Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim ALlah razı olsun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın sen nasılsın

bende iyiyim canım. cumartesi hastalandım. ilk defa hastalandığıma sevindim. hem röntgene girmiştim hem emara. hemde de ilaç kullanmıştım. yani şu an için beklemedeyim. eylülde 3-4 günlüğüne kaplıcaya giricem. belki faydası olur. dün kayınvalidem belimi çekti okuyarak. inşallah faydasını görürüm. perşembe kandil. hacet namazı kılalım arkadaşlar.

Canım benim ALlah razı olsun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın sen nasılsın

bir de cumartesi akşam yeni doğmuş 45 günlük eşimin yiğeni bizdeydi. eşimi kapıda kucağımda bebiş ile karşıladım. inanın kapıda eşinizi bir bebekle karşılamanın insana verdiği haz hiçbişey de yok. o kadar içim fena oldu ki. inşallah bizler de kendi bebeğimiz kucağımızda, eşimizi karşılamak nasip olur. (tek kötü tarafı ilk öpücük, ilgi bebişe..... ay olsun da hep onu sevsin offf offff:gitme:

mrb tatlıcık inş.sende ve diğer arkadaşlarımızda mutlaka bigün anne olucaklar.Canım şu rapor işini bana detaylı yazarmısın ne raporu bu sevgiyle kal:)))

soğol canım inşallahh........

rapora gelince canım biz ssk lıyız... benim tedavi olduğum hastane özel... ilk aşılamamı yatırdığımızda rapor çıkardılar ilaçların bi kısmını devlet ödedi yani indirimli aldık..... 2 ay önce bi kanun çıktı artık sadece araştırma ve devlet has. rapor çıkarabiliyodu ve aşılamanıda mecbur rapor çıkartığın has yaptırıyodun....
bende kendi doktorumu seviyorum ve başka bi hast. veya başka bi dr istemiyodum.... dktorumun asistanı bu sabah aradı ve kanunun yeniden değiştirildigini artık yine ilaçlara rapor çıkarabildiklerini haber verdi.....
inşallah bu ay bi aksilik olmazsa tekrar denicez.........kaydirigubbakcemile2

SLM arkadaşar artık kimse giremiyo topiğe sanırım

bende gidiyorum yarın ailemin yanına memlekte...

inşallah döndüğümde bi kaç hamiş haberi alırım......

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........
kartopu
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))) rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........21/06
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem
özgemrecan....................................... Saruboceq::Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:

Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum 8 yumurtadan ikisi çok hızlı gelişmiş çok önde. Tedavi bir sonraki aya iptal edilebilir cuma günü belli olacak ama bu 2 günde heralde diğerleri 2 taneye yetişirmi bilmiyorum. Doktorda gözlerim doldu sonra herşeyin hayırlısı dedim :Saruboceq:

herkese hayırlı kandiller diliyorum. Mübarek günlerin hürmetine Allah hepimize anne olmayı hayırlı kılar tez zamanda inşallah.:Saruboceq:

Gülcüm , inşallah yetişir diğerleri. benim de aşılamada aynı şey başıma geldi.doktorum dedi ki tüp bebek merkezlerinde burundan fısfıs gibi bişey yapıyorlarmış. o zaman yumurtalar daha homojen büyüyormuş. sana da buna benzer bişey yaptılar mı?

arkadaşlar regaip kandilimiz mübarek olsun.Dualarımız ve arzularımmız kabul olur inş.Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim anne baba olma özlemi çeken herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Canım belkide tedaviyi erteleyip bi dahaki aya bunu denerler sebep neymiş doktorun sana birşey demişmiydi sebep hakkında yarın kontrole gidicem

mrb gül nasılsın hayırlı kandiller bende iyiyimyarın sanırım belli olucak aşılama hangi gün yapılacağım iyicebüyümüşse çatlatma iğnesini vericekler hakkımızda hayırlısı...

mrb gül nasılsın hayırlı kandiller bende iyiyimyarın sanırım belli olucak aşılama hangi gün yapılacağım iyicebüyümüşse çatlatma iğnesini vericekler hakkımızda hayırlısı...

sanada hayırlı kandiller canım benim de yarın belli olacak ikimiz hakkında hayırlısı inşallah :Saruboceq:

mrblar herkese bol güneşli güzel bir gün diliyorum...gülseren abla nasılsın bebeşin nasıl konuşamadık nezamandır bende aşılamaya devam ediyorum bugün belli olucak nezaman konulacağı kendine çok i bak ablacım allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…