Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pınarcım çok geçmiş olsun Rabbim sağlık şifa versin......

gül hayrlısıyla inşallah sende bengole gibi nazlı meleğine sorunsuz bi şekilde sağlıkla kavuşursun:Saruboceq:

kartopucum iyi tatiler.... bebişinle dön inşallahh:)

Canım, cok haklısın ama unutamıyorum kafamdan cıkmıyor onu becerebilsem süper olacak. Inan zaman hiiiç geçmiyor

Hanımlar, çok güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile...

Az önce doktorumla konuştum zaten aşılamanın yapıldıgı gun dınlen demişlerdi. Perşembe aşılama yapıldı, cuma ve pazar ilişki, sonra test gunune kadar yok... Şimdi doktorum der ki"günlük hayata devam et ama kendini çok yorma agır kaldırma,cok fazla gerinme ve polikistiklerin ve şekerin oldugu için diet ve yürüşü sakın bırakma"

özgemrecan hayırlı olsun bitanem inşallah güzel haberlerini alırız bende tedavi aşamasındayım takma diyolar ya keşke becerebilsek bahçeci kliniğinde çerçevitilmiş bir tablonun içinde şu cümleler vardı hamile kalamayanlar bunu az istiyenler değildir aksine herkesten çok çocuk istiyenlerdir. keşke atabilsek kafamızdan ben şu an tüp bebek tedavisindeyim eşim arkadaşlarım düşünme diyor ama yapabilmek mümkün değil en zoruda bekleme süresi. canım inşalahhh güzel haberini alırız bitanem

Son düzenleme:
demin sinirimden ağladım kalem şekilde iğne var puregon ilk defa bugün vurulcaktım elime batırdım kanattım vurdum zannettim bi baktım vuramamışım yarım saat rötarlı eczaneye gittim vuruldum geldim ama sinirden ağladım hemşireyi aradım yarım saat geç vuruldum ve belkide fazla vurdum bir şey olmaz dedi Allahım emeklerimizi boş bırakma hepimizin :Saruboceq:

Son düzenleme:

herkese güzel ve hamile haberli bir hafta diliyorum.

gülcüm,

çok stresli bir aşamadasın. sadece şunu düşünmeye çalış. rabbim yazmışsa olacak. sen istersen fazla vurul, az vuırul farketmiyor. inşallah kaderinde var ve sen bize 3-4 hafta sonra güzel haberler vereceksin.

pınarcım,

çok geçmiş olsun. Umarım ablan şimdi tamamen iyileşmiştir. Hayatımızın nekadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu görmek, insanı hakkaten dehşete düşürüyor. Allah bir daha yaşatmasın canım.

günaydın herkese ..... Rabbim bu mubarek ayların başında, hayırlsıyla hepimizi annelik şerefine nail etsin......

biraz önce doktorum beni aradı ve dediki özel dr lar artık yeniden rapor çıkarabiliyor yasa tekrar değiştirilmiş:))) çok sevindim ...... yeni adetimde tedaviye tekrar başlıcaz hayırlısıyla.....

günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar

ben c.tesi tahlıl sonuclarımı aldım çok şükür temiz çıktı doktorum nolmel degerler iyi dedi :) smier testi yaptrıdım 1 hafta sonra sonucu alcam rahım agzı temız yara falan yok herşey güzelmiş yanı.eşim ekımde amelıyta olcagı için doktorum bana düşük dozda dogum kontrol hapı yazdı 3ay kullancam bide glucophage galıba yazıyı pek okuyamıyorum 3ay sonra tekrar kan tahlılı yatırcam ve eşim amelıyta olana kadarda doktor kontrolundeyım inş.diger testimde temiz çıkar :)

canım inş.güzel haberlerini alcaz moralını yüksek tut hayırlısı olsun bitanem

günaydın ecrincim:) inşallah herşey yolunda gider ve hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde meleğin annesine gelir....:Saruboceq:

Canım benim ALlah razı olsun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın sen nasılsın

mrb tatlıcık inş.sende ve diğer arkadaşlarımızda mutlaka bigün anne olucaklar.Canım şu rapor işini bana detaylı yazarmısın ne raporu bu sevgiyle kal:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…