- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.281
kızlar bogazlarım acıyor ilaçda alamıyorum bildiginiz bişey var mı??
gülcüm sen nasılsın arkadasım..tedavin ne durumda?
evet arkadaşım yine olmadı yine negatif : ((
arkadaşlar günaydın.Hayırlı cumalar.
evet arkadaşım yine olmadı yine negatif : ((
Merhaba Hanımlar,hepinize günaydın, hayırlı cumalar...
Dün aşılamam yapıldı, 24 Haziran' da ( dgm günüm ) kan verecegim.
hayıslı olsun canım aşılaman ohh ne güzel inş.dogum günü hedıyesı olur bebişin çok güğzel olur yaaa hayırlısı olsun cnaım benımm sanada hayırlı cumalar
hayırlısı olsun arkadaşım. sana müthiş bir doğum günü hediyesi olsun inşallah.
günaydın, hayırlı cumalar hepimize...
ayşecim doktorun negatif sonuçla ilgili bir yorum yaptı mı? sadece 1 embriyo mu koyulmuştu? yaşın ve problemin neydi canım? ben de 4-5 ay sonra tüp bebek düşünüyorum da... o yüzden soruyorum. üzülmemeye çalış güzelim. embriyo dondurmuş muydunuz? 1 ay dinlen istersen sonra tekrar dene.
canım ben 29 yaşındayım bizimki sebepsiz infertilite tek embriyo konulmuştu.başta herşey güzel gidiyodu ama benim transferden sonra lekelenmem olmuştu ona bağlıyorum. dr da yumurta ve embriyo kalitesi çok iyi değildi dedi bilmiyorum nasip değilmiş çok üzüldüm çok ağladım allahın taktiri demekten başka çare yok.
arkadaşlarım teselli dolu sözleriniz için hepinize çok teşekkür ederim bizi bizden başka kimse anlayamaz.herşeyde hayır vardır yılmak yok tabi biraz ara berip kendimizi toparlayıp yola devam edeceğiz
Umarım Kartopu inşallah adıgım en guzel hediyem olur. Ne yapacağımı bilmiyoum dün benim aşılamam yapılırken hamile biri vardı bekleyen doktorum koşa koşa gitti konuşamadım,bugunse ulaşamadımyatmalı mıyım,hayatıma devam mı etmeliyim yoksa temklinli mi olayım ? karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?