- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.041
Çok teşekkür ederim, hatırlatıp dua dilemeniz bile yeter...Sabah işe gelmeden kan verdim ama şu an aramaya korkuyorum, inşallah haftanın ilk güzel haberini vermek kısmet olur...
inşallah artık kısmet diyorum..rabbimin bildiği bir şey var heralde..uygun zamanı mı değil nedir..kendime olan güvenimi kaybetmeden biraz çeki düzen vereyim kilo vereyim bu sırada çalışmaya tamam ama tadaviye biraz ara vericem...inşallah senin güzel haberini alırız...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Çok teşekkür ederim, hatırlatıp dua dilemeniz bile yeter...Sabah işe gelmeden kan verdim ama şu an aramaya korkuyorum, inşallah haftanın ilk güzel haberini vermek kısmet olur...
bence en güzeline karar vermişsin aşılamamdan negatif sonuç alınca bende biraz kafamı toplamak psikolojik olarak 2. raunda hazırlanmam gerektiğini düşündüm :) bu arada biraz aklımdan da çıkarırım dedim. spora eşimle gidiyoruz çok ii geliyor . belki kafamızdan da çıkarırsak kendiliğinden gelir belli mi olur :) tabi 2-3 ayda fazlada ara vermemek lazım kartopunun dediği gibi
zaten kafamızdan bir çıkarabilsek kendiliğinden gelecek bebekler, gün hesaplamaktan saat ayarlamaktan bıktım valla. :roflol:
Arkadaşlar üzgünüm , negatif...
muayen ücreti ne kadar hemen randevu alınmıyor bildiğim kadarıyla..bende hsg biran önce çekilsin diye rastgele randevu aldım 125 miş muayenesi
Muayeneden sonra kilo ver demişti. Hemen HSG çekeceğiz dedi. Diyetisyene gidiyorum biraz verince HSG çekti. Eğer tüpler kapalıysa aşılamaya başlamayalım mantığıyla sanırım. 150lira veriyorum sanıyorum ben:)Dr ye gidince sersemleşirim de biraz:) Valla arayınca bir şey sorcam diyorum ya telefondsa konuşuyorum ya da gelebilirsiniz diyorlar. Tüm gün orada. Tüp Bebek Merkezi zaten. Ulaşmak çok kolay. 232 40 00 randevu için 306 da dahili (sekreter:Nazan Hn.)
isyan etmiyorum rabbime ama niye böyle zor bizim için geçen akşam dolumşla geliyorum kadın çocuguna kızıyo üzerini kirletmiş allah belanı versin diyodu o an o kadını bogmak geldi içimden ters baktım anladı sanırım sustu sonra bu nasıl iş anlamadım anlayamıycamda galiba:çok üzgünüm:
randevumu aldım bile yarın gidiyorum..kilo verdikten sonra mı istedi hsg yi..ben hemen veririm diye düşünmüştüm ben biran önce çekilse ii olur kafam rahatlar..
Hulusi Bey den mi? Ben de sabahtan orada olacağım. İster hemen HSG o zaman. Hadi bakalım....HSG çekilirken de sürekli konuşup anlattılar...ve hatta bayan dr elimi tuttu:)))))Ben çocuk gibi ağladığım için:))))Çok kolay geçti.....Kısacık zaten.
2-3 gidişinden sonra herkes seni çok rahatlatacak göreceksin. Şans getirir inşaallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?