- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.061
yarın akşam aldım randevumu saat 4,5 çalıştığım için sürekli izin almam sıkıntı oluyor...adetimin 3.gün ultrasonla bakar mı acaba..
kartopucum tahlile gerek kalmadı canım ben dün adet oldum..ama üzülmedim..alıştım belkid ebilmiyorum..kısmet değilmil hayırlısı olsun inaşlahh.
kızlar yarında ece,eneplnar ve benim tahlil günümüz. bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen. artık heyecan dorukta. Allah evlatlarıızı bize hayırlı kılsın inşallah.
kıslar nasılsınız. ya cumartesi günü rüyamda cift kese gördüm ikize hamişmişim heheh:) doktor gösteiyor bak bu ço güzel ama bunu ilerleyen zamanda göreceğiz diye bende düşünüyorum iisize iyidir diye.. dün gecede rüyamda kendi ikizim varmış gördüm... bir dükkana gittik çizmeler çifter çifter abartısız 20çift çizme ama nasıl güzeller hepsi birden 200küsü fiyatına küsüratı hatırlamıyorum aa uygumş dedim hepsini almaya karar verdik ikizimle. sonrada siyah olanını seçip giydik...
kıskar ben kafayı yemeye başladım sanırım. kartopu yarın sonucu alacağız insaallah hayırlı olur ama sende bir beliri varmı değişik birşeyler. bende tık yok. sadece adet sancım başladı sanırım bu ay da birşey olmadı. artık ikinci aşılamada insaalla diyecek gibiyim. umarım sende vardır.
Arkadaşlar üzgünüm , negatif...
canım ben kendimce rüyamı yorumladım bak eğer bu ay olmazsa ki inşallah olur sonraki bi ay hamile kalacaksın hemde hiç beklemediğin bir anda çok güzel bi hamilelğin olacak ama biraz daha para harcaman gerekecek
ben böyle yorumladım hadi sizlerde yorumlayın:dance:
ece üzülme bende anı şekilde sanırım yarına olacağım. adet sancım başladı ve farklı hiç birşey yok. olsa anlardım sanırım. bir dahaki aya insaallah. unutma bu sıkıntı tek sende bende yok. bizim gibi kaç iş var görüyorsun ve gene şahit olmuşsundur kaç kişi hamişlik haberi verdi. sıra bizede gelecek. içini ferah tut...
kıslar nasılsınız. ya cumartesi günü rüyamda cift kese gördüm ikize hamişmişim heheh:) doktor gösteiyor bak bu ço güzel ama bunu ilerleyen zamanda göreceğiz diye bende düşünüyorum iisize iyidir diye.. dün gecede rüyamda kendi ikizim varmış gördüm... bir dükkana gittik çizmeler çifter çifter abartısız 20çift çizme ama nasıl güzeller hepsi birden 200küsü fiyatına küsüratı hatırlamıyorum aa uygumş dedim hepsini almaya karar verdik ikizimle. sonrada siyah olanını seçip giydik...
kıskar ben kafayı yemeye başladım sanırım. kartopu yarın sonucu alacağız insaallah hayırlı olur ama sende bir beliri varmı değişik birşeyler. bende tık yok. sadece adet sancım başladı sanırım bu ay da birşey olmadı. artık ikinci aşılamada insaalla diyecek gibiyim. umarım sende vardır.[/QUOTE arkadaşım ben biraz düşkünümdür rüya tabirlerine hayra yor önce öyle olsun ayakkabı darlıktır rüyada alman iyi degil ikizini görmek bazen olumlu olan düşüncelerini bir anda olumsuzluga dönüştürüyorsun demek ikiz bebek görmek işle ilgili başarı demek çizmeyi giydiysen eger seyahat anlamına gelir işte böyle bence işleriniz yoluna girecek ve siz evinizde çok huzurlusunuz hayırlısı diyelim
hiç üzülmedim bu sefer dün adet oldum.gecesindede bir sürü bebek kıyafeti gördüm..hepsi de çok güzeldi...ancak rüyada görürsün demek heralde ama nedense içim bir ferah sabahda bir mutlu uyandım...çok şükür iyiyim.umudumu kaybetmiyorum...çalışmalara davamedeceğim ama redaviye 3 ay ara vermeyi planlıyorum...hsg çektircem..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...
bende şimdi kan vermeye gittim yarına sabredemeyeceğim adet sancım başladı ama ne var yok bileyim. bende bu ay ikinci aşılamayı yaptıracağım sonra bende yaza akdar ara vereceğim psikolojim bozuldu .... tedaviye başladım başlayalı iç huzurum kalmadı. ya olup olmaması dert tabiki ama hadi diyebiliyorsun ama şu 15günlük bekleme mahvediyor. hepimizi zorlayan kısmıda bu sanırım.
kartopu burdamısın....... sende herhangi farklılık varmı hissettiğin.
Birtek benmi yarına kaldım şimdi. hemen hastalanacağım deyip moral bozma. hamilelik belirtisiyle, adet belirtisi aynıymış arkadaşım. inşallah senin bebişin tutunmuşturda moral olur bugün bize. sonucu nezaman verecekler. ALLAHIM arkadaşımın evladını hayırlı kıl. güzel sonucu bugün alsın inşallah AMİNNNNNNNNNN:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?