Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
egelide daha girmiyo siteye merak ediyorum şu tatiller bitsede tekrar bi araya toplansak hepimiz bu kış inş. hepimiz hamileliğimizi konuşuruz....:))

evet hayatım tatiller yüzünden kimse yok. birazda herhalde buraya girince insanın beyni devamlı burada kalıyor. kafadan çıkaramıyorsun bir türlü. olayları oluruna bırakamıyorsun. herhalde arkadaşlar birazda o sebeple uzaklaşmış olabilirler.

ben çıkıyorum canım kendine iyi bak şimdilik görüşürüz öptümmmm...he buarada merak ettim vücudunda sıcaklık varmı?..

bugün sabahtan beri yanıyorum. hiç olmadığı kadar ateş bastı. hele öğle yemeğinde klimalar çalıştığı halde baygınlık geçirecektim nerede ise.

iyiye tabiki canım benim vücudum ateş gibiydi ama herkezde olurmu bilmiyorum 3 aya kadarda sürüyo vücut sıcaklığı sonra hormonlar düşüyo normale dönüyolar..

ben işyerinde devamlı klimayı çalıştırmam normalde ara ara açıp kapatırım. bugün devamlı çalışıyor mesela. hayırlısı arkadaşım . inşallah

gece yatarken elimi gögsüme deydiriyodum ondan anlıyodum çünkü normalde adet sıcaklığı gibi değildi...eşim bile farketmiştiii

gece yatarken elimi gögsüme deydiriyodum ondan anlıyodum çünkü normalde adet sıcaklığı gibi değildi...eşim bile farketmiştiii

zaten ak koyun kara koyun yarın akşam belli olacak.Yüce Rabbim benim için hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin. biz eşimle elimizden geleni yaptık. gerisi Yüce Rabbime kaldı. O ol derse olacak. biz O nun gücü karşısında çaresiziz. Hayırlısı olsun hepimiz için

öyle tabi arkadaşım sen ve eşin gerekeni yaptınız ol demesi Rabbimden inş. Allahım o güzel yüreğinize gönlünüze göre versin ..

kartopum hamile bayanın vücud sıcaklığı normalden fazladır Allahın izniyle hayra alamet yani bu

valla gül hemen tuvalete gidip göğüslerime baktım sıcakmı diye :kedi:
havadanmı bilmem ama sıcaklar. normali nasıldır onuda bilemiyorum. yani daha önce hiç dikkat etmemişim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
valla gül hemen tuvalete gidip göğüslerime baktım sıcakmı diye :kedi:
havadanmı bilmem ama sıcaklar. normali nasıldır onuda bilemiyorum. yani daha önce hiç dikkat etmemişim kaydirigubbakcemile3

ateş ölçme topiğinden hatırlıyorum ben hamileykende vücud sıcaklığım fazlaydı yanıyodum sadece göğüs değil akşam ateşini ölç bakalım kol altından kaç çıkcak canım ya bence Allahın izniyle sen bize yarın hamileyim diye yazacaksın burdan

çok komik ama gül belki bizim evde derece bile yoktur. bakayım var ise ecza dolabında ölçerim. zemuszemus. kaç gibi olması gerekiyor

çok komik ama gül belki bizim evde derece bile yoktur. bakayım var ise ecza dolabında ölçerim. zemuszemus. kaç gibi olması gerekiyor

canım normalini bilmek lazım mesela ben normalde 36,8 yada 36,7 yim hasta olduğumda 36,5-36,4 üm hamileyken olanı hatırlamıyorum ama kesin 37 üstüdür. tabi bunlar sabah ve dila atı ateş ölçümü. neyse boşver az kaldı dur buda kesin bi yöntem değil kafanı karıştırmayalım sen kendine dokun sıcaksan bence yeterli ben şu an sıcak değilim mesela yanmıyorumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…