- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.841
günydın gülcüm nasılsın hayatım
canım bebişinin cinsiyeti belli oldumu,çok merak ettim,benim kızım oluyo inşallah:)
canım arkadaşım allallahın taktiri ilahisi sende kendini fazla üzme lütfen karnında bebeyimin kuzeni var onu asla üzme tamam mı tatlım çoktandır görüşemiyoruz nasılsın tatlım kendine iyi bak canım a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın bengole iyim canım sen nasılsın ufaklıklara ii bakın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
saol canım ben iyiyim Allaha şükür bebişimde iyi sen ve bebişinde iyidir inşş..kendine iyi öptm canım..
canım bende bebkte iyi çok şükür allah evladımı bana bagışladı geçen hafta bebeyimi kaybedecektim iş yerinde fenalaştım müdür de durumumu görünce bütün şirket yetkillileri benim dogum iznime ayrılmamı istedi bende geçen haftadan dolayı evdeyim dinleniyorum canım allah sag salim kucagımıza almayı nasip etsin evlat herşeyden önce gelir
yani değişik duygular içindeyim kimsenin moralini bozmak bende istemem ama bende murse gibi çok umutluydum bu sefer kartopumdan ve pınardan tabiki çok üzüldüm ama kısmet şimdi değilmiş demekten başka yapacak bişeyimiz yok. benim tedavim 20 gün sonra başlar hayırlısını diliyorum ne bilim ilk seferki enerji yok içimde hayırlısı kendimi olumluyada olumsuzada alıştırmam lazım yoksa sonradan toparlanması zor oluyor aslında güçlü bi kızdım ama tedaviler insanı biraz yıpratıyor Allah büyük hepimizin hakkında hayırlısı
canım çook geçmiş olsun ay allaha emanet olun iyi yapmışsın çalışma bebeğinden önemli hiçbişey yok çok üzüldüm...dikkat et.
yani değişik duygular içindeyim kimsenin moralini bozmak bende istemem ama bende murse gibi çok umutluydum bu sefer kartopumdan ve pınardan tabiki çok üzüldüm ama kısmet şimdi değilmiş demekten başka yapacak bişeyimiz yok. benim tedavim 20 gün sonra başlar hayırlısını diliyorum ne bilim ilk seferki enerji yok içimde hayırlısı kendimi olumluyada olumsuzada alıştırmam lazım yoksa sonradan toparlanması zor oluyor aslında güçlü bi kızdım ama tedaviler insanı biraz yıpratıyor Allah büyük hepimizin hakkında hayırlısı
canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbimden inş..tedavin hayırlısıyla güzel geçer ve sonu seni eşini ve bizleri çooook mutlu eder buğün bol bol dua edelim bazen ettiğimiz dualarda az gelebilir ..
yok hayatım isyan etmek asla olmaz Allah kısmetimize ne vermişse onu yaşıycağız hayrılısını diliyceğiz. siz bebişlere ii bakın bizede dua edin ne olur
canım arkadaşım üzülme bu benim için güzel bir ders oldu birdaha belkide sahip olamayacagım bir bebey önem göstermedim iş ev okul derken bebeyi çok yıprattıgımın farkındayım ama bu ban iyi oldu bir an ebeyimi kaybetme duygusunu yaşamak ona sımsıkı sarılmamam neden oldu artık evde bebeyimle beraber dinleniyoruz allah şükürler olsun hayat bir sınav buda benim için bir sınav oldu bence sende kendine dikkat et canım arkadaşım bebeyimin kuzenine iyi bak canım kardeşim seni çok öpüyorum
Allah razı olsun canım murse bengole Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin bebeklerinizi tüm hamile arkadaşlar için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?