Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet ya boşver sıcak soğuk olduysa oldu artık. hayırlısı demekten başka çarem yok bundan sonra

ben aşılama yaptırdığımda hemşireyi aramıştım 10. gün artık yeter demiştim kan testi yapsam çıkarmı dedim 10. günde bişeyler çıkar demişti ki aşılamaydı bitanem yani bugün yarın hayırlısıyla kan testinde kesin çıkar

eşime kalsa kesin sonuç olsun diye pazartesi yaptıralım diyor. ama ben olmaz dedim dayanamam o kadar yarın akşam yaptırıyorum artık göreceğiz.

şuanda ikindi ezanı okunuyor burada.

abdest alıp camiye giden kullarının yüzü suyu hürmetine yüce rabbim bize biran önce evlatlarımızı nasip etsin inşallah.hamilelik için sonuç bekleyen arkadaşlarımın ve benim tahlil sonuçlarımız pozitif olsun inşallah.

AMİNNNNNNNNNNN

aminnnnnnnnnn canım

Allahım sen bizim kucaklarımızı boş bırakma sağlıklı hayırlı evlat ver ne olur emeklerimizi boş bırakma

"abdest alıp camiye giden kullarının yüzü suyu hürmetine " gül bir sohbet kitabında okumuştum. ezan okunurken böyle dua etmek çok iyiymiş. aklında olsun canım

"abdest alıp camiye giden kullarının yüzü suyu hürmetine " gül bir sohbet kitabında okumuştum. ezan okunurken böyle dua etmek çok iyiymiş. aklında olsun canım

sağol bitanem aklımda olsun benimde

annelik düşüncesi bile ne kadar kutsal hayırlısıyla anne olsak

bazen çok yakın bazen çok uzak bi duygu gibi aslında yaşadıklarımız kelimelere dökülemiycek şeyler .

Allah büyük

Sözün bittiği yer ne yapsak ne etsek Allahım dualarımızı duysun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…