- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.001
çok çok basit bir işlem en ufak bir acı yaşanmıyor endişelenme denileler doğru. normal muayene nasıl can acıtmıyorsa aşılamada aynı. Allah ım yardımcınız olsun ... tez zamanda gönlünüzdeki bebişi kucağınıza alırsınız insaallah. bu arada en zor kısım aşılamadan sonraki 15günlük bekleme süresi adamı yiyor ama sen insaallah sakin sabırla geçirirsin bu dönemi.
kartopu burdamısın ben salıyı beklemeyeceğim yarın test yaptıracağım vallah bir gün bile beklemek istemiyorum artık varmı yokmu öğrenmek istiyorum...
aaah canım nerdeee..sabah bi kalktım agrıyla..bi baktım hastalanmışım..ama iyiyim hatta şimdi yeni dogum yapan bi arkadaşımızı ziyarete gittik..bi haftalık daha bebek..olsun benimde olacak inş.bigün..iyi olucam..iyi olucz kızlar..ilk aşılamamdı daha..ama eşimle karar verdik..buay ara verecegiz..nisan ayında tekrar deneyecegiz inş.buarada h.sonu tatil düşünüyoruz gelecek ay..kafa dagıtmak için..hayırlısı inş.
kızlar yarında ece,eneplnar ve benim tahlil günümüz. bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen. artık heyecan dorukta. Allah evlatlarıızı bize hayırlı kılsın inşallah.
günaydın arkadaşım nasılısn yarın hepinizin hayırlı haberini alıcaz inşallah rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:
Amin canım, ben de rapor alabilmek için 3. aşılamamı yaptırdım, 8 Martta sonuç alacağım işte, ben de aynı senin gibi bikaç ay ara vericem Mayıs-Haziran gibi başlayacağım tüp bebeğe, bu arada da ben Ankaradayım, Ank.daki tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım fiyat ne kadar diye, biri 3.500 ilaçlar dahil dedi, biri de ilaçlar hariç 3.000 ama durumunuz rapor almaya uygun rapor alırsanız 840 lira ödersiniz ilaçlar hariç, ilaçların da %50 sini devlet karşılar raporunuz olursa dedi, yani bence baya iyi bir miktar, o yüzden bu da tutmazsa peşinden koşturup raporu alıcam, sen de al bence, en az 3 yıllık evli olmak gerekiyor, 3 başarısız aşılama , yanlış hatırlamıyorsam yaş da 23-43 arası mı ne olmalı diyodu
merhaba arkdaşlar bende bu ay aşılama yaptrcam
bu konuda yapmam yada yapmamam gerekn şeyler var mı
yada dr a söylemem gereken
yada şu aşamada almam gerekn ilaç
bugün 30.günümdü adet olmayı bekliyorum
2.gün gidicem
bana puregon yazmş,sizler ne kullanıyorsunuz
özel bi hastde yaptrcam ben şuan rapor çıkıyor
yaşım 26 ve ilk aşılamam olucak
pko var bende,eşimde sorun yok
pko olupta aşılaması tutan var mı
desteğiinizi bekliyorum:Saruboceq:
günaydın kızlar ben adet oldum..
canım çok üzüldüm inan Rabbim hayırlısını versin demek bebeğin bu ay gelmek istemedi annesi nazlı ama gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?