- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.241
hayırlısı olsun canım, inşallah hayırlısı ile kavuşursun bebişine hayatım. bak burada hepimiz sırayla hamile kalacağız , bu inancımızı yitirmeyelim. hepimizin enerjisi ve duası birbirimize destek olacak inşallah.
tatlıcık canım yarınki kontrolde yumoşların kocaman çıkar inşallah.
Ayşem kan tahlili en doğrusu sakın moralini bozma yarın güzel haberlerini alacağız , tatlıcık bitanem görceksin yarın yumoşların kocaman olmuş olcak Allahın izniyle
10 haziran yani yarın tahlil günüm.çok korkuyorum hiç tahlil yaptırmak istemiyorum ya olumsuz olursa diye.transferin 10. günü idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çok silik çıktı.bu gün tekrar yaptım çıkmadı.sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım moralim çok bozuk yarın kesin belli olur ama gitmekten korkuyorum.senağlama[/QUOT
ayşecim sakın moralini bozma. İnşallah güzel haberlerler bize döneceksin.
Arkadaşlar, yarın sabah hastanede olacagız 12.00 gibi aşılama başlayacak ama içim öyle garip ki tarif edemiyorum... Bazen yarın yapılacak olan işlem sanki %100 tutacakmış gibi geliyor bazen karamsarlaşıyorum...
Offarada bir öyle bir heyecanlanıyorum,sonra kasım 2009 daki düşügüm aklıma geliyor.
Sanırım iyi değilim :bbo:
amin canım inşallah,bende öyle umut ediyorum hihoyyyt
arkadaşlar aşılamam iptal edildi........ yumurtalarım hala aynı.... hepinizi öpüyorum byy
gamseciğim nasıl gidiyor hamilelik, ayağın nasıl oldu bu arada?
ayşeciğim merhaba aldınmı sonucunu
mursecigim sen nasılsın arkadaşım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?