- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.321
gül bu arada avatarın çok güzel olmuş. erkek çocuk geliyor galiba bu sefer
hadi inşallah.
Allah razı olsun sesimi duydun kartopum konuşmaya ihtiyacım vardı. lucrin vuruluyodum yarın diğer iğneye başlıycam bitanem. Allah hayırlısını verir inşallah ama çok heyecanlıyım korkuyorumda . Canım tatilde bol bol eğlen heralde giremezsin bizi unutma ama orda olurmu
pınarcım hoşgeldin
kızlar nasılsınız başka hamişlik haberleri varmı...... ablam doğum yaptı.... Allah ım ne verirse hayırla sağlıkla versin.... ablamın doğumu bayağ problemli geçti... hayati tehlike atlattı... kanda yapısı gereği tronbosit diye bir madde içeriyormuş bu madde kanı pırtılaşmasını sağlyormuş... ablamın trombosit seviyesi 54 de kadar düşmüş... ilk sezaryan olduğundan mecburen ikincide sezaryan olması gerektiğinden kanın durmama durumu ortaya çıktı... çok şükür şuan iyi ama çok korktuk...
Canım geçmiş olsun Allah ablanı ve ufaklığı size bağışlasın
kızlar nasılsınız başka hamişlik haberleri varmı...... ablam doğum yaptı.... Allah ım ne verirse hayırla sağlıkla versin.... ablamın doğumu bayağ problemli geçti... hayati tehlike atlattı... kanda yapısı gereği tronbosit diye bir madde içeriyormuş bu madde kanı pırtılaşmasını sağlyormuş... ablamın trombosit seviyesi 54 de kadar düşmüş... ilk sezaryan olduğundan mecburen ikincide sezaryan olması gerektiğinden kanın durmama durumu ortaya çıktı... çok şükür şuan iyi ama çok korktuk...
bunun sebebi anneyle bebek arasındaki bir durummuş aslında 5. ay itibariyle farkedilirmiş ve tedbiri alınır trombasit takviyesi yapılırmıl anneye.. fakat ablam özel hastaneye gitmesine rağmen öyle bir ttest hiç yapılmamış.. üstelik bu test her ay tekrarlanması gereken bir testmiş... doğum yapacağı gün bakmış hastane.... düşük çıkınca herkes panikledi... kızlar hamiş arkadaşlar ne yazıkki bu tür şeyleri başımıza gelmeden bilemiyoruz... doktorunuza mutlaka bu testi yapmasını isteyin... neler yaşadık 2 gün anlatamam... bir türlü yükseltemediler zaman az... normal doğum sancısı gelirse bebeyide anneyide kurtaramayız ilk sezaryan olduğundan dediler ameliyata alamayız kanı düşük dediler ve biz doğuma girerken bu riskleri biliyoruz diye imza atmak zorunda kaldık... öldük öldük dirildik resmen aman arkadaşlar trombosit testini sakın unutmayın.... muhakkak hamişliğinizin 5. ayı itibariyle yaptırın.... ablam doğum yaptı bebiş iyi ama kendide şuan iyi ama iç kanama riskini hala taşıyor ve hala trombosit seviyesini yükseltemediler...
unuturmuyum hayatım belki laptop ı götürürüm maillerime bakmamda gerekecek. arasıra bakmaya çalışırım. merak ederim ben şimdi sizleri.
heyecan yapma ne olur, herşey yolunda gidecek inşallah. sen nerede gidiyorsun kontrollerine, umutamı yoksa bahçeciyemi
Bahçeciye 21 inde taksimde yeni yerleri açılıyormuş orda olcak hayırlısıyla arada gir bitanem internete küseriz bak
hoş buldum canım.... tedavin nasıl gidiyor... ne aşamada...
Gönlümde kız var diğeride kızdı onu 26 haziran 2009 da kaybetmiştim .hesaplıyorum hayırlısıyla tüp bebektede sanki o tarihte konulcak gibi . Bana senin oğlun olacak gibi geliyor
Canım ikinci aşamadayız . gamsecim kız evlat hayırlı olur, en önemlisi sağlıklı olması.şimdi çıkmam lazım eve gider gitmez girerim ii ki varsınız
sağolun arkadaşlar Allah ım hiç kimseye yaşatmasın..... kızlar düşünsenize o hadde geldiki bebişlere ablama bir şey olursa kim bakacak diye konuşmak zorunda kaldık.... aman siz siz olun aklınızda bunu tutun.... çok basit bir kan testiyle bir saatte bu anlaşılıyormuş.. doğum zamanına kadarda takviyelerle yükseltiliyormuş... trombosit takviyesi yapılabiliyormuş... ama işde hastane hatası... ilk doğumunuda orda yaptığı için hastane önemsememiş bu testi yapmamış... hamişliğinizin 5 ayı itibariyle yaptırın....muhakak aklınızda tutun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?