- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.381
mrblar herkese bol güneşli güzel bir gün diliyorum...gülseren abla nasılsın bebeşin nasıl konuşamadık nezamandır bende aşılamaya devam ediyorum bugün belli olucak nezaman konulacağı kendine çok i bak ablacım allaha emanet ol
niye artık kimsegirmiyo çarşamba aşılamam yapılıyo kimsede yok artık neyse iyi olun yeter....
canım inşallah hayırlısıyla yapılır aşılaman ve inşallah bebeğin sana tutunur....
evet artık kimseler yok yaz geldiya herkesler tatilde sanırım bende memleketten dün akşam geldim....
çok öpüyorum seni hiç stres yapma.....
bu arada aşılama öncesi eşinin sert bi kahve içmesi hareketliliği arttırıyomuş ....
Herkese merhaba,
esracım aŞılaman İnŞallah olumlu geÇer canım. Hayırlı haberlerİnİ beklİyoruz. Allah yardımcın olsun. Dualarımız senİnle.
GÜlcÜm sen nasılsın?
canım inşallah hayırlısıyla yapılır aşılaman ve inşallah bebeğin sana tutunur....
evet artık kimseler yok yaz geldiya herkesler tatilde sanırım bende memleketten dün akşam geldim....
çok öpüyorum seni hiç stres yapma.....
bu arada aşılama öncesi eşinin sert bi kahve içmesi hareketliliği arttırıyomuş ....
sağol canım ya inş tutunur busefer doktorum 12gün pek gezme hareket etme filan dedi inş başarabilirim çok yıprandım artık inş busefer olur bende seni öptum tatlım allaha emanet ol herşey gönlünün istediğince olsun...
Tatlıcık hoşgeldin canım nasıl geçti annenler nasıl değişiklik olmuştur.
QUOTE]
sağol canım valla çok iyi geldi sadece 3 -4 gün kalabildim ama onları görmek baya moral oldu...
sen nasılsın yumurtalar nasıl:)
Tatlıcık hoşgeldin canım nasıl geçti annenler nasıl değişiklik olmuştur.
QUOTE]
sağol canım valla çok iyi geldi sadece 3 -4 gün kalabildim ama onları görmek baya moral oldu...
sen nasılsın yumurtalar nasıl:)
canım benimte tedavi iptal edildi sonraya 8-9 yumurtadan 2 si hızlı büyümüş doktor yapmak istemedi şansı azaltmayayım dedi. biraz moralim bozuldu tabi tüp bebek tedavisinin ilk aşamasında böyle olunca biraz ağladım sağlık olsun dedim hayırlısı şimdi iyim. uzun protokol denemişti 1-2 ay sonra kısa protokol deniycek. başka bahara kaldık a.s.
13850561 .!.:canım benimte tedavi iptal edildi sonraya 8-9 yumurtadan 2 si hızlı büyümüş doktor yapmak istemedi şansı azaltmayayım dedi. biraz moralim bozuldu tabi tüp bebek tedavisinin ilk aşamasında böyle olunca biraz ağladım sağlık olsun dedim hayırlısı şimdi iyim. uzun protokol denemişti 1-2 ay sonra kısa protokol deniycek. başka bahara kaldık a.s.
canımm yaaa aynı kaderi yaşadık yani deseneboshayallersmile......
keşke aşılamaya çevirselerdi olmuyomuymuş açaba hazır yumurtalarını kullansalardı...
bakarsın bu ay kendiliğinden gelir bebişin sana:) boş geçme barii:kedi:
canımm yaaa aynı kaderi yaşadık yani deseneboshayallersmile......
keşke aşılamaya çevirselerdi olmuyomuymuş açaba hazır yumurtalarını kullansalardı...
bakarsın bu ay kendiliğinden gelir bebişin sana:) boş geçme barii:kedi:
demek bu ay yumurtaların oynak ayı zemuszemus hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:
canım kendiniz çalışın dedi bizdeçalıştık ama ilk defa bu sefer umudum yok hayırlısı
canım benimte tedavi iptal edildi sonraya 8-9 yumurtadan 2 si hızlı büyümüş doktor yapmak istemedi şansı azaltmayayım dedi. biraz moralim bozuldu tabi tüp bebek tedavisinin ilk aşamasında böyle olunca biraz ağladım sağlık olsun dedim hayırlısı şimdi iyim. uzun protokol denemişti 1-2 ay sonra kısa protokol deniycek. başka bahara kaldık a.s.
gül canım hayırlısı olsun , bende tatilde seni merak ettim durdum. herşeyde bir hayır vardır arkadaşım. belkide kendiliğinden gelir bebiş. bak 2 yumurtan güzel büyümüş.
bu ay ilk defa erken geldi kırmızılar ve tatilde olduğum için aşılama işlemini bu ayda ertelemek meçburiyetinde kaldık.....
bi türlü evdeki hesap çarşıya uymuyor.... ertele ertele dur....
bakalım meleğim nezaman gelmeye karar vericek.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?