- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.701
kan verdim geldim:))) saat 4,30za kadar zaman nasıl geçecek ona dair hiç bir fikrim yok... gelirken başka marka test aldım onuda yapayım dedim bakalım ne olacak dedim onda ikinci çizgi çıkmadı.... nerden aldıysam fazla merak adamı böyle şaşkına çeviriyor.. canım sen ne yaptın bugün sende test yaptırmayı planlıyormuşsun sanırım...
İyim canım bende bu ay duğum kontrol hapı kullanıyorum ilk adetim de tüp bebeğe başlıycağız hayırlısıyla dualarınızı bizden esirgemeyin hamilelerin duası kabul olurmuş. kartopu ve pınarda dua edecek bize bugünden sonra anne adayı olarak inşallah :CüvCüv:
Evet canım akşam işçıkısı ataşehirin girişinde acıbadem var. Genelde akşam 7 gibi verirsem gece 11 de sonucu alıyordum. Bakalım orada yaptıracağım yine. Busefer hamilelik haberimi alırım inşallah.
İnşallahhhhh
çok sağolun.... iyi dilekleriniz için dualarınız için.... şuan ne hissedeceğimide ne düşüneceğimide bilemiyorum...ama şuna karar verdim sonuç ne olursa olsun eşimi üzmeyeceğim:))) çünkü hep olan garibime oluyor....
sabah idrarda iki test yaptım ikiside aynı marka ikisindede silik çizgi çıkdı.. aynı idrarlar hastane dönüşünde başka test daha aldım onlada yaptım onda çıkmadı çok çok belli belirsiz birşey varda o kendi çıkma yeriin izimi yoksa onun kapasitesi düşükde o vermedimi bilmiyorum.... ama her an hastalanacakmışım gibi karnım gergin.. akıntı var adet diye lavobadon çıkamıyorum ve iç bir belirtide yok...
canım sen ilaç kullanıyordun ne oldu.... ne aşamadasın.....
canım aslında kendşnde cevap vermişsin her test markasının hassasiyeti farklı bence aynı marka ikisindede çıktı hayırlısıyla hamilesin bitanem
inşaallah canım ama ne bilim işde fazlada kaptırmak istemiyorum kendimi çünkü hiç bir belirti yok.. sadece her an adet olacakmışım gibi geliyor....
bu adette başlıycam hayırlısıyla
. pınarım hatırlıyomusun kalbin temiz senin Önce ben ve kartopu hamile kalacak sonra gül ve diğer arkadaşlar die söylüyodun valla kalbine doğan oldu hadi hayırlısı arkadaşım
inşaallah canım seninde bu defa her hangi bir sorunun olmazda işlem gerçekleşir... hep beraber sayarız günleri...
canım adet olcakmışsın gibi oluyo hamilelikte şimdi en zoru beklemek kaldı. ama şimdiye kadar duyduğum tüm silik idrar testleri sonucu hamilelik boshayallersmile
İnşallah bitanem benim şimdi çıkmam lazım güzel haberi alınca buraya yaz olurmu . öpüyorum kendine ii bak
cnım inşaallah sendende hayırlı güzel haberi bugün alırız.... hatırlıyormusun ilk sayfalarda aynı anda aşılama haberini bekliyorduk aynı anda olumsuz sonucu aldık... kimbilir bugün ikimizde inşaallah aynı anda güzel sonucun sevincini palaşacağız....
evet canım inşallah. güzel kalbine doğduğu gibi olsun hayırlısı ile müjdeli haberi verelim buradan :CüvCüv:
bende de 2 gündür hafif bir karın ağrısı var canım. birde dünden beri acayip ateş basması. klima sonuna kadar çalışıyor yinede bunalıyorum. önceden doğru dürüst açtırmazdım kilimayı. hormonlardaki değişiklik ateş yaparmış gül söylemişti dün. başkada birşey yok canım
çok kafaya takmamaya çalışıyorum. bugün öğreneceğiz nasılsa.
haklısın ....bende yatayım birazda zaman geçsin görüşürüz canım.....ev savaş alanı ama hiç birşey yapmayacağım sonucu öğrenene kadar.... kendine iyi bak.. görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?