Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gülcüm sen nasılsın arkadasım..tedavin ne durumda?

Canım hastaymışsın kendine ii bak. tedavim de sorunlar oldu ama bunada şükür . dişim çürümüş bugün kanal tedavisi yaptılar, iki gözümde sırayla arpacık çıktı. adet oldum yarın 2. günüm tüm bunların içinde yarın tedavinin 2.kısmına başlıyoruz hakkımızda hayırlısı. heyecan ve stresten olduğunu düşünüyorum

evet arkadaşım yine olmadı yine negatif : ((

günaydın, hayırlı cumalar hepimize...

ayşecim doktorun negatif sonuçla ilgili bir yorum yaptı mı? sadece 1 embriyo mu koyulmuştu? yaşın ve problemin neydi canım? ben de 4-5 ay sonra tüp bebek düşünüyorum da... o yüzden soruyorum. üzülmemeye çalış güzelim. embriyo dondurmuş muydunuz? 1 ay dinlen istersen sonra tekrar dene.

tatlıcık,

ben 2 defa aşılamanın kıyısından döndüm. insan kendini öyle aşılama moduna sokuyor ki şu an yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. kısmetten ötesi olmuyor. inşallah kendiliğinden gelir bebeğin. sonuçta daha önce hamile kalabilmişsin. hamileyiz.biz i de takip ediyorum. (niye takip ettiğimi bende bilmiyorum. mazoşist bir yapım var sanırım. hamile muhabbetlerini okuyup kendime acı çektiriyorum. ) geçen ay düşük yapan kız yine hamile. kalan kalıyor valla. ben bu işi bir türlü çözemiyorum. bu kalanların hepsi mi kafasına takmadan oluyor ben anlamıyorum ki....

ayse canım negatif sonuc almana cok üzüldüm ama üzme kendini inş.herşey güzel olacaakk buna inanıyorum hepimiz hamıle kalcaz inş.

tatlıcık canım aşılama yapılmıyor diye üzüldüm ama herşeyin hayırlısı istersen dinlen birazz tatılıni yap sonra devam edersın cnaım benım hayırlısı olsun

Merhaba Hanımlar,hepinize günaydın, hayırlı cumalar...

Dün aşılamam yapıldı, 24 Haziran' da ( dgm günüm ) kan verecegim.

hayıslı olsun canım aşılaman ohh ne güzel inş.dogum günü hedıyesı olur bebişin çok güğzel olur yaaa hayırlısı olsun cnaım benımm sanada hayırlı cumalar

tatlıcık ve ayşeciğim, inanın çok üzüldüm ,herşeyde bir hayır vardır,elimizden duadan başka bir şey gelmiyor.nazlı bebiş bunlar gelecekler elbet ama işte bekletiyorlar bizleri.

Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım

hayıslı olsun canım aşılaman ohh ne güzel inş.dogum günü hedıyesı olur bebişin çok güğzel olur yaaa hayırlısı olsun cnaım benımm sanada hayırlı cumalar

İnşallah en yakın zamanda Allahım hepimize dünyanın en guzel, en kıymetli hediyesini sunar.

Hamileyken kız olursa Ecrin adını vereceğim diyorumdum :çok üzgünüm:

hayırlısı olsun arkadaşım. sana müthiş bir doğum günü hediyesi olsun inşallah.

Umarım Kartopu inşallah adıgım en guzel hediyem olur. Ne yapacağımı bilmiyoum dün benim aşılamam yapılırken hamile biri vardı bekleyen doktorum koşa koşa gitti konuşamadım,bugunse ulaşamadım yatmalı mıyım,hayatıma devam mı etmeliyim yoksa temklinli mi olayım ? karar veremedim

mrb arkadaşlar nasılsılsınız özgemrecan valla geçen aşılamamda ilkgün yattım bidaha yatmadım ama ağır kaldırmamaya dikkat ettim tutmadı şimdide gündür tekrar aşılama için başladım iğnelere busefer napmalıyım onuda bende bilmiyorum doktorun neler dedi
A YŞECıM SEN NASILSIN..

canım 1 - 2 gün biraz temkinli hareket et sonra normal yaşantına devam. sadece kendini fazla yorma. sevdiğin şeyleri yapmaya çalış, filim falan seyret,kitap oku yani kafanı aşılamaya fazla takma çık dolaş unutmaya çalış aşılamayı. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…