- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.261
canım benim iyiyim çok şükür yeni gördüm face bakıyodum sen nasılsın inan çoook sevindim senin adına varmı değişiklik bende hiçbişey yok arada bi uyku geliyo kasıklarım ve karnımın içi acıyo..
evet arkadaşım yine olmadı yine negatif : ((
valla bende de yok elhamdülillah...progesteron kullanıyorum o biraz halsizlik yapıyodu..dr.da vajinadan al dedi..şimdi iyiyim de uykum bşraz fazlalştı..evde durunca uyuyorum ama dısarı çıkınca iyiyim..bide hafif ve ara ara bel agrısı..
ya benim brogestanım bitti 2 kutu kullandım annemde kaldığım için kendi dr gidemedim burda başka dr gittim oda bişey demedi bende sormaya unuttum nezamana kadar kullanılıyo acaba sana bişey dedimi.?
ya benim brogestanım bitti 2 kutu kullandım annemde kaldığım için kendi dr gidemedim burda başka dr gittim oda bişey demedi bende sormaya unuttum nezamana kadar kullanılıyo acaba sana bişey dedimi.?
mursecigim benim bi kutu bitiminde tam kontrolüm denk geliyo..bende ozaman sorarım diyodum..bişey demedi..şu kadar kullanıcaksın vs. diye..yalniz kontrole kadar ilişki önermedi..bilmiyorum sana dedi mi..tel.varsa aslında açıp sorsan bi...
tatlıcık ve gül hoşgeldiniiiiizz :))
bana ilişki için bişey demedi zaten biz öğrendiğimze kendi kendimize önermedik:)) zaten eşimlede şuan ayrıyız ben ist eşim ank.önümüzdeki hafta içi kendi dr gidicem sorarım ozaman..
hayırlısı olsun canım bu sefer kısmet değilmiş.... inş kendiliğinden hamiş kalırsın herşeyde bi hayır vardır.sakın üzülme sadce vakti gelmemiş demek dualarımızla olucak Allahın izniyle..
canım ilk 3 ay kullanılıyomuş diye biliyorum ama dr ara bencede en doğrusunu o söyler....
sağol canım zaten bekliyodum bu sonucu kısmet değilmiş..... şimdi ne yapsam bilemiyorum yaz boyunca ara mı versem......... artık özel has. raporda çıkaramıyo ...
sağol canım zaten bekliyodum bu sonucu kısmet değilmiş..... şimdi ne yapsam bilemiyorum yaz boyunca ara mı versem......... artık özel has. raporda çıkaramıyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?