Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı CUMALAR herkeze pınarcım teste silik çizgi çıkmış hamilesin inşşş hayırlısıyla yoksa çıkmazdı....hadi bakalım buğün 2 güzel haber duyacağız Allah izin verirse...

canım sen ozamanlar erken yapmışsın testlerini 15 günden sonra ilaçlar etkisini kaybediyo.doktorlar oyüzden 15 gün geçtikten sonra yapın diyolar.....hayırlısı ama bence hamilesinnnnn

Cuma günü herhangi bir vakitte bu dua okunarak duada
bulunulursa, meşrıkla mağrip arasında ne istenilirse istenilsin duası Allahın izniyle kabul olunur.

LÂ İLÂHE İLLÂ ENTE YÂ HANNÂNÜ YÂ MENNÂNÜ YÂ BEDÎAS SEMÂVÂTİ VEL ERDI YÂ ZEL CELÂLİ VEL İKRÂM*

ben yokken neler olmuş böyle hadi bakalım mübarek günde rabbim gönlünüze göre versin bunuda hayırlı kılsın inşallah..dualarım kartopu ve pınar için...

kızlar sonucu almaya gidiyorum.. ağlamamak için şimdiden kendimi zor tutuyotum.. stresden miğdeme kramplar girdi miğdem bulanıyor başım dönüyor .... ay çok kötüyüm.... ya sonucu öğrenmeye gidiyorum ve hala ilaçlardan dolayımı bu geçikme ve çift çizgi diye düşünmeden edemiyorum... ama sonuç ne olursa olsun aşkımı üzmeyeceğim.... olan bir taneme oluyor.... ay ağlayacağım sanırm... dua edin bana ve kartopuya şuan ikimizinde dualarınıza ihtiyacımız var... geldiğimde sonucu yazarım.....

Allah yardımcın olsun güzel haberlerle dönmen için dualarımız seninle...Rabbim bu ay anne olmayı senin için hayırlı kılar inşallah..

Valla gül şuanda ne hissedeceğimi bende bilmiyorum. Biraz bel ve karın ağrım var sabahtan beri. Herşeyin hayırlısı deyip duruyorum

Canım bende sizin adınıza heyecan yaptım valla hayırlısıyla sizin hamile haberinizi alalımda

ben çok tez canlıyım hayırlısıyla kaçıncı günlerde test yaparım bilmiyorum :)))

Valla gül 10. Günde yap bence bu kadar beklemeye gerek yok herhalde. Varsa çıkıyor nasılsa.12. Tekrar yaptırır katladımı diye bakarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…