- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.801
aslında bende bilmiyor değilimde işde insan bir umut arıyor:))) olsun ben gene iyiyim. kendime üzüldüüm kadar kartopunada üzüldüm...onun birde tüp bebek tutmaması tam bir yıkım olmuşdur gülümüze ve eşine... ama ben onun testi erken yaptığını düşünüyorum... salı günü bize müjdeli haber verecekkk
kartopu ve diğer arkadaşlar 1defada 313 ayetel kürsü okuyan bri dediki bana oku ve ggörreceksin dileğin olacak dedi ama 1 defada ben akşehirde felan derken okuyamadım ama birazdan abdest alıp başlayacağım Allah dan son ana kadar umut keilmez .... olmasada sevabı yeter....
çok güzel düşünüyorsun canım arkadaşım bol bol dua et ama bence kartopuda senden sevin çok şanslısınız aslında bu sitede olan tüm bayanlar şanslı ben bu sitede sizlerle tanıştıgım için çok mutluyom canım kardeşlerim hepiniz benim için çok özel insanlarsınız ben sizlerle tanıştıgım da çok kötü durumdaydım ve eşim birgün alsın tedavilerde asla yanımda olmadı am bu siteye yazdıklarımı görünce en acı günlerimi sizlerle paylaştıgımı görünce yumuşadaı ve aşlıma yaptırmak için doktora gittik am doktor aşıla yapmıyacagım cünkü eşimin siperm sayısı çok azdı tüp bebek daha mantıklı edi ve ilk denemede tuttu allahmızı şükürler olsun bebeyimiz yolun yarısınız yarılıdı bile dilerim rabbim sizlerede o sevinci yaşatır dua edin lütfen ben boşanma eşiginden döndüm bu bebek için insanların kısır gözüyle bakması çok acı benim öz annem bile artık gözlerimin içine bakıp kısırmısın yada kocan kısır mı demeden toplum içinde kızım kısır ve bebegi yok dedigin gün yıkılmıştım ne mutluki sizlerin eşi ve aileniz yanınızda çok seninin bence ben tüp bebek yaptırdım am herke normal bebek diye biliyor kimseye tüp bebek yaptıgımızı söylemedik çünkü hayatla tekbaşımıza savaştım allahıma şükürler olsun tek olmadıgımı anladım benim büyük allahım vardı ve allah asla bizi yanlız bırakmaz bundan emin ol canım arkadaşım rabbim verecek sadece sabredip allah isyan etmeden sabırla beklemesini bilekim herşey gönlünüzce olsu hayırlısı neyse o olsun allah sizinle olsun kendime iyi bak canım kardeşim
içimden bir ses kimse yanlış anlamasın tabiki ama diyorki kartopuna ve bana bambaşka ve öyle hayırlı bir evlat verecekki canabı hakkım herkes bizim evlatlarımızı doğduğu andan yaşlandığı ana kadar parmakla gösterecek.... bu his bir kartopu için içimde oluştu en başdan beri ve ben gene içimdeki ses kartopuyla aynı anda hamile kalacağımı söylüyor.... nede3n bilmiyorum ama kartopuyla içimde bir bağlantı varmış gibi hissediyorum.. tabiki hepinizi seviyorum ve iyiki varsınız ve inşaallah hepiniz evlat sahibi olacaksınız ve tüm dileğimde bunun üzerine ma ne bilem işde böyle...:))))
canım kartopum şuan nasıl üzgün olduğunu tahmim etmem zor değil.... kimse bana soru sorrsun akıl versin istemiyorum tabi çevremdekiler için geçerli bu susun ve beni kendimle başbaşa bırakın demek geliyor içimden diyemiyoruz tabiki....
hele eşim oda çok üzüldü ama ona ayrı üzülüyorum hatta daha çok üzülüyorum çünkü ben ağlama özgürlüğüne sahibim içimdekileri belli etme özgürlüğüne sahibim o ise beni teselli etme misyonunu üstlenmek zorunda ve içindekileri belli edemiyor veya etmiyor ben daha üzülmeyeyim diye... ama bunu bilmeme rağmen onu kırıyor ona tafra yapabiliyorum....kendime kızıyorum o bunu hakketmyor ama elimde değilki.. kızlar gerçekden eşim türk erkek yapısını göz önüne aldığınızda çok ince düşünceli çok duyarlı hassas ve bana düşkün bir eşdir... dün akşam yemeğe çıkardı ne yapacaını şaşırdı yemeğe çıktık taksime gittik oturduk eve gelirken pasta aldı şakalar gülüşmeşmelerle ortalığı şenlendirmek için ne gerekiyorsa yaptı... çocuk gibi... ama benim içindi tüm çaba biliyorum... ama genede bu sabah bunlara rağmen ben stresden ve ğzüntüden bir tanemin kalbini kırabildim... offf şimdi çok pişmanım.. o bunları hakketmiyor... inanın anne olmayı en çok eşimin baba olmasını istediğimden istiyorum.... ona okadar yakışacakdırki ve inanın çok mülemmel bir baba olacak. bize herkes diyor siz 3 yıllık evli gibi değil sanki sevgili gibisiniz nazar değmesin diye.. ben böyle evlilik görmedim diyen okadar varki . eşim muzip duyarlı e ben biraz muzip hassas ve birbirimizi seviyoruz ..... bebişi kafama takmayacağım eşimi üzmeyeceğim diyorum oda olmuyor... ay çok uzun oldu ama içimi döktüm
hehe okumayın:)))))) çok uzun oldu...
