- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.721
canım ilk tedaviye başladığımda klomenle+çatlama iğnesi 11.günü evde yapmışdım ikinci çizgi silik çıkmışdı sonraki günlerde 2 13.günüde siik çıkmışdı... sonra kana gittim negatif. o zzaman şunu öğrendim kullanılan ilaçlarda kimide idrarda böyle olmasına sebep olabiliyormuş... şimdi teddütüm ondan dolayı.. acaba gene ilaçların etkisindenmi.....
amin canım. teşekkürler iyi dileklerin için. tez vakitte Yüce Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah.
kızlar sonucu almaya gidiyorum.. ağlamamak için şimdiden kendimi zor tutuyotum.. stresden miğdeme kramplar girdi miğdem bulanıyor başım dönüyor .... ay çok kötüyüm.... ya sonucu öğrenmeye gidiyorum ve hala ilaçlardan dolayımı bu geçikme ve çift çizgi diye düşünmeden edemiyorum... ama sonuç ne olursa olsun aşkımı üzmeyeceğim.... olan bir taneme oluyor.... ay ağlayacağım sanırm... dua edin bana ve kartopuya şuan ikimizinde dualarınıza ihtiyacımız var... geldiğimde sonucu yazarım.....
Valla gül 10. Günde yap bence bu kadar beklemeye gerek yok herhalde. Varsa çıkıyor nasılsa.12. Tekrar yaptırır katladımı diye bakarsın canım
canım sen yarım saate çıkarsın bizi habersiz bırakma olurmu saat kaç olursa olsun hayırlı haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?