Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İ.geceler kızlar giremiyorum pek çok yogunum haftaya tatile cikicam buhsfta yatılı misafirim geliyo hamisimiz var mı diye baktım ctesini iple çekiyorum ksrtopum pinarcim dualarım sizlerle ve hepinizle arkadaslar

Pınarcığım hadi güzel haberi ver artık bana da umut ol yarın için.

Allah yardımcın olsun hayatım

kızlar ben geldim:)) ama daha sonuçdan haberdar değilim.... şimdik kızlar çatlatma iğnesini 06/07/2010 saat 24de vuruldum....normal şartlarda ben çatlatma iğnesinden sonra 15.gün hastalanıyordum... 7si itibariyle bugün 16.günüm... ama normal adet günüm de bugün ama olmadım.. ama şu var bu ay jel verildi kanamayı geçiktiriyormuş. jelin son adetide sabah kullanacağım.. oda geçikme yapıyormuş sanırım... kısacası yarın sabah kırmızıyı yemezsem kan testine gideceğim. saat3dede sonucu alacağım.... hayırlısı artık...

günaydın arkadaşlar,

herkese hayırlı cumalar diliyorum.

mutluluklarla ve hamiş haberleriyle dolu bir gün olsun inşallah bugün. opuyorumnanaktan

Pınarcığım hadi inşallah bugünün ilk güzel haberi senden gelsin canım. :CüvCüv:

günaydın kızlar..... birazdan test yaptırmaya gideceğim ama evde şuan iki test yaptım ikisindede ikinci çizgi silik çıktı.. ilaçların etkisinden olma olasılığı varmıdır... bugün çatlatma iğnesinden sonra ki 17.gün acaba geçikme hamişlikdenmi jeldenmi silik çizgi ilaçlardan mı hamişlikdenmi bilmiyorum ay çok tuhaf oldum.... ayaklarım kan testine gitmiyor..... dua edin ne olur...

ay hadi hayırlısı canım. eminim hamilesin. çünkü hem murse hemde emennenin kan testtinden önce yaptıkları idrar testinde 2. çizgileri silik çıkmış. şimdiden hayırlı olsun canım. hadi biran önce yaptırda sevinelim artık. opuyorumnanaktan

pınarcım canım arkadaşım senin için hayırlısı neyse o olsun dilerim sende kartopuda bu defa anne olursunuz tüm kalbimle dua ediyorum san ve tüm arkadaşlarıma canım ne gelirse allahtan gelir gelenede isyan asla etme sonuç olumlu veya olumsuz farketmez herzaman hakkında hayırlısı neyse onu dile rabbimde herşeyde vardır bir hayır inşallah bugün senden yarından kartopundan güzel haberler alırız canım kardeşim kendine iyi bak inşallah bizi sevindireci haberlerle gelirsin tüm dualaeımız sizinle allahta sizinle olsun canım arkadaşım

kartopu sen nasılsın yarında senin test günün allah senin içinde hayırlınolanı nasip eder ve inşallah minik melekleriniz gelir inşallah 2 bebeyin olur ben ikiyiz çok istedim ama kısmetim bir bebekteymiş bunada şükür inşallah senin ikiyiz olur canım arkadaşım :) tüm dualarımız sizinle kendinizi fazla strese koymayın bol bol dua din

sağol hayatım çok teşekkür ederim güzelim benim. ben bu akşam iş çıkışı saat 7 gibi testi yaptırıyorum bengoleciğim. gece bir aksilik olmazsa 11 gibi öğrenirim sonucu hatırlısı ne ise öyle olsun tabiki. sizlerede bu gece olmadı yarın yazarım imşallah hamilelik haberimi buradan.

bu arada sen nasılsın hayatım. hamilelik nasıl gidiyor.bebişin cinsiyetini öğrenebildinizmi? bende hep seni merak ettim. girmiyorsun bu aralar çok konuşamadık

bu arada sen nasılsın hayatım. hamilelik nasıl gidiyor.bebişin cinsiyetini öğrenebildinizmi? bende hep seni merak ettim. girmiyorsun bu aralar çok konuşamadık

canım arkadaşım evet hakınızda hayırlısı neyse o olsun bu arad ben hiç iyi degilim salı günü iş yerinde tansiyonum çok yükseldi gözlerim görmedi bir an bebeye birşey oldu diye çok korktom am çok şükür acile gittim doktor birazdaha gecikseydi bebeyine birşey olabilirdi dedi bu neden den dolayı müdürüm ücretsiz dogum iznine ayrılmamı istedi bebeyin herşeyden önce gelir dedi bende 3 gündür dinleniyorum şimdi daha iyiim canım çok şükür bebeyimizde iyi allaha şükürler olsun bu ban ders oldu önce evlat sonra iş oldugunu geçte olsa anladım canım arkadaşım çok kötü dönemler geçirdim am bitti hayırlısı neyse o olsun benden bukadarlık bir magazin var :)
a.s

geçmiş olsun canım. aman bunlar kıymetli bebekler. kendine ve bebişine çok dikkat et. bol bol dinlen lütfen. herşeyden önce sizin ikinizin sağlığı gelir. iş herzaman olur hayatım. evde falanda çok yorma kendini sakın.

PINARIMMMM bence sen hamilesin çok heyecanlandım hadi kan testini yaptır Allahımıza şükür şimdi sıra akşam Kartopuda :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…