Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kartopu tatilin nasıl geçti?umarım iyi olmuştur senin için eşinle güzel vakit geçirmişsinizdir..tedaviye başlıcakmısın.

canım benim hoşgeldinnolumunekankayizsmile

evet canım ailemi gördüm geldim baya moral oldu....

senin tatilin nasıl geçti iyice dinlenseydin:)

canım Allaha şükür iyi gidiyo bende uzun zamandır giremedim topiğe merak ettim herkezi emenne nerde acaba pınardan egelidende haber yok tatildeler sanırım ..

tatlıcık , murse

hoşbuldum arkadaşlarım. tatil çok güzeldi ama antalya felaket sıcaktı şansımıza. ama yinede harika geçti.

murseciğim eğer hastalanırsam bu ay başlamayı düşünüyorum tedaviye,yinede kısmet tabiki.

pınarın ablası zor bir doğum geçirmişti. ben tatile gitmeden buradan yazışmıştık.

umarım düzelip ayağa kalmış, bebeğine kucağına almıştır. Herşeyin hayırlıs arkadaşlar.

murseciğim sende muhakkak yaptır trombosit tahlilini doğumdan önce. pınar açıklamıştı onu bir oku istersen

murseciğim pınarın yazısı

]cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........
kartopu
egeli............................................. ............
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))) rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........21/06
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül..........................................................:Saruboceq:
ece............................................... ..........
kayse
özlem
özgemrecan....................................... Saruboceq::Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq

Rabbim hayırlısıyla listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi canım şükürler olsun c.tesi kalp atışını gördük eşimle. Rabbim inş sizlerede yaşatır bu duyguyu en kısa zamanda herzaman aklımda ve dualarımdasınız unutmayın..

çok güzel ve heyacanlı bir duygudur eminim. Allah nazarlardan saklasın inşallah

bizlere ve tüm evlat isteyenlerede bu duyguyu yaşatsın hayırlısıyla.

anladım canım çok üzüldüm her ay kontrollerimi aksatmıcam trombosit tahlilide aklımda kan pıhtılaşması heralde inş düzelmiştir ve bebeğini kucağına almıştır..

iyi canım şükürler olsun c.tesi kalp atışını gördük eşimle. Rabbim inş sizlerede yaşatır bu duyguyu en kısa zamanda herzaman aklımda ve dualarımdasınız unutmayın..

ayyy maşallahhhh çok sevindim canım Rabbim sorunsuz bi hamilelik nasip etsinn....

duaların içinde Allah razı olsun inşallah sizlerin duasıyla bizlerinde yüzü güler....a.s.

İstanbulda şimdi ezan okunuyor. senin bu içten duana bende tüm içtenliğim ve kalbimle amin diyorum canım.

Yüce Rabbim şuanda abdest alıp camiye koşan kullarının yüzü suyu hürmetine bizlere bu dünyada tez vakitte anne olmayı hayırlı kılsın. aminnnnnnnnnnnn

tekrar aşılamamı düşünüyosun yoksa tüpe mi geçiceksin?

aminnnn aminnn inşallah kabul olur şu mubarek günlerde dualarımız......:Saruboceq:

bu arada eşin döndümü artık yanındadır inşallahhh....

yok canım nerde hafta sonu geldi ve geri gitti onu okadar çook özlüyorumki ve eşime en ihtiyacım olduğu zamanlarda ayrıyız. bundan dolayı çok rahatsız oluyorum sadece bebeğimi düşünüp huzurlu olmaya çalışıyorum 3 hafta daha ayrıyız anlıcağın .ama çoook zor yaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…