Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende iyiyim hayatım beklemedeyim artık,heyecan basmaya başladı. bazen çıkıp gideyim bir test yaptırayım diyorum. ama sonuç olumsuzsa yarın işe gelmek zor olur :-(

az kaldı bitanem seni çok ii anlıyorum bu kadar sıktın 1 gün daha sık dişini yarın akşam eşinle gider kan testi yaptırırsın bide güzel şeyler düşün hem ben çok umutluyum

zaten eğer hamileysem muhakkak yapacağım idrar testini sırf zevk olsun diye. hemde hatıra olarak saklıyacağım ileride göstermeküzere. kız olursa anlar beni

zaten eğer hamileysem muhakkak yapacağım idrar testini sırf zevk olsun diye. hemde hatıra olarak saklıyacağım ileride göstermeküzere. kız olursa anlar beni

valla yaptır son bi senenin hırsını al benim için en az 5 tane yap sırayla :sm_cool: :dance: :teytey: herşey güzel olcak hayırlısıyla

yap canım hatıra olarak saklarsın vallahi benimki duruyo saklıcam ultrasyon resimlerinide albüm yapıcam....ucuz testlerden alıp yapmıştım 3 tl varya onlardan...

Bebek için hazırlıklara başladınmı sen murse

canım bize c.tesi mi haber verirsin unutma bizi meraktan ölürüm aklımdan çıkmıyosun edilen duaların yüzü suyu hürmetine inş..senden güzel haberi duyarız...bebek hazırlıklarına başlamadım kartopucum henüz erken diyorum ekim gibi başlarım heralde 3 hafta sonrada cinsiyetini öğrenizriz çok merak ediyorum meleğimin cinsiyetini Rabbim sağlıklı versinde farketmez diyorum ama gönlümden içimdende kız geçmiyo değil ...

Allah gönlüne göre versin inşallah canım. herşeyden önce sağlıklı olsun tabiki. ben internetten öğrenirsem sonucu Allah nasip ederse hemen yazarım o gece veya cumartesi girip paylaşırım sizlerle.

Allah gönlüne göre versin inşallah canım. herşeyden önce sağlıklı olsun tabiki. ben internetten öğrenirsem sonucu Allah nasip ederse hemen yazarım o gece veya cumartesi girip paylaşırım sizlerle.

amin seninde Allah gönlüne göre versin yarın gece bakamazsam c.tesi sabahı ilk işim neti açmak olucak heralde...

egelide daha girmiyo siteye merak ediyorum şu tatiller bitsede tekrar bi araya toplansak hepimiz bu kış inş. hepimiz hamileliğimizi konuşuruz....:))

ben çıkıyorum canım kendine iyi bak şimdilik görüşürüz öptümmmm...he buarada merak ettim vücudunda sıcaklık varmı?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…