- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.621
egelide daha girmiyo siteye merak ediyorum şu tatiller bitsede tekrar bi araya toplansak hepimiz bu kış inş. hepimiz hamileliğimizi konuşuruz....:))
ben çıkıyorum canım kendine iyi bak şimdilik görüşürüz öptümmmm...he buarada merak ettim vücudunda sıcaklık varmı?..
hayrola iyimi kötümü neye yorayım bunu ben murse bilmiyorumkismile
iyiye tabiki canım benim vücudum ateş gibiydi ama herkezde olurmu bilmiyorum 3 aya kadarda sürüyo vücut sıcaklığı sonra hormonlar düşüyo normale dönüyolar..
gece yatarken elimi gögsüme deydiriyodum ondan anlıyodum çünkü normalde adet sıcaklığı gibi değildi...eşim bile farketmiştiii
ben işyerinde devamlı klimayı çalıştırmam normalde ara ara açıp kapatırım. bugün devamlı çalışıyor mesela. hayırlısı arkadaşım . inşallah
hayırlısı ama hayra işaret heralde inşşşş...
zaten ak koyun kara koyun yarın akşam belli olacak.Yüce Rabbim benim için hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin. biz eşimle elimizden geleni yaptık. gerisi Yüce Rabbime kaldı. O ol derse olacak. biz O nun gücü karşısında çaresiziz. Hayırlısı olsun hepimiz için
canım sende ekran başında kendini bugün çok yordun. hadi çık sen istersen, yat dinlen biraz. bebişimizde dinlensin annesi.
öyle tabi arkadaşım sen ve eşin gerekeni yaptınız ol demesi Rabbimden inş. Allahım o güzel yüreğinize gönlünüze göre versin ..
tamam canım aklım dualrım seninle ve pınarla görüşürüz ...
kartopum hamile bayanın vücud sıcaklığı normalden fazladır Allahın izniyle hayra alamet yani bu
valla gül hemen tuvalete gidip göğüslerime baktım sıcakmı diye :kedi:
havadanmı bilmem ama sıcaklar. normali nasıldır onuda bilemiyorum. yani daha önce hiç dikkat etmemişim kaydirigubbakcemile3
çok komik ama gül belki bizim evde derece bile yoktur. bakayım var ise ecza dolabında ölçerim. zemuszemus. kaç gibi olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?