Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar rahim filmini bende çektirmiştim 1 ay önce Bu film hakkında hiçbirşey bilmeden gittim hastaneye çekilirken çok canım yandı burda bazı arkadaşlardan okuyorum da şaşırıyorum hiç zor değil diyolar acaba çeken kişiden mi yoksa bünyeden mi kaynaklanıyo bu durum ha ben acıya da dayanıklı biriyimdir yeni çektirecekler sakın yanlış anlamayın inşallah sizinkiler rahat geçer

yarın akşam aldım randevumu saat 4,5 çalıştığım için sürekli izin almam sıkıntı oluyor...adetimin 3.gün ultrasonla bakar mı acaba..

Bakar ama hep orada olduğu için saati sen ayarlarsın...Zorluk çıkarmazlar.......Hiç bir şeyi riske atmaz genelde.....İlk gittiğimde dalgın gibi gelmişti ama sonraları çok detaycı ve hemen olumlu olumsuz tüm olasılıkları sayar ama gerçekten bir kaç gidişten sonra beni çok motive etti. Her şeyi dinler ve ben detay anlatılmasını isterim hemen cevaplar. Umarım sana da iyi gelecek.

kıslar nasılsınız. ya cumartesi günü rüyamda cift kese gördüm ikize hamişmişim heheh:) doktor gösteiyor bak bu ço güzel ama bunu ilerleyen zamanda göreceğiz diye bende düşünüyorum iisize iyidir diye.. dün gecede rüyamda kendi ikizim varmış gördüm... bir dükkana gittik çizmeler çifter çifter abartısız 20çift çizme ama nasıl güzeller hepsi birden 200küsü fiyatına küsüratı hatırlamıyorum aa uygumş dedim hepsini almaya karar verdik ikizimle. sonrada siyah olanını seçip giydik...

kıskar ben kafayı yemeye başladım sanırım. kartopu yarın sonucu alacağız insaallah hayırlı olur ama sende bir beliri varmı değişik birşeyler. bende tık yok. sadece adet sancım başladı sanırım bu ay da birşey olmadı. artık ikinci aşılamada insaalla diyecek gibiyim. umarım sende vardır.

kartopucum tahlile gerek kalmadı canım ben dün adet oldum..ama üzülmedim..alıştım belkid ebilmiyorum..kısmet değilmil hayırlısı olsun inaşlahh.

ece üzülme bende anı şekilde sanırım yarına olacağım. adet sancım başladı ve farklı hiç birşey yok. olsa anlardım sanırım. bir dahaki aya insaallah. unutma bu sıkıntı tek sende bende yok. bizim gibi kaç iş var görüyorsun ve gene şahit olmuşsundur kaç kişi hamişlik haberi verdi. sıra bizede gelecek. içini ferah tut...

kızlar yarında ece,eneplnar ve benim tahlil günümüz. bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen. artık heyecan dorukta. Allah evlatlarıızı bize hayırlı kılsın inşallah.

canım yazdığım gibi ben umudumu bu aydan yitirdim. ben çalışmalara bir dahaki ay devam edeceğim hadi sen hayırlı haberi verde sevinelim. inşaalllah Allah ım gönlndekini şuan karına yerleştirmişdir sende yarın öğrenirsin. aminnnn....

canım ben kendimce rüyamı yorumladım bak eğer bu ay olmazsa ki inşallah olur sonraki bi ay hamile kalacaksın hemde hiç beklemediğin bir anda çok güzel bi hamilelğin olacak ama biraz daha para harcaman gerekecek
ben böyle yorumladım hadi sizlerde yorumlayın:dance:

hehehehe saol insaallah. bu ay adet olacağım belli ama insaallah diğer ay hamiş haberini vereceğim inanıyorum. kıs bir hastalansamda evi temizlesem diye düşünüyorum. 1 haftadır süpürge açmadım ne olur olmaz diye hehehe ev aldı başını gidiyor. hastalansamda kıyı köşe bir girsem zaten ayda bir yapar oldum bu işlerden.

