- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.021
kızlar yeni hafta yeni umutlar ve işte yeni listemiz.
aramıza yeni katılan arkadaşlar listemize dahil olmak isterseniz aşılama veya tahlil günlerini yazın sizide ekleyelim. listede aşılaması olup tahlil günleri belli olan arkadaşlar lütfen bildirin listeyi yeniden düzenleyeyim.
herkese tekrar günaydınnnnnnnnnnna.s.
kızlar yarında ece,eneplnar ve benim tahlil günümüz. bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen. artık heyecan dorukta. Allah evlatlarıızı bize hayırlı kılsın inşallah.
kartopucum tahlile gerek kalmadı canım ben dün adet oldum..ama üzülmedim..alıştım belkid ebilmiyorum..kısmet değilmil hayırlısı olsun inaşlahh.
Ben üzülmedim..Bekliyordum zaten hayırlısı olsun..
Dilerim bir sonraki denemede olur ece006.
uzunca bir süre ara vermeyim planlıyorum..bu ilaçlar beni mahvetti..spora başlıyorum 3 ay ara vericem bu sırada rahim filmi çektirecem..şimdi onu araştırıyorum..ankarada bildiğiniz hsg çeken güvemilir bir yer varsa paylaşmanızı rica ediyorum..
ya merak ettim ben aşılama yaptırdım ama bana klomen gibi ilaç verdi ismini unuttum lacım septonemi geptone mi neydi sonra ovetrelle iğne yapıldı.... bazılarına neden ilaç yerine iğne veriyorlar.[/QU merhaba arkadaşım senin yumurtaların ignesizde iyi seviyelere geliyor demekki igne daha fazla etki göstrerdigi için doktorlar onu tercih ediyor alkisalkisalkis
teşekkür ederim arkadaşım sen başkent hastanesine mi gidiyordun benim aklımda yanlış mı kalmış...
Doğru kalmış. Başkent e gidiyorum. HSG yi de orada çektirdim. Çok korkuyordum. Bir şey de yokmuş korkacak:) Sürekli adım adım anlatılınca hemen bitiyor zaten:)
Sen de Ankara dasın di mi? Nereye gidiyorsun? Memnun musun? Bir de raporlu mu musun? Bir şey sorcam da:)
ececim aynı yoldayız demekki benimde aşılamam tutmadı spora yazıldım incir krüne başladım 2-3 ay bu şekilde devam edicem. sonra hsg yaptırıp tüp bebek deniyeceğiz. hayırlısı inşallah
kartopucum tahlile gerek kalmadı canım ben dün adet oldum..ama üzülmedim..alıştım belkid ebilmiyorum..kısmet değilmil hayırlısı olsun inaşlahh.
günaydııııııın canlar bende yeni haftanın hepimize güzel hayırlı haberler getirmesini diliyorum kartopu inan ben senden daha heyecanlıyım yarını bekliyosunuz ya bugün test yaptıracak arkadaşıma da dua ediyorum güne sizinle başladım sizinle bitirmeyi düşünüyorum ama eve giderken gülerek gitmek istiyouuuuuuuuum hadi BİSMİLLAH
Herkese günaydın aşılama yaptıranlara hayırlı olsun. Kartopucum nasılsın yarın test günün inşallah hayırlı haberler alırız. Moralini yüksek tut olurmu
özel bir kliniğe gidiyordum doktoru oldukça başarısız buldum..artık yeter buna gitmiycem dedim hsg için başkenti düşündüm ben ssklıyım ilaçlarımı raporla almıştım..şimdi başkentten randavu aldım derya eroğlu bilmem iyimidir değilmidir.hsg yi dr yazması lazımmış o yüzden randevu aldım..bütün tahlillerimi toplayım buna gidicem birde bu fikir versin bakalım...sen memnunmusun başkentten ve kime gidiyorsun..
seni yanımda çok hissediyordum, bir anda tekbaşıma gibi kaldım arkadaşım. hayırlısı olsun. bebeğin biraz daha nazlanmak istedi herhalde. çok ara verip rehavete düşme olurmu. ne demiştin " bu ay sen birdahaki ay ben hamile kalacağım".
inşallah hsg sonucu hamile kalan çok oluyormuş sende biran önce çektir ve önümüzdeki ay bize bebiş haberi ver arkadaşım.
Ben çok memnunum. Yarın sabah gideceğim tahlil ve ultrasyon için. 3.günüm iğnede. Eğer istersen gelirim de senle. Hulusi Zeyneloğlu. Çok detaycı. Ben neredeyse 20 yıldır jinekologlara gidiyorum:))))Gerçekten memnunum. Kalabalık olmasına rağmen hemşirelerde sekreterde çok güleryüzlü ve sabah bir arkadaşa yazdım. 2 ayrı kişinin tavsiyesiyle gittim. Biri özellikle çok zordu ama şimdi kucağımızda ikizleri. 10 yıl uğraştı....Hulusi Bey sayesinde diyor. Ben de çok güveniyorum. Gitmek istersen gelirim de senle:)
arkadaşlar bugün mina nın tahlil günü onun için dua edelim lütfen. güzel haberlerini bekliyoruz canım
Çok teşekkür ederim, hatırlatıp dua dilemeniz bile yeter...Sabah işe gelmeden kan verdim ama şu an aramaya korkuyorum, inşallah haftanın ilk güzel haberini vermek kısmet olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?