Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gülcüm hamilelikte sorun yok maşallahda..ben de ayagım ardından grip öksürük hapşırık derken...annem diyor ki sen şu çocugu sorunsuz bi dogur da kimse senden bişey beklemiyor diyor:)))
okudum kartopum yapıcam akşama köyden gelen hakiki bal var ona deneyecegim..bgn brz daha iyiyim..dr.aradım bi ilaç verdi kullanabilecegim...sırtımıda güneşe verdim şimdi..daha iyiyim..

unuturmuyum hayatım belki laptop ı götürürüm maillerime bakmamda gerekecek. arasıra bakmaya çalışırım. merak ederim ben şimdi sizleri.

heyecan yapma ne olur, herşey yolunda gidecek inşallah. sen nerede gidiyorsun kontrollerine, umutamı yoksa bahçeciyemi

pınarcığım çok geçmiş olsun ablana,bebişinizde hayırlı olsun bu arada. dualarımız onunla. Hayırlısı ile biran önce iyileşip bebeğiniz kucağına alsın inşallah.

Bahçeciye 21 inde taksimde yeni yerleri açılıyormuş orda olcak hayırlısıyla arada gir bitanem internete küseriz bak

Gönlümde kız var diğeride kızdı onu 26 haziran 2009 da kaybetmiştim .hesaplıyorum hayırlısıyla tüp bebektede sanki o tarihte konulcak gibi . Bana senin oğlun olacak gibi geliyor

benimde gönlümde kız var ama sonuçta hepsi evlat. evladın cinsiyeti olmaz herhalde. nasılsa ikisindende yok. hangisi olursa kabulüm :)))))))

Canım ikinci aşamadayız . gamsecim kız evlat hayırlı olur, en önemlisi sağlıklı olması.şimdi çıkmam lazım eve gider gitmez girerim ii ki varsınız

onu bulmak için bukadar zorluk yaşarken bide cinsiyet seçimi nankörlük olur..RABBİM saGLIKLI ve hayırlı olanı versin inş.hepimize..

sağolun arkadaşlar Allah ım hiç kimseye yaşatmasın..... kızlar düşünsenize o hadde geldiki bebişlere ablama bir şey olursa kim bakacak diye konuşmak zorunda kaldık.... aman siz siz olun aklınızda bunu tutun.... çok basit bir kan testiyle bir saatte bu anlaşılıyormuş.. doğum zamanına kadarda takviyelerle yükseltiliyormuş... trombosit takviyesi yapılabiliyormuş... ama işde hastane hatası... ilk doğumunuda orda yaptığı için hastane önemsememiş bu testi yapmamış... hamişliğinizin 5 ayı itibariyle yaptırın....muhakak aklınızda tutun....

kızlar benim çıkmam lazım.... kendinize iyi bakın..... artık pazartesiden itibaren bol bol görüşürüz.... Allah a emanet olun....by

çok acı şeyler bunlar ya..ALLAH korusunda bişey olsaydı hesabını kim vericekti??güvenilir diye özele gidiyosun neyse ALLAH bidaha yaşatmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…