Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım merhaba ben iyiim bebişimde ellerinizden öpsün büyüdü teyzesi bu arada senin tedavinde hayırlı ugurlu olsun inşallah senden de hayırlı haberler alırız kendine iyi bak ne olur moralini bozma allah mutlaka zamanı geldiginde sanada minik bir melek gönderecek kendini strasede koyma canım iyi günler kusura bakma işyerindeyim diye yazamandım byyy

herkese merhabalar kızlar..epeydir giremedim..sakın hamile kaldı da topigi unuttu sanmayın..dedem çok cidddi bi kalp ameliyatı geçirdi..ve sonrasında 2 kez yogun bakıma kaldırıldı..annemin babası..anneme destek olmak için ordaydım 2haftadır..şimdi çok şükür iyi..sizler nasılsınız??baktım kimseler pek yok..herkes tatilde sanırım..tatilden sonra tekrar buluşalım burda kızlar..kimsesiz bu toopigin hiç tadı tuzu yok..hepinizi çok öptüm..iii geceleeer.:))

niye artık kimsegirmiyo çarşamba aşılamam yapılıyo kimsede yok artık neyse iyi olun yeter....

canım inşallah hayırlısıyla yapılır aşılaman ve inşallah bebeğin sana tutunur....

evet artık kimseler yok yaz geldiya herkesler tatilde sanırım bende memleketten dün akşam geldim....
çok öpüyorum seni hiç stres yapma.....
bu arada aşılama öncesi eşinin sert bi kahve içmesi hareketliliği arttırıyomuş ....

sağol canım ya inş tutunur busefer doktorum 12gün pek gezme hareket etme filan dedi inş başarabilirim çok yıprandım artık inş busefer olur bende seni öptum tatlım allaha emanet ol herşey gönlünün istediğince olsun...

Herkese merhaba,

esracım aŞılaman ınŞallah olumlu geÇer canım. Hayırlı haberlerını beklıyoruz. Allah yardımcın olsun. Dualarımız senınle.

GÜlcÜm sen nasılsın?

Tatlıcık hoşgeldin canım nasıl geçti annenler nasıl değişiklik olmuştur.

Esracım inşallah bebiş sana tutunur :Saruboceq:

Son düzenleme:
[QUOTEGUL1973kullanıcından alıntı

demek bu ay yumurtaların oynak ayı zemuszemus hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

canım kendiniz çalışın dedi bizdeçalıştık ama ilk defa bu sefer umudum yok hayırlısı[/QUOTE]

hayırlısı canım Rabbim nasip etsin inşallah....

bu ay ilk defa erken geldi kırmızılar ve tatilde olduğum için aşılama işlemini bu ayda ertelemek meçburiyetinde kaldık.....
bi türlü evdeki hesap çarşıya uymuyor.... ertele ertele dur....
bakalım meleğim nezaman gelmeye karar vericek.......

Son düzenleme:
kızlar selam ben geldim, sabahtan beri ancak işleri biraz toparlayabildim ve hemen girdim. geçmişi okumaya çalışayım hepiniz umarım iyisinizdir.

tatlıcık canım herşeyde bir hayır vardır. Rabbim nezaman ol derse bizim bebişimiz o zaman olacak. bu arada aileni ziyarete gitmişsin, ne güzel onların duasınıda almışsındır. hayırlısı ile bebişlerimize kavuşalım inşallah.

kızlar ben tatildeyken topiği çok boş bırakmışsınız , herkes tatil moduna girdi herhalde. Arkadaşlar birbirimize buradan destek olacağız, hepimiz buradan hamilelik haberlerini vereceğiz. topiğimize sahip çıkalım :)))))))

egeli de görülmüyor bu aralar nerelerdesin hayatım.

emenne , murse , bengole ,estamp , gamsem hamilelik nasıl gidiyor?

emenne bulantılar geçtimi , yoksa kardeşinin düğünü için sakaryayamı geldin? hayırlısı olsun arkadaşım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…