- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.781
kızlar bende şimdi öğrendim sonucu.
ama malesef benimkide negatif. sabahtan beri hayırlısı ne ise öyle olsun diye dua ediyordum . demek buymuş hayırlısı.
bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız artık
inşallah sizin güzel haberleriniz ile seviniriz.
canım ne denir ne söylenir hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz Allah emeklerimizi boş bırakmasın kendiliğinden gelsin inşallah . aşılamayla, tüp bebekle yada kendiliğinden Allah burdan senin anne oluyorum demeni kısmet etsin inşallah :Saruboceq:
çok sağolun kızlar.. bilmiyorum ama 0,1 çıkan sonuca rağmen ne biim sanki testde hata var gibime geliyor:)))))) neticede henüz kırmızı kartı yemedik bellimi olur... ablamın kanda çıkmamış idrarda çıkmışdı....
arkadaşım her şerde bi hayır; her hayırda da bi şer vardır mutlaka inanıyorum Allahın izniyle bi gün bizde o güzel duyguları yaşıyacağız ama biraz sabredip dua etmeliyiz Rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah...AMİNkızlar bende şimdi öğrendim sonucu.
ama malesef benimkide negatif. sabahtan beri hayırlısı ne ise öyle olsun diye dua ediyordum . demek buymuş hayırlısı.
bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız artık
inşallah sizin güzel haberleriniz ile seviniriz.
H.bulduk tatlım nasılsın?Sibelcim hosgeldin
H.bulduk tatlım nasılsın?
kızlar yok ben kafayı yiyeceğim. hani dün demişdim ya test yaptım birinin markası farklıydı onda çıkmadı diğerlerinde silik çizgi çıktı. bugünde dünden kalan o çıkmayan testden bir tane vardı elimde(bu arada yazarken farkettim ben bir servet ödüyorum şu ev testlerine:))) işde şimdi o testi yaptım onda dün çıkmamışdı bugün çoooookkkkk hafif ama çok hafiffff silik çizgi var.... ilaçları daha dün kestim .... ilaç kullanıyordum.... of yaaa anlam veremedimki. hani olsa kanda en azından 2 3 gibi çıkardı 0,1 çıkmazdı biraz yüksek çıkardı.... ama aklım karıştı... günüm geçti normalde perşembe hastalanmam lazımdı... he bu arada adet olacakmışım gibi sancımda yok değil ama ne bilim işde beklemekden başka birşey gelmiyor elimizden...
caım arkadaşım kafana fazla takma olacagı varsa olur zaten pazartesi gününe kadar bekle canım arkadaşım ama fazlada umutlanma ilaçlardan dolayı adetin geçikmişte olabilir yad stresten de olabilir lütfen kendine dikkat et canım senin için üzüldüm ama yindese allahtan umudumuzu yetirmiyelim rabbimden umudunu asla kesme budefa olmadıysa bidahaki sefere inşallah canım arkadaşım üzme kendinide lütfen ama yinede agır işlarden kaçın adet olana kadar kendine iyi bak belkide meleyin sana bir şaka yapıyor olabilirde ben evde test yapmıştım çıkmamıştı doktora gittim kanda betam 142.2 çokmıştı 4 gün sonra yine evde test yaptım ama o evdeki test yine tek çizgi çıkardı yani anlayacagım şu avlerde yapılan teste güvane tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?