Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Zekeriyya(as)’ın duası:

"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZURRİYETEN TAYYIBETEN.İNNEKE SEMİÜDDUA.”

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.(Âl-i İmran–38)

Pınarcım hakkında hayırlısı olsun inşallah yeni doktorun sana hayırlı gelsin. kartopum eşlerimizden Allah razı olsun.Allahın izniyle Yılmak yok yola devam . Hayırlı kandiller diliyorum tüm arkadaşlara

çok sağol canım.... herşeyde bir hayır mutlaka vardır.... Allah ım eşlerimizle sağlıık sıhat nasip etsin bizlere.... er yada geç hepimiz anne olacağız... buna yürekden inanıyorum. sen ne yaptın canım... ilacın ne zaman biitiyor.....

bana en başda önermişlerdi ama istanbul şartlarında uzak gelmişdi üşenmişdim ama şimdi karar verdim konuştım tel açıp birazdan yarın için randevu alacağım... medikalparka gidipde dosyamdan raporlarımı almam lazım.... birde tüp bebek için gereken raporu çıkartmakdada cerahpaşa tıp fakültesinde görevli olduğundan kolaylıkda sağlıyormuş....

bu arada yarın evlilik yıldönümümüz tam 3 yıllık evli oluyoruz...

canım daha 20 gün var hayırlısı ben yumurta toplama işleminden tırsıyorum gerçi geçen sefer başından iptal edilmişti bu sefer inşallah hayırlısı olur artık pek heveslenmemeye çalışıyorum terslik olmasın die :)

Son düzenleme:

Canım şu anki psikolojiyle dopingle maşallah sen direk tutturursun vallahi canım uzak olsun insanlar tedavi için nerelerden geliyor belkide kısmetin budur

Canım şu anki psikolojiyle dopingle maşallah sen direk tutturursun vallahi canım uzak olsun insanlat tedavi için nerelerden geliyor belkide kısmetin budur

bu defa çok üzülmedim ..... açıkçası er yada geç bebişimin olacağını canı gönülden inanıyorum.... vakdi demek o an değilmiş... vakti zamanı geldiğinde ikzlerim gelecek inanıyorum:))))

bu defa çok üzülmedim ..... açıkçası er yada geç bebişimin olacağını canı gönülden inanıyorum.... vakdi demek o an değilmiş... vakti zamanı geldiğinde ikzlerim gelecek inanıyorum:))))

Bu mübarek günde Allah duysun bitanem dilek kapıları açık olurmuş bazen Allah ikiz versin sana kartopuya tüm isteyenlere

canım herzamanki gibi hayırlısı,Allah yardımcın olsun...

günaydın arkadaşlar hepinişze iyi haftalar ben döndüm tatılım cok güzel geçti.sizler nasılsınız yeni hamıle haberlerı varmı masam cok karısık toparlıyayım okumaya calıscam.

günaydın kızlar herkesin kandili mübarek olsun rabbim bu mübarek günde tüm anne olmak isteyen bayanlara bol bol evlatlar nasip etsin canım arkadaşlarım ben bile bebeyimi kucagıma almadan 2. bebeyi düşünüyorum belki normal şartlarda bebek sahibi olsaydım asla arar vermeyi düşünürdüm ama bebeyin 2 yaşına girir girmez 2 bebeyide tüp bebek yöntemi ile düşünüyoruz ama hayırlısı neyse o olsun bakalım kısmetimizde ne varsa o olsun bu arada pınardcım tedavilere devam et lütfen ilaçların etkisi üzerindeyken vazgeçmek yok pes etmeden devan edin rabbim hayırlı evlatlar size verecegine inanıyorum kendinize iyi bakın rabbim bu mübarek günde dualarımızı boş çevirmez bundan eminim

kartopu pınar ve gül canım kardeşlerim allah emeklerinizi boşa çıkarmasın tüm dualarımız sizinle allah en kısa zamanda hepinizi anne eder inşallah bn bundan eminim ki sırayla sizin de bebeyiniz olacak inşallah ikiyiz bebekleriniz olur bir seferden evlat hasretiniz diner inşallah sizleri çok seviyorum rabbime şükürler olsun li sizin gibi dostlarım var iyiki sizlerle tanışmışım allah hepinizden razı olsun hayırlı kandiller

canım arkadaşım allallahın taktiri ilahisi sende kendini fazla üzme lütfen karnında bebeyimin kuzeni var onu asla üzme tamam mı tatlım çoktandır görüşemiyoruz nasılsın tatlım kendine iyi bak canım a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…