Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canlarım can arkadaslarım.....
Sayfaları okurken bir bir heyecanlandim ama hayırlısı dedim şimdi okudum..
Üzülmedim desem yalan olur ama inancım sizin adınıza yüksek.. Nolur umudunuzu kaybetmeyin nolur bugün ALLAHİN izniyle doğru zamanda gelicek.. Bütün dualarım sizinle.. Kızlar saglikli olsun da geç olsun.. Onumuz Ramazan dualara devam.. Hepinizi öpüyorum ve çok seviyorum. En doğru yere ALLAHA emanet olun..

kısmetinde yokmuş..hayırlısı olsun demekten başka diycek birşey yok...hep birlikte yola devam edeceğiz inşallah..

kartopu canım erken yaptırdın belkide bir umut bellimi olur... şuan yaşadığın üzüntüyü çok iyi anlıyorum.... ama kısmet değilmiş demek nedense içimden gelmiyor. sanki erken yaptırdın gibi tamam . gün ama olsun genede erken yumurtanın döllendikden sonra rahme düşmesi 9 gün sürüyormuş.... ve rahme düşdükden sonrada 2 3gün içinde ancak belirti verebiliyormuş..... kendim için araştırdım hastalanmadığım için acaba hani kanda çıkmama olasılığı varmı diye okuduğum kadarıylada varmış... 2 3 günlük süre kiminde 5 günden fazla zaman gerektirebiliyormuş ve bu yüzdede vurulduğunda 10olsada oluyrmuş.... duaya devam......

çok sağolun kızlar.. bilmiyorum ama 0,1 çıkan sonuca rağmen ne biim sanki testde hata var gibime geliyor:)))))) neticede henüz kırmızı kartı yemedik bellimi olur... ablamın kanda çıkmamış idrarda çıkmışdı....

Er geç kendini belli edicek pinarcim oda bı ihtimal tabi olabilir yani asla olmaz denilien bı durum değil belkim ablanla aynı kan yapısını tasiyosunuz..:sm_confused:

arkadaşım her şerde bi hayır; her hayırda da bi şer vardır mutlaka inanıyorum Allahın izniyle bi gün bizde o güzel duyguları yaşıyacağız ama biraz sabredip dua etmeliyiz Rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah...AMİN

günaydın kızlar pınarcım ve kartopu her ikiniz içinde üzüldüm ama şunuda unutmayın hakkınızda hayırlı zaman bu zaman degiliştir belkide ama asla isyan edip üzülmeyin ne mutluki eleriniz tedavi için çaba sarf ediyor sizin için fedakarlıkta bulunup her tedaviye evet diyor sıkılmadan bıkmadan ne mutlu size eşleriniz hep sizin yanınızda inşallah günü geldiginde hepiniz anne olursunuz eşlerinize sımsıkı sarılın ve allaha dua edin ki eşlerinizle mutlu ve huzurlusunuz ve eşlerinizi sizi asla yanlız bırakmıyor şkredelim halimize bence kendinize iyi bakın canım kardeşlerim dilerim en kısa zamanda hepiniz anne olursunuz tüm dualarım evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm ailelere hayırlı saglıkmı evlatları nasip etsin öptüm görüşürüz kızlar

kızlar yok ben kafayı yiyeceğim. hani dün demişdim ya test yaptım birinin markası farklıydı onda çıkmadı diğerlerinde silik çizgi çıktı. bugünde dünden kalan o çıkmayan testden bir tane vardı elimde(bu arada yazarken farkettim ben bir servet ödüyorum şu ev testlerine:))) işde şimdi o testi yaptım onda dün çıkmamışdı bugün çoooookkkkk hafif ama çok hafiffff silik çizgi var.... ilaçları daha dün kestim .... ilaç kullanıyordum.... of yaaa anlam veremedimki. hani olsa kanda en azından 2 3 gibi çıkardı 0,1 çıkmazdı biraz yüksek çıkardı.... ama aklım karıştı... günüm geçti normalde perşembe hastalanmam lazımdı... he bu arada adet olacakmışım gibi sancımda yok değil ama ne bilim işde beklemekden başka birşey gelmiyor elimizden...

