşılamam yapılır ve olumlu sonucu bende,bizde alırız.......
senin yeni sürecinde inşallah kolay ve olumlu geçer.....:Saruboceq:

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........
kartopu
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))) rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........21/06
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem
özgemrecan.......................................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:

varmı başka tedavi aşamasında olan arkadaşımız??

Son düzenleme:

saol kartopucum şükür gördüm keseyi. inş kalp atışınıda duyarım Rabbim yardımcımız olsun darısı sizlerin başına inan dualarımdasınız hep vakti gelince sizde bu duyguyu tadıcaksınız tüm kalbimle inanıyorum..tatile çıkıyomuşsun eşinle güzel bi tatil geçir herşeyi kafandan at ve tadını çıkar tatilinin canım sana şimdiden iyi tatiller ve hayırlı yolculuklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…