Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

TAKMA KAFANI CANIM. DİĞERLERİNDE ÇIKMIŞ NASILSA.İNŞALLAH OLDU BUSEFER. :CüvCüv:

inşallah canım. hepberaber yapacağız dualarımızı hepimiz için. kolay doğum yapmak için,sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almak için.

cnım inşaallah sendende hayırlı güzel haberi bugün alırız.... hatırlıyormusun ilk sayfalarda aynı anda aşılama haberini bekliyorduk aynı anda olumsuz sonucu aldık... kimbilir bugün ikimizde inşaallah aynı anda güzel sonucun sevincini palaşacağız....

canım aslında kendşnde cevap vermişsin her test markasının hassasiyeti farklı bence aynı marka ikisindede çıktı hayırlısıyla hamilesin bitanem

canım aslında kendşnde cevap vermişsin her test markasının hassasiyeti farklı bence aynı marka ikisindede çıktı hayırlısıyla hamilesin bitanem

inşaallah canım ama ne bilim işde fazlada kaptırmak istemiyorum kendimi çünkü hiç bir belirti yok.. sadece her an adet olacakmışım gibi geliyor....

inşaallah canım ama ne bilim işde fazlada kaptırmak istemiyorum kendimi çünkü hiç bir belirti yok.. sadece her an adet olacakmışım gibi geliyor....

canım adet olcakmışsın gibi oluyo hamilelikte şimdi en zoru beklemek kaldı. ama şimdiye kadar duyduğum tüm silik idrar testleri sonucu hamilelik boshayallersmile

inşaallah canım seninde bu defa her hangi bir sorunun olmazda işlem gerçekleşir... hep beraber sayarız günleri...

canım adet olcakmışsın gibi oluyo hamilelikte şimdi en zoru beklemek kaldı. ama şimdiye kadar duyduğum tüm silik idrar testleri sonucu hamilelik boshayallersmile

canım ilk tedaviye başladığımda klomenle+çatlama iğnesi 11.günü evde yapmışdım ikinci çizgi silik çıkmışdı sonraki günlerde 2 13.günüde siik çıkmışdı... sonra kana gittim negatif. o zzaman şunu öğrendim kullanılan ilaçlarda kimide idrarda böyle olmasına sebep olabiliyormuş... şimdi teddütüm ondan dolayı.. acaba gene ilaçların etkisindenmi.....

evet canım inşallah. güzel kalbine doğduğu gibi olsun hayırlısı ile müjdeli haberi verelim buradan :CüvCüv:

evet canım inşallah. güzel kalbine doğduğu gibi olsun hayırlısı ile müjdeli haberi verelim buradan :CüvCüv:

amin canım inşaallah.... tüm kalbimle amin... bende gögüs acıması normaldan farklı değil... dolgunluk hissi yok zaten hep dolgun:))) sadece pazartesi den beri miğdeme sanki üşütmüşüm gibi ağrı saplanıyor aşırı gaz var ve sanki sol kasıklarımı bez gibi biri sıkıyor gerginlik hissi var ve ishal gibi oldum.... ama bunlar akşehir esintiliydi üşütmüşde olabilirim ondanda oluyor olabilir.... sen nasılsın..

bende de 2 gündür hafif bir karın ağrısı var canım. birde dünden beri acayip ateş basması. klima sonuna kadar çalışıyor yinede bunalıyorum. önceden doğru dürüst açtırmazdım kilimayı. hormonlardaki değişiklik ateş yaparmış gül söylemişti dün. başkada birşey yok canım

benimde karın ağrım 12.günde başladı.... bu hamişlik belirtisimidir bilmiyorum bendede anlayacağın hiç birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…