Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok teşekkür ederim, hatırlatıp dua dilemeniz bile yeter...Sabah işe gelmeden kan verdim ama şu an aramaya korkuyorum, inşallah haftanın ilk güzel haberini vermek kısmet olur...

hiç korkma hakkında hayırlısı olsun..inşallah mutlu bir haber alırsın..

bence en güzeline karar vermişsin aşılamamdan negatif sonuç alınca bende biraz kafamı toplamak psikolojik olarak 2. raunda hazırlanmam gerektiğini düşündüm :) bu arada biraz aklımdan da çıkarırım dedim. spora eşimle gidiyoruz çok ii geliyor . belki kafamızdan da çıkarırsak kendiliğinden gelir belli mi olur :) tabi 2-3 ayda fazlada ara vermemek lazım kartopunun dediği gibi

Çok teşekkür ederim, hatırlatıp dua dilemeniz bile yeter...Sabah işe gelmeden kan verdim ama şu an aramaya korkuyorum, inşallah haftanın ilk güzel haberini vermek kısmet olur...

Hadi arkadaşım, önce bir besmele çek sonra telefona uzan ve Allahım evladımı bana hayırlı kıl de ve ara. fazla stres olmadan öğren bence. dualarımız seninle canım:Saruboceq:

zaten kafamızdan bir çıkarabilsek kendiliğinden gelecek bebekler, gün hesaplamaktan saat ayarlamaktan bıktım valla. :roflol:

inşallah canım ya buna çok ihtiyacımız var hadi güzel haberini ver bize:Saruboceq:

muayen ücreti ne kadar hemen randevu alınmıyor bildiğim kadarıyla..bende hsg biran önce çekilsin diye rastgele randevu aldım 125 miş muayenesi

Muayeneden sonra kilo ver demişti. Hemen HSG çekeceğiz dedi. Diyetisyene gidiyorum biraz verince HSG çekti. Eğer tüpler kapalıysa aşılamaya başlamayalım mantığıyla sanırım. 150lira veriyorum sanıyorum ben:)Dr ye gidince sersemleşirim de biraz:) Valla arayınca bir şey sorcam diyorum ya telefondsa konuşuyorum ya da gelebilirsiniz diyorlar. Tüm gün orada. Tüp Bebek Merkezi zaten. Ulaşmak çok kolay. 232 40 00 randevu için 306 da dahili (sekreter:Nazan Hn.)

randevumu aldım bile yarın gidiyorum..kilo verdikten sonra mı istedi hsg yi..ben hemen veririm diye düşünmüştüm ben biran önce çekilse ii olur kafam rahatlar..

minaa canım ya ne dicemi bilemiyorum inan çok üzüldüm son zamanlarda aldığımız bu olumsuz haberler beni de çok etkiliyo kendim gibi üzülüyorum inanın Rabbim hayırlısı versin demekten başka çare yok nolur kendini bırakma mücadeleye devam

Arkadaşlar üzgünüm , negatif...

isyan etmiyorum rabbime ama niye böyle zor bizim için geçen akşam dolumşla geliyorum kadın çocuguna kızıyo üzerini kirletmiş allah belanı versin diyodu o an o kadını bogmak geldi içimden ters baktım anladı sanırım sustu sonra bu nasıl iş anlamadım anlayamıycamda galiba:çok üzgünüm:

Rabbim kullarını şöyle müjdelemiş,
Ben bazı kullarıma "ERKEK" evlat veririm,
Bazı kullarıma "Kız" evlat veririm
Bazılarına da hem KIZ hem ERKEK evlat veririm,
Bazı Kullarıma da ne KIZ ne de ERKEK evlat veririm ki bu kullarım mükafatını ahirette beklesinler, o vakit geldiğinde evlatları olanlar bu kullarıma gıpta ederler... diye bişey okumuştum, aklımda kaldığı kadarıyla ifade etmeye çalıştım, özü bu ama.
Şimdi bize, dünyada yapılabilecek bütün seçenekleri değerlendirip, tedavileri yaptırıp sonrada takdiri Allah'a bırakmak düşüyor ...Ve rabbim sınavımızı daha da zorlaştırmadan nasip eder inşallah bebeklerimizi...

Kimi bulamaz kimi bilemez diyorum ancak...

randevumu aldım bile yarın gidiyorum..kilo verdikten sonra mı istedi hsg yi..ben hemen veririm diye düşünmüştüm ben biran önce çekilse ii olur kafam rahatlar..

Hulusi Bey den mi? Ben de sabahtan orada olacağım. İster hemen HSG o zaman. Hadi bakalım....HSG çekilirken de sürekli konuşup anlattılar...ve hatta bayan dr elimi tuttu:)))))Ben çocuk gibi ağladığım için:))))Çok kolay geçti.....Kısacık zaten.
2-3 gidişinden sonra herkes seni çok rahatlatacak göreceksin. Şans getirir inşaallah......

yarın akşam aldım randevumu saat 4,5 çalıştığım için sürekli izin almam sıkıntı oluyor...adetimin 3.gün ultrasonla bakar mı acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…