caım arkadaşım kafana fazla takma olacagı varsa olur zaten pazartesi gününe kadar bekle canım arkadaşım ama fazlada umutlanma ilaçlardan dolayı adetin geçikmişte olabilir yad stresten de olabilir lütfen kendine dikkat et canım senin için üzüldüm ama yindese allahtan umudumuzu yetirmiyelim rabbimden umudunu asla kesme budefa olmadıysa bidahaki sefere inşallah canım arkadaşım üzme kendinide lütfen ama yinede agır işlarden kaçın adet olana kadar kendine iyi bak belkide meleyin sana bir şaka yapıyor olabilirde ben evde test yapmıştım çıkmamıştı doktora gittim kanda betam 142.2 çokmıştı 4 gün sonra yine evde test yaptım ama o evdeki test yine tek çizgi çıkardı yani anlayacagım şu avlerde yapılan teste güvane tatlım

aslında bende bilmiyor değilimde işde insan bir umut arıyor:))) olsun ben gene iyiyim. kendime üzüldüüm kadar kartopunada üzüldüm...onun birde tüp bebek tutmaması tam bir yıkım olmuşdur gülümüze ve eşine... ama ben onun testi erken yaptığını düşünüyorum... salı günü bize müjdeli haber verecekkk

kartopu ve diğer arkadaşlar 1defada 313 ayetel kürsü okuyan bri dediki bana oku ve ggörreceksin dileğin olacak dedi ama 1 defada ben akşehirde felan derken okuyamadım ama birazdan abdest alıp başlayacağım Allah dan son ana kadar umut keilmez .... olmasada sevabı yeter....

içimden bir ses kimse yanlış anlamasın tabiki ama diyorki kartopuna ve bana bambaşka ve öyle hayırlı bir evlat verecekki canabı hakkım herkes bizim evlatlarımızı doğduğu andan yaşlandığı ana kadar parmakla gösterecek.... bu his bir kartopu için içimde oluştu en başdan beri ve ben gene içimdeki ses kartopuyla aynı anda hamile kalacağımı söylüyor.... nede3n bilmiyorum ama kartopuyla içimde bir bağlantı varmış gibi hissediyorum.. tabiki hepinizi seviyorum ve iyiki varsınız ve inşaallah hepiniz evlat sahibi olacaksınız ve tüm dileğimde bunun üzerine ma ne bilem işde böyle...:))))

canım kartopum şuan nasıl üzgün olduğunu tahmim etmem zor değil.... kimse bana soru sorrsun akıl versin istemiyorum tabi çevremdekiler için geçerli bu susun ve beni kendimle başbaşa bırakın demek geliyor içimden diyemiyoruz tabiki....

hele eşim oda çok üzüldü ama ona ayrı üzülüyorum hatta daha çok üzülüyorum çünkü ben ağlama özgürlüğüne sahibim içimdekileri belli etme özgürlüğüne sahibim o ise beni teselli etme misyonunu üstlenmek zorunda ve içindekileri belli edemiyor veya etmiyor ben daha üzülmeyeyim diye... ama bunu bilmeme rağmen onu kırıyor ona tafra yapabiliyorum....kendime kızıyorum o bunu hakketmyor ama elimde değilki.. kızlar gerçekden eşim türk erkek yapısını göz önüne aldığınızda çok ince düşünceli çok duyarlı hassas ve bana düşkün bir eşdir... dün akşam yemeğe çıkardı ne yapacaını şaşırdı yemeğe çıktık taksime gittik oturduk eve gelirken pasta aldı şakalar gülüşmeşmelerle ortalığı şenlendirmek için ne gerekiyorsa yaptı... çocuk gibi... ama benim içindi tüm çaba biliyorum... ama genede bu sabah bunlara rağmen ben stresden ve ğzüntüden bir tanemin kalbini kırabildim... offf şimdi çok pişmanım.. o bunları hakketmiyor... inanın anne olmayı en çok eşimin baba olmasını istediğimden istiyorum.... ona okadar yakışacakdırki ve inanın çok mülemmel bir baba olacak. bize herkes diyor siz 3 yıllık evli gibi değil sanki sevgili gibisiniz nazar değmesin diye.. ben böyle evlilik görmedim diyen okadar varki . eşim muzip duyarlı e ben biraz muzip hassas ve birbirimizi seviyoruz ..... bebişi kafama takmayacağım eşimi üzmeyeceğim diyorum oda olmuyor... ay çok uzun oldu ama içimi döktüm

hehe okumayın:)))))) çok uzun oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…