- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.641
canım normalini bilmek lazım mesela ben normalde 36,8 yada 36,7 yim hasta olduğumda 36,5-36,4 üm hamileyken olanı hatırlamıyorum ama kesin 37 üstüdür. tabi bunlar sabah ve dila atı ateş ölçümü. neyse boşver az kaldı dur buda kesin bi yöntem değil kafanı karıştırmayalım sen kendine dokun sıcaksan bence yeterli ben şu an sıcak değilim mesela yanmıyorumda :)
canım bugün 11. gününmü
ben aşılama yaptırdığımda hemşireyi aramıştım 10. gün artık yeter demiştim kan testi yapsam çıkarmı dedim 10. günde bişeyler çıkar demişti ki aşılamaydı bitanem yani bugün yarın hayırlısıyla kan testinde kesin çıkar
eşime kalsa kesin sonuç olsun diye pazartesi yaptıralım diyor. ama ben olmaz dedim dayanamam o kadar yarın akşam yaptırıyorum artık göreceğiz.
şuanda ikindi ezanı okunuyor burada.
Abdest alıp camiye giden kullarının yüzü suyu hürmetine yüce rabbim bize biran önce evlatlarımızı nasip etsin inşallah.hamilelik için sonuç bekleyen arkadaşlarımın ve benim tahlil sonuçlarımız pozitif olsun inşallah.
Aminnnnnnnnnnn
"abdest alıp camiye giden kullarının yüzü suyu hürmetine " gül bir sohbet kitabında okumuştum. ezan okunurken böyle dua etmek çok iyiymiş. aklında olsun canım
ben eşime yemek hazırlıyım gelirim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?