- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.341
canım 1 - 2 gün biraz temkinli hareket et sonra normal yaşantına devam. sadece kendini fazla yorma. sevdiğin şeyleri yapmaya çalış, filim falan seyret,kitap oku yani kafanı aşılamaya fazla takma çık dolaş unutmaya çalış aşılamayı. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım :CüvCüv:
demin sinirimden ağladım kalem şekilde iğne var puregon ilk defa bugün vurulcaktım elime batırdım kanattım vurdum zannettim bi baktım vuramamışım yarım saat rötarlı eczaneye gittim vuruldum geldim ama sinirden ağladım hemşireyi aradım yarım saat geç vuruldum ve belkide fazla vurdum bir şey olmaz dedi Allahım emeklerimizi boş bırakma hepimizin :Saruboceq:
sağolun arkadaşlar Allah ım hiç kimseye yaşatmasın..... kızlar düşünsenize o hadde geldiki bebişlere ablama bir şey olursa kim bakacak diye konuşmak zorunda kaldık.... aman siz siz olun aklınızda bunu tutun.... çok basit bir kan testiyle bir saatte bu anlaşılıyormuş.. doğum zamanına kadarda takviyelerle yükseltiliyormuş... trombosit takviyesi yapılabiliyormuş... ama işde hastane hatası... ilk doğumunuda orda yaptığı için hastane önemsememiş bu testi yapmamış... hamişliğinizin 5 ayı itibariyle yaptırın....muhakak aklınızda tutun....
Hanımlar, çok güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile...
Az önce doktorumla konuştum zaten aşılamanın yapıldıgı gun dınlen demişlerdi. Perşembe aşılama yapıldı, cuma ve pazar ilişki, sonra test gunune kadar yok... Şimdi doktorum der ki"günlük hayata devam et ama kendini çok yorma agır kaldırma,cok fazla gerinme ve polikistiklerin ve şekerin oldugu için diet ve yürüşü sakın bırakma"
tatlıcık günaydın canım nasılsın
günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar
ben c.tesi tahlıl sonuclarımı aldım çok şükür temiz çıktı doktorum nolmel degerler iyi dedi :) smier testi yaptrıdım 1 hafta sonra sonucu alcam rahım agzı temız yara falan yok herşey güzelmiş yanı.eşim ekımde amelıyta olcagı için doktorum bana düşük dozda dogum kontrol hapı yazdı 3ay kullancam bide glucophage galıba yazıyı pek okuyamıyorum 3ay sonra tekrar kan tahlılı yatırcam ve eşim amelıyta olana kadarda doktor kontrolundeyım inş.diger testimde temiz çıkar :)
günaydın ecrincim:) inşallah herşey yolunda gider ve hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde meleğin annesine gelir....:Saruboceq:
günaydın canım kimse yok diye başka topiklere dalmışım.. iyiyim Allaha şükür sen nasılsın iğneni parmaktan mı vuruyosun benmi yanlış anladım?
herkese güzel ve hamile haberli bir hafta diliyorum.
gülcüm,
çok stresli bir aşamadasın. sadece şunu düşünmeye çalış. rabbim yazmışsa olacak. sen istersen fazla vurul, az vuırul farketmiyor. inşallah kaderinde var ve sen bize 3-4 hafta sonra güzel haberler vereceksin.
günaydın herkese ..... Rabbim bu mubarek ayların başında, hayırlsıyla hepimizi annelik şerefine nail etsin......
biraz önce doktorum beni aradı ve dediki özel dr lar artık yeniden rapor çıkarabiliyor yasa tekrar değiştirilmiş:))) çok sevindim ...... yeni adetimde tedaviye tekrar başlıcaz hayırlısıyla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?