- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #10.861
Allah razı olsun canım murse bengole Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin bebeklerinizi tüm hamile arkadaşlar için de
canım ben elimden geldiği kadar dikkat ediyorum genellikle evde dinleniyorum dışarı çıkmıyorum zaten çok sıcak havalar ..burda yani ankarada 2 haftamız kaldı sonra evime kavuşuyorum dile kolay 3 aydır evimden uzağım okadar özledimki yuvamı insanın kendi evini hiç biyer tutmuyo aslında bende çok sıkıldım insan hamile olunca duyguları daha değişik oluyo ..
selam kızlar yeni dr den geldim.malesef klomen tedavim kiste dönüştü.Bu ay bişey yapamayız dedi.bekliyecegiz kist kendiliğnden gider dedi.sonra ay tekrardan bakarız ve aşılama yaparız dedi.Yıllar öncede olmustu kist onu ilaçla btirdiler simdi vermedi.Bu konuda bilgisi olan var mı?kist ilaçsız başka yöntemi var mı önerilerinizi bekliyorum.....
sana birşey söylimm mi arkadaşım rabbimin taktiri ilahisi ile şu evlerimizi bize çok tatlı etmiş 2 hafta önce annelere gittim 10 gün kaldım ama evim burnumda tüttü eşimi çok özledim bilmiyorum ama ben evimden ayrılmak istemiyorum annem bazen kal 1 ay diyor şuan izne ayrıldıgımı duydu gel bayramdan sonra git diyor ben gitmemek için çaba sarf ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben allah senide eşine ve evine kavuşursun :))))
amin canım bende evimden ve eşimden ayrı kalamam fazla ama busefer şartlar böyle oldu 1 ay çok uzun ben duramam ne annemde ne başka biyerde..yuvam bana huzur veriyo nedense şimdi daha çok huzur vericek Allah nasip ederse 3 kişilk bi aile olucaz Allahtan başka daha ne istiyebilirim kendim için...Rabbim herkeze nasip etsin..
amin allah eşineden ve bebeyinden ayırmasın seni dilerim şu üç kişilik alilen ilerde geniş aile olur diye dua ediyorum:)))))) olmayanlarada versin diyorum :))))
canım ben çıkıyorum öptüm seni gülü göremiyorum çıktı heralde kendine ve bebişe iyi bak annesi üzme korkutma bizleri ..
önceliklae aramıza hoşgeldin yada ben yeni gördüm seni kandiliniz mübarek olsun bende de kist vardı ama yumurtalık kistiydi ve ben bu konu kakkında sadece dogum kontrol hapları kulandım 30 kilo aldım diye ara verdim 10 ay sonrada 3 santimlik kist 20 santim oldu ve rahmim almak istediler bende başka doktora baş vurdum ve bir tüp bebek merkezindaki doktora başvurdum asla anne olmadan senin yumurtalıklarını almam sadece tedavilere dikkat et ilaçları düzenli kullan istedigim zamanda burda ol dedi ve 3 yıl korunmadan bebeyim olmadı allah o doktordan razı olsun 1 ay içinde tüp bebek tedavilerine başladık kistide kontrol altına ladı şuan hamileyim çok şükür kistim de problem yaratmıyor şuan inşallah bebeligimin ilerleyen zamanlarında sorunda olmaz dua ediyorum allah herşeyei bilen görendir hakkımızda hayırlı olanı nasip eder herzaman
selam kızlar yeni dr den geldim.malesef klomen tedavim kiste dönüştü.Bu ay bişey yapamayız dedi.bekliyecegiz kist kendiliğnden gider dedi.sonra ay tekrardan bakarız ve aşılama yaparız dedi.Yıllar öncede olmustu kist onu ilaçla btirdiler simdi vermedi.Bu konuda bilgisi olan var mı?kist ilaçsız başka yöntemi var mı önerilerinizi bekliyorum.....
kaysecim nasıl gidiyor hamilelik
cvbın için tsk bengole Allah tamamını erdirsin ins.O kadar sabırsızlıkla cocuk istiyorum ki sanırım ondandır heyecanım günleri sayıyorumadet zamanı gelsin diye. 3 yıldır olmuyor gecirmis oldugum dıs gebelikte var.bakalım hayırlısı demekten baska bişey yok.Allah herkese o güzel duyguyu tatdırsın inş. Herkesin kandili mübarek olsun.....
günaydın canım kader arkadaşlarım sizleri çok seviyorum kocaman sevgilerim le günaydınn
canım aman kendine ii bak yorulma varsın böyle geçsin sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın inşallah. 3 ay içinde rahatlarsın
gül cnaım nasılsın tedavın nasıl gidiyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?