bak canım kardeşim öncelikle allah nazarlarden korusun rabbim sevginizi bör ömür daim etsin allaha şükürler olsun ki senin eşin gibi bir eş nasip etmiş sana bence eşini artık üzme inan erkekler üzüldügünü belirtmiyor am içlari kan aglıyor bundan emin ol canım kardeşim bizler çok şanslı kadınlarız bizim durumumuzdan daha kötü durumda olanları düşündükçe halima herzaman şükür ediyorum bende 3 yıllık evliyim çocuk almadan önce bende eşimi çok hırpaladım üzdüm bozanma teklifinde bile bulundum am o asla beni bırakmadı çocuk olsada olmasada been seni seviyorum benim bebeyim sensin dedigi gün dünyalar benim olmuştu çok şükür bebeyimiz yolada artık eşimle tartışmıyor kırmıyorum şimdi onu ben mutlu etmeye çalışıyorum çünkü eşime karşı büyük bir vijdan azabı duyuyorum neden öyle davrandıgımıda bilmiyordum am seni anlıyorum eşini kırdıgın için de için içini yiyiyorsum ama ina oda seni çok sevdigi için seni asla yanlız bırakmıyor ne olur bugününü eşine ayır ve kalbini almaya bak eşin seni seviyor ve senden seviyorsun allah ayırmasın inşallah sizlerde bizim gibi sonradan evlat sahibi olurda bu günleri hatırladıgınızda güleceksiniz bundan emin ol canım kardeşim şuan yaptıgım aptallıklar çok gülüyorum bir yandan da üzülüyorum eşim çok yıprattım çünkü kendini üzme eşinin yanında ol kartopuda inşallah seninle anne olur hamde rabbim bide bakmış size ikiyiz veriyor ay ne güzel olurdu bende çok uzattım kurura bakma
sağol canım iyi duaların için.... bende inan tüm klbimle inanıyorum er yada geç bebişimin olacağına... bundan bir zerre şüphem yok... içim okadar rahatki genel olarak olaya baktığımda... sorun zamanını bilememekde.... Allah ım her zaman gönlümdekini bana nasip etti. gerçekden şanslı biriyimdir.... o nedenle bebiş konusundada sanslı olacağımı ve çok düzgün bir evlada sahip olacağıma eminim... ama işde aylık yaşananlar bazen üzüyor yıpratıyor... şimdi daha iyiyim nedense buraya yazmak bana çok iyi geliyor terapi gibi oluyor... ben yapı olarak çevremdekilere duygularını çok açan biri değilim. içimde gizlerim sevgimide üzüntümüde.. suratım asıksa nedenini demem yok birşeyder geçiştiririm. sevdiğim kişiyede sımsıkı sarılım defalarca seni seviyorum diyeyim gibi bir huyumda yok içimdedir sevgim ve genelde karşı tarafın düşündüğünden fazladır... burda ise içimden geçenleri yazabiliyorum... o nedenlede çok iyi hissediyorum kendimi...
aşkımı çok seviyorum kızlar ama anlatamam ben ona hala aşığım.... zaten tutmaması inanın kendi adıma değil onuniçin üzüldüğüm için beni üzüyor.... kızlar inanın eşim mükemmel bir baba olacak... bebk konusunda kendimden fazla eşime güveniyorum. er yada geç olacak Allah ımın izni ile olacak....
yook canım olurmu hiçç. inan sabah bir ağlama krizi tutmuşdu okadar iyi geldiki konuşmak.... bende uzun uzun içimi döktüm. Allah ım bebğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin sana ve eşine bebğinizle uzun mutlu sağlıklı ömür versin....
