- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.821
Pınarcım hakkında hayırlısı olsun inşallah yeni doktorun sana hayırlı gelsin. kartopum eşlerimizden Allah razı olsun.Allahın izniyle Yılmak yok yola devam . Hayırlı kandiller diliyorum tüm arkadaşlara
pınarcığım hayırlı olsun canım tedavin inşallah bu sefer kavuşusun bebişine. benim bir arkadaşım gitmişti engin beye şu anda 3 yaşında ikiz kızları var canım. şirket doktorumuzda bana onu önermişti. iyi bir doktor. tekrar hayırlı olsun.
bana en başda önermişlerdi ama istanbul şartlarında uzak gelmişdi üşenmişdim ama şimdi karar verdim konuştım tel açıp birazdan yarın için randevu alacağım... medikalparka gidipde dosyamdan raporlarımı almam lazım.... birde tüp bebek için gereken raporu çıkartmakdada cerahpaşa tıp fakültesinde görevli olduğundan kolaylıkda sağlıyormuş....
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz tam 3 yıllık evli oluyoruz...
Canım şu anki psikolojiyle dopingle maşallah sen direk tutturursun vallahicanım uzak olsun insanlat tedavi için nerelerden geliyor belkide kısmetin budur
bu defa çok üzülmedim ..... açıkçası er yada geç bebişimin olacağını canı gönülden inanıyorum.... vakdi demek o an değilmiş... vakti zamanı geldiğinde ikzlerim gelecek inanıyorum:))))
arkadaşlar hepinizin desteği ve duaları için çok teşekkür ediyorum. inanın şu anımı bile burada yazışarak atlatıyorum. iyiki varsınız.
kızlar üzgünüm sonuç çıktı yani negatif.... ama nedense giderken ağlamaklıydım şuan iyiyim kısmet değilmiş gene.... sonra görüşürüz kartopu sana duacıyım canım. inşaallah senden güzel haberler alırız.. akşam bakarım saat gibi.
estamp canım günaydın
kızlar herkese iyi kandiller,bol bol duayla...
pınarım ve kartopum Allahdan umut kesilmez herşeyde bi hayır vardır canlarım ama tüm kalbimle inanıyorum bende olucak burdaki herkesin bebişleri (çok üzgünüm)diyecek bişey bulamıyorum sadece sizlere dua edebilirim ve herzaqman edicemde .. ben umutluydum gerçekten bu sefer ama yanılmışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?