- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.301
bengoleciğim nasılsın hayatım bebişin nasıl kalp atışlarını duymuştun değilmi?
tatlıcık üzülme ne olur arkadaşım herşeyde bir hayır vardır. biraz ara ver istersen , hiç bir şey uygulama, mümkünse biraz sende uzaklaş oradan tatile çık annenleri görmeye falan git , kafan dağılsın canım
günaydın, hayırlı cumalar hepimize...
tatlıcık,
ben 2 defa aşılamanın kıyısından döndüm. insan kendini öyle aşılama moduna sokuyor ki şu an yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. kısmetten ötesi olmuyor. inşallah kendiliğinden gelir bebeğin. sonuçta daha önce hamile kalabilmişsin. hamileyiz.biz i de takip ediyorum. (niye takip ettiğimi bende bilmiyorum. mazoşist bir yapım var sanırım. hamile muhabbetlerini okuyup kendime acı çektiriyorum. ) geçen ay düşük yapan kız yine hamile. kalan kalıyor valla. ben bu işi bir türlü çözemiyorum. bu kalanların hepsi mi kafasına takmadan oluyor ben anlamıyorum ki....
slm tatlıcık nasılsın hayatım
kusura bakmayın baya zamandır giremiyorum
dügün telaşındayız da ondan tedavin nasıl geçiyor canım
bak tatlım sonuç ne olursa olsun allaha şükredelim beterin beteri var mutlaka sen ve diyer arkadaşlarımın anne olacagına inanıyorum
sende inan ve kendini üzme herşeyin zamanı var o zamanı beklemek sabır ister ama dayanmak zorundasınız allah sizinle olsun canım
tatlıcık canım aşılama yapılmıyor diye üzüldüm ama herşeyin hayırlısı istersen dinlen birazz tatılıni yap sonra devam edersın cnaım benım hayırlısı olsun
Merhaba Hanımlar,hepinize günaydın, hayırlı cumalar...
Dün aşılamam yapıldı, 24 Haziran' da ( dgm günüm ) kan verecegim.
sağol canım iyi dileklerin için sizlerin duaları benim için çok önemli.... aşılama süreçim 21. günde yumurtam 14 mm üstüne çıkmadığı için iptal edildi.. Hayırlısı buymuş aşılama olup negatif sonuç almaktansa bu daha hafif bi üzüntü...
Selam arkadaşlar yeni doktordan geldim hakkımızda hayırlısı. tatlıcık ayşecik hepimiz anne olacağız Allahın izniyle. Kartopucum ii tatiller bitanem . özlemcim nasılsın. emennecim hamilelik nasıl gidiyor. Çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım hiç bir şey düşünmek istemiyorum
merhaba kızlar naasılsınız?
sağol canım teşekkür ederim. ne dedi doktor, iğnelere başladınmı? inşallah busefer herşey güzel olacak arkadaşım, hiç korkma ve aklına kötü birşey getirme, hiç birşey düşünme zaten. herşeyin hayırlısı arkadaşım. bu sefer Yüce Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?