Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla bende de yok elhamdülillah...progesteron kullanıyorum o biraz halsizlik yapıyodu..dr.da vajinadan al dedi..şimdi iyiyim de uykum bşraz fazlalştı..evde durunca uyuyorum ama dısarı çıkınca iyiyim..bide hafif ve ara ara bel agrısı..

ya benim brogestanım bitti 2 kutu kullandım annemde kaldığım için kendi dr gidemedim burda başka dr gittim oda bişey demedi bende sormaya unuttum nezamana kadar kullanılıyo acaba sana bişey dedimi.?

evet arkadaşım yine olmadı yine negatif : ((

canım arkadasım harab etme kendini..biraz da zamana bırak..bak ben hiç düşünmedigim ynai düşünemedigim ay hamile kaldım..kalmadan önce çok saçma buluyodum ama gerçekten öle...RABBİM en dogru zamanda vericektir..okadar dualar okuyoruz bunlar etkisini gösteriyor.hayırlısı arkadasım hakkında..

ya benim brogestanım bitti 2 kutu kullandım annemde kaldığım için kendi dr gidemedim burda başka dr gittim oda bişey demedi bende sormaya unuttum nezamana kadar kullanılıyo acaba sana bişey dedimi.?

mursecigim benim bi kutu bitiminde tam kontrolüm denk geliyo..bende ozaman sorarım diyodum..bişey demedi..şu kadar kullanıcaksın vs. diye..yalniz kontrole kadar ilişki önermedi..bilmiyorum sana dedi mi..tel.varsa aslında açıp sorsan bi...

canım ilk 3 ay kullanılıyomuş diye biliyorum ama dr ara bencede en doğrusunu o söyler....

bana ilişki için bişey demedi zaten biz öğrendiğimze kendi kendimize önermedik:)) zaten eşimlede şuan ayrıyız ben ist eşim ank.önümüzdeki hafta içi kendi dr gidicem sorarım ozaman..

sağol canım zaten bekliyodum bu sonucu kısmet değilmiş..... şimdi ne yapsam bilemiyorum yaz boyunca ara mı versem......... artık özel has. raporda çıkaramıyo ...

canım ilk 3 ay kullanılıyomuş diye biliyorum ama dr ara bencede en doğrusunu o söyler....

bende öyle duydum canım ablamda 3 ay kullanmış ama yinede emin olamıyorum yarın ararım olmazsa sormakta fayda var..sen nasılsın canım ?fazla üzme yıpratma kendini neolursun sadece dualara devam edelim ..

sağol canım zaten bekliyodum bu sonucu kısmet değilmiş..... şimdi ne yapsam bilemiyorum yaz boyunca ara mı versem......... artık özel has. raporda çıkaramıyo ...

bence 1 veya 2 ay ara ver biraz kafanı dağıt eşinle ilgilen dualara devam et bende sizler için ediyorum ..inan kafandan çıkardığın zaman oluyo ben aşılama olduğumu bile unutmuştum olmaz diye bekliyorum.Rabbim ol deyince oluyo şükürler olsun Allahıma o hakkımızda inan hayırlı neyse onu veriyo.

tatlıcık hakkında hayırlısı arkadasım ..inanki bunda muutlak bi hayır gizli...işte nekadar çabalarsak çabalayalım RABBİM ol demeden olmuyooor...dualara başlayalım bence tekrar..yada herkes tatilden dönünce başlayalım..

hoşbuldum demin girdim ve geri çıktım yazamadım ne yazacağımı bilemedim daha doğrusu. Burda hepimiz birbirimizin derdine ortak oluyoruz aynı acıları paylaşıyoruz. tatlıcık ve ayşem herşeyin hayırlısını dilemek lazım her şerde bir hayır varmış. ne olur yıkılmayalım isyan etmeyelim Allah büyük demekki zamanı değil daha inanıyorum hepimiz anne olacağız bizim çocukllarımız çok değerli olacak .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…