Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Herkese günaydın aşılama yaptıranlara hayırlı olsun. Kartopucum nasılsın yarın test günün inşallah hayırlı haberler alırız. Moralini yüksek tut olurmu

kızlar yarında ece,eneplnar ve benim tahlil günümüz. bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen. artık heyecan dorukta. Allah evlatlarıızı bize hayırlı kılsın inşallah.

kartopucum tahlile gerek kalmadı canım ben dün adet oldum..ama üzülmedim..alıştım belkid ebilmiyorum..kısmet değilmil hayırlısı olsun inaşlahh.

kartopucum tahlile gerek kalmadı canım ben dün adet oldum..ama üzülmedim..alıştım belkid ebilmiyorum..kısmet değilmil hayırlısı olsun inaşlahh.

Ececim sakın üzülme hayırlısı bu ay değilmiş. bizde inşallah yavrularımıza zamanı gelince kavuşacağız. Tüm test sonucunu bekleyenlere dua ediyorum hayırlısıyla ii haberlerini alırız inşallah

uzunca bir süre ara vermeyim planlıyorum..bu ilaçlar beni mahvetti..spora başlıyorum 3 ay ara vericem bu sırada rahim filmi çektirecem..şimdi onu araştırıyorum..ankarada bildiğiniz hsg çeken güvemilir bir yer varsa paylaşmanızı rica ediyorum..

ececim aynı yoldayız demekki benimde aşılamam tutmadı spora yazıldım incir krüne başladım 2-3 ay bu şekilde devam edicem. sonra hsg yaptırıp tüp bebek deniyeceğiz. hayırlısı inşallah

teşekkür ederim arkadaşım sen başkent hastanesine mi gidiyordun benim aklımda yanlış mı kalmış...

Doğru kalmış. Başkent e gidiyorum. HSG yi de orada çektirdim. Çok korkuyordum. Bir şey de yokmuş korkacak:) Sürekli adım adım anlatılınca hemen bitiyor zaten:)
Sen de Ankara dasın di mi? Nereye gidiyorsun? Memnun musun? Bir de raporlu mu musun? Bir şey sorcam da:)

özel bir kliniğe gidiyordum doktoru oldukça başarısız buldum..artık yeter buna gitmiycem dedim hsg için başkenti düşündüm ben ssklıyım ilaçlarımı raporla almıştım..şimdi başkentten randavu aldım derya eroğlu bilmem iyimidir değilmidir.hsg yi dr yazması lazımmış o yüzden randevu aldım..bütün tahlillerimi toplayım buna gidicem birde bu fikir versin bakalım...sen memnunmusun başkentten ve kime gidiyorsun..

ececim aynı yoldayız demekki benimde aşılamam tutmadı spora yazıldım incir krüne başladım 2-3 ay bu şekilde devam edicem. sonra hsg yaptırıp tüp bebek deniyeceğiz. hayırlısı inşallah

valla çok kilo aldım..artık hareket etmenin zamanıdır diye düşünüyorum...bu hormon ilaçları sadece yumurtalıkları değil bütün vücut fonksiyonlarını etkiliyor..biraz ara vermekte fayda var diye düşünüyorum..

seni yanımda çok hissediyordum, bir anda tekbaşıma gibi kaldım arkadaşım. hayırlısı olsun. bebeğin biraz daha nazlanmak istedi herhalde. çok ara verip rehavete düşme olurmu. ne demiştin " bu ay sen birdahaki ay ben hamile kalacağım".

inşallah hsg sonucu hamile kalan çok oluyormuş sende biran önce çektir ve önümüzdeki ay bize bebiş haberi ver arkadaşım.

sağol arkadaşım teşekkür ederim,bende heyecanlanmaya başladım artık

Herkese günaydın aşılama yaptıranlara hayırlı olsun. Kartopucum nasılsın yarın test günün inşallah hayırlı haberler alırız. Moralini yüksek tut olurmu

teşekkür ederim arkadaşım. Allahdan işler yoğunda pek anlamıyorum, düşünmek için pek vakit kalmıyor.

yarın sabah hastaneye gideceğim,akşam üstüde telefon eder öğrenirim sonucu. alah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

selam kızlar epeydir yoktum haberler nasıl o kadar çok sayfa vardıki okuyamadım ben en son 70lerde kalmıştım kartoupucum nasılsın canım liste ne alemde:))

Ben çok memnunum. Yarın sabah gideceğim tahlil ve ultrasyon için. 3.günüm iğnede. Eğer istersen gelirim de senle. Hulusi Zeyneloğlu. Çok detaycı. Ben neredeyse 20 yıldır jinekologlara gidiyorum:))))Gerçekten memnunum. Kalabalık olmasına rağmen hemşirelerde sekreterde çok güleryüzlü ve sabah bir arkadaşa yazdım. 2 ayrı kişinin tavsiyesiyle gittim. Biri özellikle çok zordu ama şimdi kucağımızda ikizleri. 10 yıl uğraştı....Hulusi Bey sayesinde diyor. Ben de çok güveniyorum. Gitmek istersen gelirim de senle:)

inşallah artık kısmet diyorum..rabbimin bildiği bir şey var heralde..uygun zamanı mı değil nedir..kendime olan güvenimi kaybetmeden biraz çeki düzen vereyim kilo vereyim bu sırada çalışmaya tamam ama tadaviye biraz ara vericem...inşallah senin güzel haberini alırız...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

muayen ücreti ne kadar hemen randevu alınmıyor bildiğim kadarıyla..bende hsg biran önce çekilsin diye rastgele randevu aldım 125 miş muayenesi

arkadaşlar bugün mina nın tahlil günü onun için dua edelim lütfen. güzel haberlerini bekliyoruz canım

Çok teşekkür ederim, hatırlatıp dua dilemeniz bile yeter...Sabah işe gelmeden kan verdim ama şu an aramaya korkuyorum, inşallah haftanın ilk güzel haberini vermek kısmet olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…