Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar beni topikte görmesenizde yazılarınızı yazın. biz artık daima neti açamıyoruz işyerinde. ben mailime yönlendirdim. sizden mesaj gelince mailde uyarıyor bende hemen girip okuyorum haberiniz olsun.

Günaydın yazıları okuyunca çok heyecanlandım Kartopum sende gece kaç olursa olsun bize yaz ne olur güzel haberini hayırlısıyla

tamam canım inşallah akşam çıkar sonuç hayırlısı ile bende hamileyim diye yazarım sizlere

Canım benim tüm kalbimle hamileyim yazacağına inanıyorum bizde burda halay çekeceğiz Allahın izniyle :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Az kaldı hayırlı cuma günü ikinizde sonucu öğreniyosunuz :Saruboceq:

teşekürler canım arkadaşım benden dinlenmeye çalışıyorum allahın izni ile sag salimm bebeyimi kucagıma alırım rabbim nasip etmişse olacak o günler kısmetimizde ne varsa onu yaşıyacagız bu arada canım kardeşim ne olur bizi habersiz koyma senidepınarıda çok merak ediyorum allah gönlünüze göre hayırlı olanı nasip eder inşallah

Canım hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

hayırlı cumalar canım arkadaım nasılsın bu arada çoktandır görüşemiyoruz

İyim canım bende bu ay duğum kontrol hapı kullanıyorum ilk adetim de tüp bebeğe başlıycağız hayırlısıyla dualarınızı bizden esirgemeyin hamilelerin duası kabul olurmuş. kartopu ve pınarda dua edecek bize bugünden sonra anne adayı olarak inşallah :CüvCüv:

kan verdim geldim:))) saat 4,30za kadar zaman nasıl geçecek ona dair hiç bir fikrim yok... gelirken başka marka test aldım onuda yapayım dedim bakalım ne olacak dedim onda ikinci çizgi çıkmadı.... nerden aldıysam fazla merak adamı böyle şaşkına çeviriyor.. canım sen ne yaptın bugün sende test yaptırmayı planlıyormuşsun sanırım...

Çok mutlu oldum bitanem hayırlısıyla güzel bir hamileleik geçir sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah idrarda 17,günde çıktıysa kesin hamilesin

Evet canım akşam işçıkısı ataşehirin girişinde acıbadem var. Genelde akşam 7 gibi verirsem gece 11 de sonucu alıyordum. Bakalım orada yaptıracağım yine. Busefer hamilelik haberimi alırım inşallah.

Çok mutlu oldum bitanem hayırlısıyla güzel bir hamileleik geçir sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah idrarda 17,günde çıktıysa kesin hamilesin

çok sağolun.... iyi dilekleriniz için dualarınız için.... şuan ne hissedeceğimide ne düşüneceğimide bilemiyorum...ama şuna karar verdim sonuç ne olursa olsun eşimi üzmeyeceğim:))) çünkü hep olan garibime oluyor....

sabah idrarda iki test yaptım ikiside aynı marka ikisindede silik çizgi çıkdı.. aynı idrarlar hastane dönüşünde başka test daha aldım onlada yaptım onda çıkmadı çok çok belli belirsiz birşey varda o kendi çıkma yeriin izimi yoksa onun kapasitesi düşükde o vermedimi bilmiyorum.... ama her an hastalanacakmışım gibi karnım gergin.. akıntı var adet diye lavobadon çıkamıyorum ve iç bir belirtide yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…