Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende şimdi öğrendim sonucu.

ama malesef benimkide negatif. sabahtan beri hayırlısı ne ise öyle olsun diye dua ediyordum . demek buymuş hayırlısı.

bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız artık

inşallah sizin güzel haberleriniz ile seviniriz.

canım hayırlısını diliyoruz dediğin gibi yılmadan elimizden ne geliyorsa yapacağız. hakkımızda hayırlısı bitanem

halay başı olamadım malesef. gül biz hepimiz birbirimizi bekliyoruz herhalde

canım olsun belkide hepimiz aynı ayda hamile kalacağız. moralimizi bozmıycağız tüp bebek veya aşılama tedavisi sonrası kendiliğinden hamile kalanlarda çok. hep güzeli ii düşüneceğiz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmıycak inşallah

inşallah canım. hepsinin bir sebebi vardır herhalde. Yüce rabbim en doğrusunu bilir.ona karşı elimiz kolumuz bağlı. ben ümidimi kesmiyorum. alnıma yazılışsa zaten olacak hayatım

moral bozmak yok allaha şükür eşimizle mutluyuz bence kartopucum eşinin yanına git ve onada destek ol inan eşlerimizde belli etmeselerde çok üzülüyolar bidahaki sefere inş

biliyosun ben 20.haftada bebeğimi kaybettim . şimdi tüm dualarım Allahım hayırlısıyla hamile kalayım bebeğim sağlıklı olacaksa olsun die herşeyin hayırlısı

arkadaşlar hepinizin desteği ve duaları için çok teşekkür ediyorum. inanın şu anımı bile burada yazışarak atlatıyorum. iyiki varsınız.

pınarcığım sanada geçmiş olsun hayatım. önümüzdeki günlere bakacağız canım. en azından sizin yaşınız daha genç. inşallah enkısa zamanda sende kavuşursun bebişine canım

canım benim aynı yollardan geçiyoruz birbirimize destek olacağız bizi bizden daha ii anlıyan olmaz zaten ben sizleri tanıdığım için çok mutluyum

çevremde yada işyerinde kimseyle konuşamadıklarımızı sizinle paylaşıyorum dualarımızla paylaştıklarımızla ii olacağız dimdik ayakta olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…