- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.081
sona kalan dona kalır derler ya bu defa tersi herkez maalesef umutlarını bir dahaki aya ertelemişler. ben dayanamdım ama inan yok biliyorum ve bizim moralimizi düzeltecek olan sen olacaksın... ama bebiş haberini alınca bizi unutma:) bu kadar edilen dualar boşa gitmez.. zaten hiç bir dua boşa gitmez... er yada geç ama olacak inanıyorum..
benim merak ettiğim başka belirti olup olmadığı. çünkü bende tık yokda:)
sona kalan dona kalır derler ya bu defa tersi herkez maalesef umutlarını bir dahaki aya ertelemişler. ben dayanamdım ama inan yok biliyorum ve bizim moralimizi düzeltecek olan sen olacaksın... ama bebiş haberini alınca bizi unutma:) bu kadar edilen dualar boşa gitmez.. zaten hiç bir dua boşa gitmez... er yada geç ama olacak inanıyorum..
benim merak ettiğim başka belirti olup olmadığı. çünkü bende tık yokda:)
sen özeldemi yaptırmıştın aşılamanı
benim doktorum kızılay da ama ilk özel muayenesine gittim.. kızılaydan devam ediyoruz. ama aşılamayı özel muayenesinde yaptı... bende bu konuda acaba hatamı yapıyorum tam teşekküllü bir hastaneyemi gitsem diye düşünüyorum.
aslında kızılayda başla nedenim ilk etapda önemsemeden başladım bu denli yıpranmak hesapda yokdu. şimdi eşimde diyor özele geçelim diye. medicalpark la görüştüm hastalanınca ara randevu verelim dediler. bundan sonraki işlemleri medicalparda devam edeceğim. özel muayene olunca sperm dışarıda özel labaratuvara verildi ordan geldi.
tam teşekküllü bir hastane daha iyi bence. spermin dışarıda yıkanıp gelmesi riskli olabilir. hem aşılama tutmazsa tüp bebeğide yapabilecek bir hastane olmalı . böylece doktor ve hastane değiştirme işlemi olmaz. neredeki medical parka gitmeyi düşünüyorsun araştırma yaptınmı hiç?
bakırköyde oturyorum bahçelievler medikalpark a gideceim..... bizde tüp bebeklik bir durum yok. daha doğrusu normal yoldan olmaya engel bir durumda yok. bende kanallar açık hormonlar çok iyi eşimde sperm 20milyonun üstünde morfolooji iyi ileri hareketli 50nin üstünde başka hiç birşeyde çıkmadı ama olmayınca olmuyor. o nednele tüp bebek düşünmüyoruz. gerek yok en azından şimdilik.
araştırdım çok övüyorlar. hamiş kalırsam doğumuda orda yapabileceğim bir hastane. dediğim gibi ilk biz önemsemedik.... öylesine ben başladım tedaviye derken eşim test yaptı derken baktık aşılama hehe iş ciddi :))) bizde ciddiye almaya başladık... birde çok şükür maddi sorunumuz yok.... Allahım olanlara daha çok yardım etsin.. ilk denemelerinde tuttursun.... tedavi süreci pahalı bir süreck kimileri için onlara daha çok yardım et Allah ım...... aminnnnn.......
ben ve eşimde de sorun yok ama, bizim beklemek için zamanımızda yok. yaştan dolayı. o sebeple bu aşılamam tutmazsa ben hemen tüp bebeğe geçeceğim.
sonucu almama yarım saat kaldı..... bakalım ne çıkacak..... zman geçmeyince sizlerin başını şişiriyorum stresden......
hadi hayırlısı arkadaşım, demin ezan okunuyordu dua ettim senin için sen bana ümit olacaksın inşallah.
dediğin gibi yaş bahane ama ,doktor genç yaşta bir hamilelik yaşamış olsaydın şimdi daha rahat hamile kalabilirdin diyor. inşallah olursa ilk hamilelik olacağından vucut artık kabul etmek istemiyormuş. dediğin gibi hepsi bahane kısmetse oluyor, alnımıza yazmışsa yaradan bizde anneliği tadacağız inşallah.
sonucu almaya gidiyorum dua et ... Allah ım hayırlı haberle dönmeyi nasip eylesin....
sonucu almaya gidiyorum dua et ... Allah ım hayırlı haberle dönmeyi nasip eylesin....
kıslar güzel dilekleriniz için tesekkürler ama maalesef ki 0,1 çıktı yani negatif ... kartopu insaallah sen yüzümüzü güldürürsün... dualarımız senile
kıslar güzel dilekleriniz için tesekkürler ama maalesef ki 0,1 çıktı yani negatif ... kartopu insaallah sen yüzümüzü güldürürsün... dualarımız senile
hayırlısı demekten başka çar yok herhalde. bende senin sonucunla beraber iyice çöktüm.
zaten belim falan ağrımaya başladı.iyice moralim bozuldu. bakalım belkide yarın sabaha kadar bende hastalanabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?