Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

teşekkür ederim murseciğim,hayırlısı ile inşallah gider geliriz güzel bir tatil olur. sende kendine ve bebişine iyi bak canımcım.

günaydın arkadaşlar hepinize mutlu bir gün diliyorumm :)

nasılsınız umarım iyisinizdir :)

herkese günaydınlar...keyifli ve güzel günler...

yarın havada açıyomuş hamiş haberleriyle daha da keyiflenecegiz inş...

tatlıcık yumoşların nasıl bitanem

hiç sorma pazartesi günü aynıydı.... 75mg çıktık 2 gün o şekilde vurdum bugünde vurcam iğnemi yarın kontrole gidicem.... bakalım kırıldımı direncii........
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah senin sürecin sorunsuz , çok kolay geçer ve bebişin sana sende ona kavuşursun:Saruboceq:

arkadaşlar birkaç gündür giremedim biraz rahatsızım sakın şikayet gibi algılamayın lütfen Allahıma hamd olsun inşallah düzelecem işten izin aldım evde yatıyorum çok halsizim kusuyorum ayağa kalkacak halim yok sanırım sakarya ya kardeşimin düğününe de gidemicem yattığım yerden sizler için dua ediyorum geçmişi okuyamadım yeni hamişimiz olursa özelime yazarmısınız lütfen sizi seviyorum

ayşeciğim merhaba nasılsın, keyifler nasıl. tahlil yaptırdınmı merak ettim

10 haziran yani yarın tahlil günüm.çok korkuyorum hiç tahlil yaptırmak istemiyorum ya olumsuz olursa diye.transferin 10. günü idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çok silik çıktı.bu gün tekrar yaptım çıkmadı.sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım moralim çok bozuk yarın kesin belli olur ama gitmekten korkuyorum.senağlama

korkma canım hayırlısı ne ise o olsun canını sıkma inş.herşey güzel olcak :)

işallah hayırlı haberi verirsin canım... İNŞALLAH RABBİM OL DEMİŞTİR VE BEBİŞİN SENİNLDİR..:Saruboceq:

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........
kartopu
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))) rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........21/06 :Saruboceq:
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem
özgemrecan....................................::Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:

varmı başka tedavi aşamasında olan arkadaşımız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…