Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bebişinin cinsiyeti belli oldumu,çok merak ettim,benim kızım oluyo inşallah:)

canım arkadaşım benim belli olmadı bebeyimiz naz yapıyor 3 defa doktora gittim cinseyetini göstermiyor dedi ama büyük bir ihtimal kız dediler am yenide bekliyoruz bebeyin kaç haftalık cnım arkadaşım bu arada allah sag salim kucagına almayı nasip etsin dilerim bu mübarek günde olmayanlarada allah hayırlı evlat verir

saol canım ben iyiyim Allaha şükür bebişimde iyi sen ve bebişinde iyidir inşş..kendine iyi öptm canım..

yani değişik duygular içindeyim kimsenin moralini bozmak bende istemem ama bende murse gibi çok umutluydum bu sefer kartopumdan ve pınardan tabiki çok üzüldüm ama kısmet şimdi değilmiş demekten başka yapacak bişeyimiz yok. benim tedavim 20 gün sonra başlar hayırlısını diliyorum ne bilim ilk seferki enerji yok içimde hayırlısı kendimi olumluyada olumsuzada alıştırmam lazım yoksa sonradan toparlanması zor oluyor aslında güçlü bi kızdım ama tedaviler insanı biraz yıpratıyor Allah büyük hepimizin hakkında hayırlısı

saol canım ben iyiyim Allaha şükür bebişimde iyi sen ve bebişinde iyidir inşş..kendine iyi öptm canım..

canım bende bebkte iyi çok şükür allah evladımı bana bagışladı geçen hafta bebeyimi kaybedecektim iş yerinde fenalaştım müdür de durumumu görünce bütün şirket yetkillileri benim dogum iznime ayrılmamı istedi bende geçen haftadan dolayı evdeyim dinleniyorum canım allah sag salim kucagımıza almayı nasip etsin evlat herşeyden önce gelir

-bu mubarek gecede dualarınızın kabul ve makbul olması dıleklerımle beraat kandılınızı kutlar sıze ve sevdıklerınıze hayırlara vesıle olmasını dilerim...

canım çook geçmiş olsun ay allaha emanet olun iyi yapmışsın çalışma bebeğinden önemli hiçbişey yok çok üzüldüm...dikkat et.

caanım arkadaşım moralini bozma bence üzülmeye gerek yok rabbim hayırlı zamanı bilir ve o zaman bu zaman degildi bence kimse üzülmesin bol bol dua edelim allah dualarımızı boşa çıkarma bu arada tedavin hayırlı olsun sonuç ne olursa olsun rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eder inşallah tüm kalbimle inanıyorum ki burdaki arkadaşlarım tek tek anne olacak ama sadece zamana ihtiyaçları var bu arada sizlerin bebekleri çok naz yapmıyı seviyor belkide ama asla yıkılmak yada isyan etmey yok hayat iyide olsa kötüde olsa devam ediyor hayatı kendiniz zehir etmeyin ve allahın verdigi herşeyde bir hayır vardır canım kardeşim kendini üzme bol bol dua et kendi ve tüm arkadaşların için rabbim büyüktür kimsenin taşıyamıyacagı yüküde vermez

canım çook geçmiş olsun ay allaha emanet olun iyi yapmışsın çalışma bebeğinden önemli hiçbişey yok çok üzüldüm...dikkat et.

canım arkadaşım üzülme bu benim için güzel bir ders oldu birdaha belkide sahip olamayacagım bir bebey önem göstermedim iş ev okul derken bebeyi çok yıprattıgımın farkındayım ama bu ban iyi oldu bir an ebeyimi kaybetme duygusunu yaşamak ona sımsıkı sarılmamam neden oldu artık evde bebeyimle beraber dinleniyoruz allah şükürler olsun hayat bir sınav buda benim için bir sınav oldu bence sende kendine dikkat et canım arkadaşım bebeyimin kuzenine iyi bak canım kardeşim seni çok öpüyorum

canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbimden inş..tedavin hayırlısıyla güzel geçer ve sonu seni eşini ve bizleri çooook mutlu eder buğün bol bol dua edelim bazen ettiğimiz dualarda az gelebilir ..

yok hayatım isyan etmek asla olmaz Allah kısmetimize ne vermişse onu yaşıycağız hayrılısını diliyceğiz. siz bebişlere ii bakın bizede dua edin ne olur

Allah razı olsun canım murse bengole Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin bebeklerinizi tüm hamile arkadaşlar için de

yok hayatım isyan etmek asla olmaz Allah kısmetimize ne vermişse onu yaşıycağız hayrılısını diliyceğiz. siz bebişlere ii bakın bizede dua edin ne olur

canım kardeşim tüm dularımız sizinle ama allah ol demeyinceye kadar da bebkleriniz olmaz ama ben gerçekten içimden geçenleri söyleyeyim pınar kartopu ve sen kesin anne olacaksınız am zamana ihtiyacınız var sabırla beklemelisiniz bol bol dua ederek tabi bizlerde dualarımızı esirgemiyecegiz biz bir aile olduk artık

canım ben elimden geldiği kadar dikkat ediyorum genellikle evde dinleniyorum dışarı çıkmıyorum zaten çok sıcak havalar ..burda yani ankarada 2 haftamız kaldı sonra evime kavuşuyorum dile kolay 3 aydır evimden uzağım okadar özledimki yuvamı insanın kendi evini hiç biyer tutmuyo aslında bende çok sıkıldım insan hamile olunca duyguları daha değişik oluyo ..

selam kızlar yeni dr den geldim.malesef klomen tedavim kiste dönüştü.Bu ay bişey yapamayız dedi.bekliyecegiz kist kendiliğnden gider dedi.sonra ay tekrardan bakarız ve aşılama yaparız dedi.Yıllar öncede olmustu kist onu ilaçla btirdiler simdi vermedi.Bu konuda bilgisi olan var mı?kist ilaçsız başka yöntemi var mı önerilerinizi bekliyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…