Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlıcık üzülme ne olur arkadaşım herşeyde bir hayır vardır. biraz ara ver istersen , hiç bir şey uygulama, mümkünse biraz sende uzaklaş oradan tatile çık annenleri görmeye falan git , kafan dağılsın canım

bengoleciğim nasılsın hayatım bebişin nasıl kalp atışlarını duymuştun değilmi?

canım nasılsın kusura bakma geçmişi okudum ayşen için çok üzüldüm allah inşallah hepinizi anne der bu arada bebeyim ellerinden öpsün büyüdü maşallah 12. haftamıza girmek üzereyiz rabbim sizlerede nasip eder inaşllah ben ümidimin tükendiigi dönemlerde anne olacagımın haberini aldım allah öyle sabrımızı deniyorki anlatamam kimse canını sıkmasın allah sizinle olsun

sağol canım... aslında bizde ara verelim yazı doya doya yaşıyalım istiyoruz.. ama doktorum hemen adet olunca bidaha deneyelim dedi... şimdi düşünme aşamasındayım bilmiyorum napiym? adet olmam için ferturalmi ne öyle bi ilaç verdi ... ama ben içmesemde normal bi şekilde adet günümü mü beklesem? gerçi dr sordum bu yumurta kendiliğinden büyürmü diye ama büyümez dedi.....

slm tatlıcık nasılsın hayatım
kusura bakmayın baya zamandır giremiyorum
dügün telaşındayız da ondan tedavin nasıl geçiyor canım
bak tatlım sonuç ne olursa olsun allaha şükredelim beterin beteri var mutlaka sen ve diyer arkadaşlarımın anne olacagına inanıyorum
sende inan ve kendini üzme herşeyin zamanı var o zamanı beklemek sabır ister ama dayanmak zorundasınız allah sizinle olsun canım

canım sağol gerçekten garip bi duyguymuş yarı yoldan dönmek... hep hissetmiştim bu ay biterslik olucağını...... Rabbimden hepimiz için hayırlısı..... düşünmemek te nasıl oluyo valla bende anlamıyorum??? sen düşünmesen millet düşündürüyo laflarıyla((

sağol canım iyi dileklerin için sizlerin duaları benim için çok önemli.... aşılama süreçim 21. günde yumurtam 14 mm üstüne çıkmadığı için iptal edildi.. Hayırlısı buymuş aşılama olup negatif sonuç almaktansa bu daha hafif bi üzüntü...

tatlıcık canım aşılama yapılmıyor diye üzüldüm ama herşeyin hayırlısı istersen dinlen birazz tatılıni yap sonra devam edersın cnaım benım hayırlısı olsun

sağol canım bakalım adete kadar bekleyip karar vericez artık aslında dinlenmek istiyorum.... son kez dr la konuşucaz ve karar vericez.....

Merhaba Hanımlar,hepinize günaydın, hayırlı cumalar...

Dün aşılamam yapıldı, 24 Haziran' da ( dgm günüm ) kan verecegim.

inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım..... 24 haziran benim içinde çok özel beni istemeye gelmişti eşimin ailesi:))))
umarım annesine ilk doğum günü hediyesini verir bebeğin......:Saruboceq:

canım arkadaşım tüm kalbimle dua ediyorum dilerim en kısa zamanda güzel haberler alırsın eşinin seni istemeye geldigi bir dilerim o gün anne oladugunu da duyarsın ozamanı sevincimiz 2 katı artar allah kalbine gör versin canım arkadaşım kendini asla üzme tatlım bol bol dua et

Selam arkadaşlar yeni doktordan geldim hakkımızda hayırlısı. tatlıcık ayşecik hepimiz anne olacağız Allahın izniyle. Kartopucum ii tatiller bitanem . özlemcim nasılsın. emennecim hamilelik nasıl gidiyor. Çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım hiç bir şey düşünmek istemiyorum

Son düzenleme:
daha önce yazdım ama tekrar yazıcam Burda hepimiz birbirimizin derdine ortak oluyoruz aynı acıları paylaşıyoruz. tatlıcık ve ayşem herşeyin hayırlısını dilemek lazım her şerde bir hayır varmış. Eskiden hamile kalınca her şey biter çocuk doğar anne olursun zannederdim 20. haftada kızımı aldıklarında öyle olmadığını anladım , Allah dostuma düşmanıma vermesin. o yüzden şimdi ne zaman olacaksa sağlıklı olsun çocuğum diyorum en önemlisi sağlıklı olması. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Allah büyük hepimiz anne olacağız bizim çocukllarımız çok değerli olacak .

Son düzenleme:

sağol canım teşekkür ederim. ne dedi doktor, iğnelere başladınmı? inşallah busefer herşey güzel olacak arkadaşım, hiç korkma ve aklına kötü birşey getirme, hiç birşey düşünme zaten. herşeyin hayırlısı arkadaşım. bu sefer Yüce Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.

merhaba gamseciğim nasılsın,okudunmu bilmiyorum ama boğazların için balın üstüne karabiber ek ve yut demiştim çok iyi geliyor. tekrar geçmiş olsun canım, kendine ve bebişine dikkat et lütfen

Allah razı olsun sesimi duydun kartopum konuşmaya ihtiyacım vardı. lucrin vuruluyodum yarın diğer iğneye başlıycam bitanem. Allah hayırlısını verir inşallah ama çok heyecanlıyım korkuyorumda . Canım tatilde bol bol eğlen heralde giremezsin bizi unutma ama orda olurmu

kızlar nasılsınız başka hamişlik haberleri varmı...... ablam doğum yaptı.... Allah ım ne verirse hayırla sağlıkla versin.... ablamın doğumu bayağ problemli geçti... hayati tehlike atlattı... kanda yapısı gereği tronbosit diye bir madde içeriyormuş bu madde kanı pırtılaşmasını sağlyormuş... ablamın trombosit seviyesi 54 de kadar düşmüş... ilk sezaryan olduğundan mecburen ikincide sezaryan olması gerektiğinden kanın durmama durumu ortaya çıktı... çok şükür şuan iyi ama çok korktuk...

bunun sebebi anneyle bebek arasındaki bir durummuş aslında 5. ay itibariyle farkedilirmiş ve tedbiri alınır trombasit takviyesi yapılırmıl anneye.. fakat ablam özel hastaneye gitmesine rağmen öyle bir ttest hiç yapılmamış.. üstelik bu test her ay tekrarlanması gereken bir testmiş... doğum yapacağı gün bakmış hastane.... düşük çıkınca herkes panikledi... kızlar hamiş arkadaşlar ne yazıkki bu tür şeyleri başımıza gelmeden bilemiyoruz... doktorunuza mutlaka bu testi yapmasını isteyin... neler yaşadık 2 gün anlatamam... bir türlü yükseltemediler zaman az... normal doğum sancısı gelirse bebeyide anneyide kurtaramayız ilk sezaryan olduğundan dediler ameliyata alamayız kanı düşük dediler ve biz doğuma girerken bu riskleri biliyoruz diye imza atmak zorunda kaldık... öldük öldük dirildik resmen aman arkadaşlar trombosit testini sakın unutmayın.... muhakkak hamişliğinizin 5. ayı itibariyle yaptırın.... ablam doğum yaptı bebiş iyi ama kendide şuan iyi ama iç kanama riskini hala taşıyor ve hala trombosit seviyesini yükseltemediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…