Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayşem kan tahlili en doğrusu sakın moralini bozma yarın güzel haberlerini alacağız , tatlıcık bitanem görceksin yarın yumoşların kocaman olmuş olcak Allahın izniyle

ay aaay inşallah inşallah... Allahım olmayanlara hayırlı, sağlıklı olanını nasip etsin olanlarada saglık huzur versin

Arkadaşlar, yarın sabah hastanede olacagız 12.00 gibi aşılama başlayacak ama içim öyle garip ki tarif edemiyorum... Bazen yarın yapılacak olan işlem sanki %100 tutacakmış gibi geliyor bazen karamsarlaşıyorum...

Off arada bir öyle bir heyecanlanıyorum,sonra kasım 2009 daki düşügüm aklıma geliyor.

Sanırım iyi değilim :bbo:

özgecim ,

bol bol dua et. ama işlem bittikten sonra yapabiliyorsan hiç düşünme aşılamayı.Rabbim inşallah ol diyecek.

mrb arkadaşlar umarım iyisinizdir dün doktora gittim adetimin 2.günüydü 2.aşılamayıda yaptırıp tutmazsa devletten raporla tüpe geçerim diyodum yaşımı bekleyip dün doktorum dediki fakülte son1aydır rapor vermiyomuş hastalar hep madur olmuş moralım bozuldu daha önceden olsaydı direk tüpe geçerdim bide bişey daha öğrendim tüptede galiba artık 1taneden fazla koyulmuyomuş herşeyi paraya çevirdiler ya millet ne hayallerle gidiyo bende aşılama için iğnelerime dün başladım bunudayaptırdıktan sonra bidaha kendi halıme bırakıcam çünkü biproblemde yok 1- 2sene içindede olmazsa ozaman tüpe geçerim herşeyın hayırlısı....

buarada ben aşılamamı 1milyara yaptırıyorum sizinkiler tüpte 4.5muş doktorlara göre hiçbirşey değil tüpte 1tane konulup oda tutumazsa çok konulduğunda 2 kiz3çüz oluyo diye 1tane konulacakmış ama belki devlet raporuyla olanlan tüp olabilir bizim bi tanıdığımız tüple 3tane kızı oldu ama zor şartlarda olmuş eşinde problem varmış sperrm çok azmış bebekler şuan 8aylık ve kadın kendiliğinden hamile kalmış çıldırıcak düşünsenizze doktorda korunun dememiş.çünkü tüpü bile zor yapmışlar öyle de çok zor nebiliyim ya çok zormuş bu meseleler

Herkese gÜnaydın arkadaŞlar. Mutlu , huzurlu , bebıŞ haberlerıyle dolu bır gÜn dılıyorum. GÖnlÜnÜzdekı tÜm hayırlı ısteklerın kabul olması dıleĞıyle

arkadaşlar aşılamam iptal edildi........ yumurtalarım hala aynı.... hepinizi öpüyorum byy

hayırlısı olsun canım bu sefer kısmet değilmiş.... inş kendiliğinden hamiş kalırsın herşeyde bi hayır vardır.sakın üzülme sadce vakti gelmemiş demek dualarımızla olucak Allahın izniyle..

gamseciğim nasıl gidiyor hamilelik, ayağın nasıl oldu bu arada?

çok şükür kartopum iyiyim..bazen unutuyorum bile hamile oldugumu..biraz üşütmüsüm heralde hafif bi bogazlarım acıyo..ayagımda sorun yok çok şükür..çok rahat yürüyebiliyorum... sana da iyi tatiller diliyorum...umarım ve inanyıorum ki 3kişi dönüceksiniz...:)) dualarım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…