- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.361
Canım benim ALlah razı olsun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın sen nasılsın
Canım benim ALlah razı olsun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın sen nasılsın
mrb tatlıcık inş.sende ve diğer arkadaşlarımızda mutlaka bigün anne olucaklar.Canım şu rapor işini bana detaylı yazarmısın ne raporu bu sevgiyle kal:)))
kimse varmı artık kimse girmez olduu :)
Duaların için Allah razı olsun inşallah bu tedavinde yumoşların çok ii olur :Saruboceq:
Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum 8 yumurtadan ikisi çok hızlı gelişmiş çok önde. Tedavi bir sonraki aya iptal edilebilir cuma günü belli olacak ama bu 2 günde heralde diğerleri 2 taneye yetişirmi bilmiyorum. Doktorda gözlerim doldu sonra herşeyin hayırlısı dedim :Saruboceq:
herkese hayırlı kandiller diliyorum. Mübarek günlerin hürmetine Allah hepimize anne olmayı hayırlı kılar tez zamanda inşallah.:Saruboceq:
Gülcüm , inşallah yetişir diğerleri. benim de aşılamada aynı şey başıma geldi.doktorum dedi ki tüp bebek merkezlerinde burundan fısfıs gibi bişey yapıyorlarmış. o zaman yumurtalar daha homojen büyüyormuş. sana da buna benzer bişey yaptılar mı?
mrb gül nasılsın hayırlı kandiller bende iyiyimyarın sanırım belli olucak aşılama hangi gün yapılacağım iyicebüyümüşse çatlatma iğnesini vericekler hakkımızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?