Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım çok sağol.aynı dilekleri bende senin ve hepiniz için besliyorum.inşallah kolay geçer ve iyi sonuç alırız.rahatladım valla sağolun ve dua edin:1hug:

canım sen 2.testi yaptınmıki cunku degerin nomalde 2 altında cıkması gerekırdı.bazen emriyo yerleşirkende kanama olabılırmıs.yada hamıleykende kanaması olan oluyo.bence sen 2.testi mutalaka yap.yada dr görüş.

merhaba arkdaşlar bende bu ay aşılama yaptrcam
bu konuda yapmam yada yapmamam gerekn şeyler var mı
yada dr a söylemem gereken
yada şu aşamada almam gerekn ilaç
bugün 30.günümdü adet olmayı bekliyorum
2.gün gidicem
bana puregon yazmş,sizler ne kullanıyorsunuz
özel bi hastde yaptrcam ben şuan rapor çıkıyor
yaşım 26 ve ilk aşılamam olucak
pko var bende,eşimde sorun yok
pko olupta aşılaması tutan var mı
desteğiinizi bekliyorum:Saruboceq:

günaydın arkadaşlarım, hepinize iyi, mutlu haftalar ; sağlıklı,güzel günler diliyorum.

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.

paylaşımlarınızı bekliyoruz.

gamsem,jbase,cimcime_82,mergül

hepinizin birden olumsuz haberinizi alınca içim burkulduüzülmeyin demek yanlış ama herşeyin hayırlısı arkadaşlarım.biraz kafanızı dağıtmaya çalışın,ama bebişlerimizin peşini bırakmak yok.

kızlar yarında ece,eneplnar ve benim tahlil günümüz. bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen. artık heyecan dorukta. Allah evlatlarıızı bize hayırlı kılsın inşallah.

kızlar yarında ece,eneplnar ve benim tahlil günümüz. bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen. artık heyecan dorukta. Allah evlatlarıızı bize hayırlı kılsın inşallah.

günaydın arkadaşım nasılısn yarın hepinizin hayırlı haberini alıcaz inşallah rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar, İnşallah güzel haberler alıcaz hepinizden de, yarına kadar sabrederseniz kutluycam sizi, çünkü ben olsam bugün dayanamaz yaptırırdım
İnşallah hep hamiş haberleri alıcaz artık, kaydirigubbakcemile5

Vuslat 35.........................23/Şubat O BıR HAMıLEEEEEEEEEEEEEE :ecrin_bebek: :CüvCüv:

Leylim.............................23/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart
Uğurumuz.......................06/Mart
banucaner......................07/Mart

Pancarr...........................02/Mart Aşılama
Bergina...........................27/Şubat Aşılama

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Arzu85.................. Aşılama için gün sayıyor
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor
Aylin2008............ Aşılama için gün sayıyor
30temmuz.............Aşılama için gün sayıyor
Mavinur44............. Aşılama için gün sayıyor

Kumsal..................Tedavi Mart Ayında başlayacak

Aslanca..........................Çalışmalara Devam
Gül1973..........................Çalışmalara Devam
Funan............................. Çalışmalara Devam
cimcime_82.................... Çalışmalara Devam
Mergül ........................... Çalışmalara Devam
Gamsem......................... Çalışmalara Devam
Jbase............................. Çalışmalara Devam

kızlar yeni hafta yeni umutlar ve işte yeni listemiz.

aramıza yeni katılan arkadaşlar listemize dahil olmak isterseniz aşılama veya tahlil günlerini yazın sizide ekleyelim. listede aşılaması olup tahlil günleri belli olan arkadaşlar lütfen bildirin listeyi yeniden düzenleyeyim.

herkese tekrar günaydınnnnnnnnnnna.s.

günaydııııııın canlar bende yeni haftanın hepimize güzel hayırlı haberler getirmesini diliyorum kartopu inan ben senden daha heyecanlıyım yarını bekliyosunuz ya bugün test yaptıracak arkadaşıma da dua ediyorum güne sizinle başladım sizinle bitirmeyi düşünüyorum ama eve giderken gülerek gitmek istiyouuuuuuuuum hadi BıSMıLLAH

Günaydın.....Ben de cumartesi başladım ilk defa iğnelere....Yarın sabah ultrasyon ve tahlile çağırdılar... Sürekli ağlama modundayım iğnelerle ilgisi var mı?

Banucaner merhaba...Ankara daymışsın. Belki fikir diye anlatayım dedim. 10 yıl uğraştı arkadaşım. Çok ciddi sağlık sorunları vardı. Adını vermeyeyim oldukça ünlü iki kliniğe de gitti...En son Başkent Prof.Dr.Hulusi Zeyneloğlu nda karar kıldılar. Şimdi bir kız bir erkek bıdırıkları oldu:) Süreçte hep yanıondaydım. Beni de böylece değiştirdim dr mi. Her doğuma ilk doğum gibi girer diyor herkes...Dikişlere kadar kendi yaparmış. HSG için bile seni üzmeyelim ben yaparım dedi:) (bir atak geçirmiştim başka bir dr ile farklı bir operasyonda:))))Benim için bu ilgi çok önemli.....Herkes çok güleryüzlü ama kalabalık.......Başka bir tanıdıktan daha referansı var ama o çok uzun:) Belki fikir verir sana da.....

ilginiz için çok teşekkür ederim arkdaşlar
benim aşılama tarihim henüz belli değil
adet olmayı bekliyorum olur olmaz hastneye gidicem nasipse
ama listeye eklenmek isterimmmmmm
ınş tüm arkadaşlar kavuşur bebişlerine
dualarım hepiniz için...

Merhaba ....Ben de ilk defa yaptırdım cumartesi. Puregon verdi bana da....Ben de de pcos var. Drm olur dedi. Bakalım.....Umarım herkes bu ay mutlu olur:)....

Bir şey sormak istiyorum. Puregon 300 kullanıp Ankara da olan var mı? Ben ne yazık ki rapor alamıyorum.Fiyatı normalde 260 mış....Bir eczane önerdiler 180lira dediler. Sizin bildiğiniz daha uygun veren bir yer var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…