Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ece bu arada sein tedavi başladımı neye karar verdin.

evet canım dr gittim ben aşılama yapıyoum doktor son aşılama dedi donra bende tüp bebeğe başlıycam...aslında bu ay başlayacaktım tüp bebek korkutuyor beni bende pek istemiyordum dr da bir aşılama daha yapalım deyince işime geldi..olmazsa bayramdan sonra tüp bebek artık nasipse inşallah gerek kalmaz...seninde gönlünün muradı olur inşallah ..

KIZLAR ÇIKIYORUM BEN İYİ AKŞAMLAR. İNŞALLAH GECE HAMİLELİK HABERİMİ VERECEĞİM SİZLERE. KENDİNİZE İYİ BAKINNNNNNN

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

HALAY ÇEKMEYE BAŞLADIM BEN GÜL

Son düzenleme:
kızlar üzgünüm sonuç çıktı yani negatif.... ama nedense giderken ağlamaklıydım şuan iyiyim kısmet değilmiş gene.... sonra görüşürüz kartopu sana duacıyım canım. inşaallah senden güzel haberler alırız.. akşam bakarım saat gibi.

canım ne denir ne söylenir hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz Allah emeklerimizi boş bırakmasın kendiliğinden gelsin inşallah . aşılamayla, tüp bebekle yada kendiliğinden Allah burdan senin anne oluyorum demeni kısmet etsin inşallah :Saruboceq:

hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…