Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla benim hafif hafif midem bulanıyor başım dönüyor, belirtiler bukadar erken başlamaz dedi arkadaşlar. sonra baktımki crinone jel kullanıyorum ben. o yaparmış. o sebeple hiç bir belirti bende de yok anlayacağın :umursamaz:

sen özeldemi yaptırmıştın aşılamanı

sen özeldemi yaptırmıştın aşılamanı

benim doktorum kızılay da ama ilk özel muayenesine gittim.. kızılaydan devam ediyoruz. ama aşılamayı özel muayenesinde yaptı... bende bu konuda acaba hatamı yapıyorum tam teşekküllü bir hastaneyemi gitsem diye düşünüyorum.

aslında kızılayda başla nedenim ilk etapda önemsemeden başladım bu denli yıpranmak hesapda yokdu. şimdi eşimde diyor özele geçelim diye. medicalpark la görüştüm hastalanınca ara randevu verelim dediler. bundan sonraki işlemleri medicalparda devam edeceğim. özel muayene olunca sperm dışarıda özel labaratuvara verildi ordan geldi.

tam teşekküllü bir hastane daha iyi bence. spermin dışarıda yıkanıp gelmesi riskli olabilir. hem aşılama tutmazsa tüp bebeğide yapabilecek bir hastane olmalı . böylece doktor ve hastane değiştirme işlemi olmaz. neredeki medical parka gitmeyi düşünüyorsun araştırma yaptınmı hiç?

bakırköyde oturyorum bahçelievler medikalpark a gideceim..... bizde tüp bebeklik bir durum yok. daha doğrusu normal yoldan olmaya engel bir durumda yok. bende kanallar açık hormonlar çok iyi eşimde sperm 20milyonun üstünde morfolooji iyi ileri hareketli 50nin üstünde başka hiç birşeyde çıkmadı ama olmayınca olmuyor. o nednele tüp bebek düşünmüyoruz. gerek yok en azından şimdilik.

araştırdım çok övüyorlar. hamiş kalırsam doğumuda orda yapabileceğim bir hastane. dediğim gibi ilk biz önemsemedik.... öylesine ben başladım tedaviye derken eşim test yaptı derken baktık aşılama hehe iş ciddi :))) bizde ciddiye almaya başladık... birde çok şükür maddi sorunumuz yok.... Allahım olanlara daha çok yardım etsin.. ilk denemelerinde tuttursun.... tedavi süreci pahalı bir süreck kimileri için onlara daha çok yardım et Allah ım...... aminnnnn.......

ben ve eşimde de sorun yok ama, bizim beklemek için zamanımızda yok. yaştan dolayı. o sebeple bu aşılamam tutmazsa ben hemen tüp bebeğe geçeceğim.

ben ve eşimde de sorun yok ama, bizim beklemek için zamanımızda yok. yaştan dolayı. o sebeple bu aşılamam tutmazsa ben hemen tüp bebeğe geçeceğim.

bizimde yaş ben 30 eşim 36 yarın hastalanırsam hastane değişeceğim bir kez daha deneyeceğim sonra 6. aya kadar bekleyeceğim yazın yapacağım he baktık olmuyor belki tüp bebek .......

eşimin ablası 2 yaşında bebişi var 6aylıkda hamile üstelik arada da kürtaj oldu.. yaşı 43 şuan ....... hatta kürtajdan sonra doğum kontrole başladı istemediği için. ilaçdan rahatsız oldu 4ay kllandı değiştirmek istediği için doktoruna gitti. yok beni mahvetti bu ilaç dedi. doktorda hehe kızım sen 13 haftalık hamilesin demiş... şaka sanmış ilk kalp atışını duyunca ultrasonda şokkkk 13 haftalık oluncada kıyamadılar doğal olarak eşi bile şaka sandı ilk dediğinde hepimiz şok olduk....

yani yaş bahane kısmey herşey......

sonucu almama yarım saat kaldı..... bakalım ne çıkacak..... zman geçmeyince sizlerin başını şişiriyorum stresden......

sonucu almama yarım saat kaldı..... bakalım ne çıkacak..... zman geçmeyince sizlerin başını şişiriyorum stresden......

hadi hayırlısı arkadaşım, demin ezan okunuyordu dua ettim senin için sen bana ümit olacaksın inşallah.

dediğin gibi yaş bahane ama ,doktor genç yaşta bir hamilelik yaşamış olsaydın şimdi daha rahat hamile kalabilirdin diyor. inşallah olursa ilk hamilelik olacağından vucut artık kabul etmek istemiyormuş. dediğin gibi hepsi bahane kısmetse oluyor, alnımıza yazmışsa yaradan bizde anneliği tadacağız inşallah.

çabalarımızında dualarımızında boşa gitmediğine eminim. er yada geç olacağız.

sonucu almaya gidiyorum dua et ... Allah ım hayırlı haberle dönmeyi nasip eylesin....

kıslar güzel dilekleriniz için tesekkürler ama maalesef ki 0,1 çıktı yani negatif ... kartopu insaallah sen yüzümüzü güldürürsün... dualarımız senile

kıslar güzel dilekleriniz için tesekkürler ama maalesef ki 0,1 çıktı yani negatif ... kartopu insaallah sen yüzümüzü güldürürsün... dualarımız senile

hayırlısı demekten başka çar yok herhalde. bende senin sonucunla beraber iyice çöktüm.

zaten belim falan ağrımaya başladı.iyice moralim bozuldu. bakalım belkide yarın sabaha kadar bende hastalanabilirim.

Canım üzülme demek çok sıradan bir laf biliyorum bende aşılama sonucunu aldığımda eşim o kadar çok yıkılmıştıki bana çokda üzülme şansı kalmamıştı ama ne olur üzülme herşeyin hayırlısı

hayırlısı demekten başka çar yok herhalde. bende senin sonucunla beraber iyice çöktüm.

zaten belim falan ağrımaya başladı.iyice moralim bozuldu. bakalım belkide yarın sabaha kadar bende hastalanabilirim.

Kartopucum lütfen 1 günün var moralini yüksek tut bizim yüzümüzü sen güldürüceksin. sen bize bir umut daha olacaksın. Bizim için sakin ol olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…