- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.601
bende iyiyim hayatım beklemedeyim artık,heyecan basmaya başladı. bazen çıkıp gideyim bir test yaptırayım diyorum. ama sonuç olumsuzsa yarın işe gelmek zor olur :-(
predictor markasının saklanaabiliyormuş özel yapmışlar bebişin hatıraları arasında kalır :)
zaten eğer hamileysem muhakkak yapacağım idrar testini sırf zevk olsun diye. hemde hatıra olarak saklıyacağım ileride göstermeküzere. kız olursa anlar beni
aynı şeyleri düşünüyoruz farkındamısın gül
tamam predictor ile yaparım bendezemuszemus
valla yaptır son bi senenin hırsını al benim için en az 5 tane yap sırayla :sm_cool: :dance: :teytey: herşey güzel olcak hayırlısıyla
benim şimdi çıkmam lazım ama aklım sende ve pınarda. az kaldı acele etme bitanem yarın akşamı bekle güzel şeyler düşün camı aç bi nefes al öpüyorum seni a.s. :Saruboceq:
mursecim nasılsın
zaten eğer hamileysem muhakkak yapacağım idrar testini sırf zevk olsun diye. hemde hatıra olarak saklıyacağım ileride göstermeküzere. kız olursa anlar beni
sağol hayatım Allah hepinizden razı olsun.Sende hayırlısı ve sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah
yap canım hatıra olarak saklarsın vallahi benimki duruyo saklıcam ultrasyon resimlerinide albüm yapıcam....ucuz testlerden alıp yapmıştım 3 tl varya onlardan...
iyi fikir bencede.bebek albümünü ilk onlarla başlatırsın
sen ilk kan testinimi yaptırıcaksın ..ben sabredememiştim ...son günleri sabrsızlaşıyo insan....
Bebek için hazırlıklara başladınmı sen murse
canım bize c.tesi mi haber verirsin unutma bizi meraktan ölürüm aklımdan çıkmıyosun edilen duaların yüzü suyu hürmetine inş..senden güzel haberi duyarız...bebek hazırlıklarına başlamadım kartopucum henüz erken diyorum ekim gibi başlarım heralde 3 hafta sonrada cinsiyetini öğrenizriz çok merak ediyorum meleğimin cinsiyetini Rabbim sağlıklı versinde farketmez diyorum ama gönlümden içimdende kız geçmiyo değil ...
Allah gönlüne göre versin inşallah canım. herşeyden önce sağlıklı olsun tabiki. ben internetten öğrenirsem sonucu Allah nasip ederse hemen yazarım o gece veya cumartesi girip paylaşırım sizlerle.
amin seninde Allah gönlüne göre versin yarın gece bakamazsam c.tesi sabahı ilk işim neti açmak olucak heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?