ben kaçıyorum kendinize iyi bakın bu arada mursan seni merak ediyorum müsait oldugunda görüşelim lütfen kendinize iyi bakın hayırlı günler byyyy
tatlım seni çook ii anlıyorum aynı modelden bende de var:):):) üzmeyelim eşlerimizi bazen elimizde olmuyo ama napalım sabredip dua edelim birbirimze sıkıca sarılalım sende kendini daha fazla üzme hayırlısı demekden başka bişey gelmiyo elimizden...içimden bir ses kimse yanlış anlamasın tabiki ama diyorki kartopuna ve bana bambaşka ve öyle hayırlı bir evlat verecekki canabı hakkım herkes bizim evlatlarımızı doğduğu andan yaşlandığı ana kadar parmakla gösterecek.... bu his bir kartopu için içimde oluştu en başdan beri ve ben gene içimdeki ses kartopuyla aynı anda hamile kalacağımı söylüyor.... nede3n bilmiyorum ama kartopuyla içimde bir bağlantı varmış gibi hissediyorum.. tabiki hepinizi seviyorum ve iyiki varsınız ve inşaallah hepiniz evlat sahibi olacaksınız ve tüm dileğimde bunun üzerine ma ne bilem işde böyle...:))))
canım kartopum şuan nasıl üzgün olduğunu tahmim etmem zor değil.... kimse bana soru sorrsun akıl versin istemiyorum tabi çevremdekiler için geçerli bu susun ve beni kendimle başbaşa bırakın demek geliyor içimden diyemiyoruz tabiki....
hele eşim oda çok üzüldü ama ona ayrı üzülüyorum hatta daha çok üzülüyorum çünkü ben ağlama özgürlüğüne sahibim içimdekileri belli etme özgürlüğüne sahibim o ise beni teselli etme misyonunu üstlenmek zorunda ve içindekileri belli edemiyor veya etmiyor ben daha üzülmeyeyim diye... ama bunu bilmeme rağmen onu kırıyor ona tafra yapabiliyorum....kendime kızıyorum o bunu hakketmyor ama elimde değilki.. kızlar gerçekden eşim türk erkek yapısını göz önüne aldığınızda çok ince düşünceli çok duyarlı hassas ve bana düşkün bir eşdir... dün akşam yemeğe çıkardı ne yapacaını şaşırdı yemeğe çıktık taksime gittik oturduk eve gelirken pasta aldı şakalar gülüşmeşmelerle ortalığı şenlendirmek için ne gerekiyorsa yaptı... çocuk gibi... ama benim içindi tüm çaba biliyorum... ama genede bu sabah bunlara rağmen ben stresden ve ğzüntüden bir tanemin kalbini kırabildim... offf şimdi çok pişmanım.. o bunları hakketmiyor... inanın anne olmayı en çok eşimin baba olmasını istediğimden istiyorum.... ona okadar yakışacakdırki ve inanın çok mülemmel bir baba olacak. bize herkes diyor siz 3 yıllık evli gibi değil sanki sevgili gibisiniz nazar değmesin diye.. ben böyle evlilik görmedim diyen okadar varki . eşim muzip duyarlı e ben biraz muzip hassas ve birbirimizi seviyoruz ..... bebişi kafama takmayacağım eşimi üzmeyeceğim diyorum oda olmuyor... ay çok uzun oldu ama içimi döktüm
hehe okumayın:)))))) çok uzun oldu...
ben kaçıyorum kendinize iyi bakın bu arada mursan seni merak ediyorum müsait oldugunda görüşelim lütfen kendinize iyi bakın hayırlı günler byyyy
kızlar kırmızı kartı yedim bugün. gene doktor değiştiriyorum. engin oral diye bir prof var ona gitmeye karar verdim..... cerrahpaşa tıp fakültesindede dekanmıymış neymiş ama ben özel muayanesine gideceğim salı sabahına randevu alacağım yarın... telde görüşdüm tüm tahlil ve aşılama raporlarını felan istedi bakalım ne olacak ....... kendinize ii bakın.......
canım iyi yapmışsın benim doktorumuda tavsiye edebilirim gerçekten çok iyi prof. süha sönmez gazete ve tv lere çok çıkmıştı ilgilenmesi güler yüzüyle iyi bi doktor ben memnun kaldım medicana haznedarda kontrollerimede ona gidiyorum Allah izin verirse doğumuda ona yaptırıcam japonyadan gelen hastası bile oldu .tavsiyem bu canım hakkında hayırlısı olsun.
kızlar kırmızı kartı yedim bugün. gene doktor değiştiriyorum. engin oral diye bir prof var ona gitmeye karar verdim..... cerrahpaşa tıp fakültesindede dekanmıymış neymiş ama ben özel muayanesine gideceğim salı sabahına randevu alacağım yarın... telde görüşdüm tüm tahlil ve aşılama raporlarını felan istedi bakalım ne olacak ....... kendinize ii bakın.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?