hiç üzülmedim bu sefer dün adet oldum.gecesindede bir sürü bebek kıyafeti gördüm..hepsi de çok güzeldi...ancak rüyada görürsün demek heralde ama nedense içim bir ferah sabahda bir mutlu uyandım...çok şükür iyiyim.umudumu kaybetmiyorum...çalışmalara davamedeceğim ama redaviye 3 ay ara vermeyi planlıyorum...hsg çektircem..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

arkadaşlar bende 1. aşılamamı tam 1 ay önce yaptırmıştım sonra rüyamda 4 üz bebekler görmüştüm ne acı hepsi cansızdı öyle etkilendimki kimseye anlatamadım iki hafta sonra kan tahlili negatif 1 ay dinlenmem istendi beklemedeyim

Ben yeni üye olduğum için 50 mesajı tamamlamadan özel mesaj atamıyormuşum...Bu sebeple de özelime gelen mesajı cevaplayamadım...Telefonumu yazmıştım ama gitmedi sanırımYazarsan ben arayayım seni.

bende şimdi kan vermeye gittim yarına sabredemeyeceğim adet sancım başladı ama ne var yok bileyim. bende bu ay ikinci aşılamayı yaptıracağım sonra bende yaza akdar ara vereceğim psikolojim bozuldu .... tedaviye başladım başlayalı iç huzurum kalmadı. ya olup olmaması dert tabiki ama hadi diyebiliyorsun ama şu 15günlük bekleme mahvediyor. hepimizi zorlayan kısmıda bu sanırım.

[ arkadaşım ben biraz düşkünümdür rüya tabirlerine hayra yor önce öyle olsun ayakkabı darlıktır rüyada alman iyi degil ikizini görmek bazen olumlu olan düşüncelerini bir anda olumsuzluga dönüştürüyorsun demek ikiz bebek görmek işle ilgili başarı demek çizmeyi giydiysen eger seyahat anlamına gelir işte böyle bence işleriniz yoluna girecek ve siz evinizde çok huzurlusunuz hayırlısı diyelim[/QUOTE]

yorumun için teşekkürler... ben bekARKEN de hep llah ım ikimizim olsun diye dua ederdim biri kız biri erkek şimdi de diyorumki sanırım bu duamdan dolayı normal yolla olmuyor tedaviyle olacak oda ikiz hehehehhe:) çok dua etmişim demekki kabul oldu diyorum. :) aslında bendede eşimdede hiç sorun çıkmadı herşey açık temzi spermler kaliteli 50nin üzerinde hareketli ama olmadımı olmuyor. hiç neden yok mantıklı açıklanabilir ama canabı hak dilemeden yaprak kımıldamazmış demek bize daha bebiş yazmadı yaradan ama yazacak inanıyorum hepimiz bir gün artık anneyiz diye paylaşım sayfası açacağız bebişimiz yemek yemiyor napalım diye birbirimize soracağız.

bu arada kıslar dayanamadım ve az evvel gittim kan verdim dua edin yokbiliyorum ama ne bilim ümit işde. 4,30da sonucu alacağım artık başınızı şişiririm başka birşey yapmak elimden gelmiyor ....

Birtek benmi yarına kaldım şimdi. hemen hastalanacağım deyip moral bozma. hamilelik belirtisiyle, adet belirtisi aynıymış arkadaşım. inşallah senin bebişin tutunmuşturda moral olur bugün bize. sonucu nezaman verecekler. ALLAHIM arkadaşımın evladını hayırlı kıl. güzel sonucu bugün alsın inşallah AMİNNNNNNNNNN:Saruboceq:

kartopu burdamısın....... sende herhangi farklılık varmı hissettiğin.

arkadaşım benim normalde adet tarihim 6/7 mart gibi. ama yumurtam iğnelerden erken gelişti. ben 10.gün aşılama oldum. o sebeple ne zaman adet olurum bilmiyorum (inşallah olmam tabi :)))

ama şimdi psikolojikmi neden bilmiyorum, hafif hafif karnım ağrımaya başladı

sona kalan dona kalır derler ya bu defa tersi herkez maalesef umutlarını bir dahaki aya ertelemişler. ben dayanamdım ama inan yok biliyorum ve bizim moralimizi düzeltecek olan sen olacaksın... ama bebiş haberini alınca bizi unutma:) bu kadar edilen dualar boşa gitmez.. zaten hiç bir dua boşa gitmez... er yada geç ama olacak inanıyorum..

benim merak ettiğim başka belirti olup olmadığı. çünkü bende tık yokda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…