- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.681
PINARIMMMM bence sen hamilesin çok heyecanlandım hadi kan testini yaptır Allahımıza şükür şimdi sıra akşam Kartopuda :Saruboceq:
tamam canım inşallah akşam çıkar sonuç hayırlısı ile bende hamileyim diye yazarım sizlere
geçmiş olsun canım. aman bunlar kıymetli bebekler. kendine ve bebişine çok dikkat et. bol bol dinlen lütfen. herşeyden önce sizin ikinizin sağlığı gelir. iş herzaman olur hayatım. evde falanda çok yorma kendini sakın.
hadi bakalım inşallah sırayla peş peşe geliyoruz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Günaydın hayırlı cumalar hepimize
teşekürler canım arkadaşım benden dinlenmeye çalışıyorum allahın izni ile sag salimm bebeyimi kucagıma alırım rabbim nasip etmişse olacak o günler kısmetimizde ne varsa onu yaşıyacagız bu arada canım kardeşim ne olur bizi habersiz koyma senidepınarıda çok merak ediyorum allah gönlünüze göre hayırlı olanı nasip eder inşallah
hayırlı cumalar canım arkadaım nasılsın bu arada çoktandır görüşemiyoruz
Canım hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
ay hadi hayırlısı canım. eminim hamilesin. çünkü hem murse hemde emennenin kan testtinden önce yaptıkları idrar testinde 2. çizgileri silik çıkmış. şimdiden hayırlı olsun canım. hadi biran önce yaptırda sevinelim artık. opuyorumnanaktan
Çok mutlu oldum bitanem hayırlısıyla güzel bir hamileleik geçir sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah idrarda 17,günde çıktıysa kesin hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?