Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sana birşey söylimm mi arkadaşım rabbimin taktiri ilahisi ile şu evlerimizi bize çok tatlı etmiş 2 hafta önce annelere gittim 10 gün kaldım ama evim burnumda tüttü eşimi çok özledim bilmiyorum ama ben evimden ayrılmak istemiyorum annem bazen kal 1 ay diyor şuan izne ayrıldıgımı duydu gel bayramdan sonra git diyor ben gitmemek için çaba sarf ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben allah senide eşine ve evine kavuşursun :))))

önceliklae aramıza hoşgeldin yada ben yeni gördüm seni kandiliniz mübarek olsun bende de kist vardı ama yumurtalık kistiydi ve ben bu konu kakkında sadece dogum kontrol hapları kulandım 30 kilo aldım diye ara verdim 10 ay sonrada 3 santimlik kist 20 santim oldu ve rahmim almak istediler bende başka doktora baş vurdum ve bir tüp bebek merkezindaki doktora başvurdum asla anne olmadan senin yumurtalıklarını almam sadece tedavilere dikkat et ilaçları düzenli kullan istedigim zamanda burda ol dedi ve 3 yıl korunmadan bebeyim olmadı allah o doktordan razı olsun 1 ay içinde tüp bebek tedavilerine başladık kistide kontrol altına ladı şuan hamileyim çok şükür kistim de problem yaratmıyor şuan inşallah bebeligimin ilerleyen zamanlarında sorunda olmaz dua ediyorum allah herşeyei bilen görendir hakkımızda hayırlı olanı nasip eder herzaman

amin canım bende evimden ve eşimden ayrı kalamam fazla ama busefer şartlar böyle oldu 1 ay çok uzun ben duramam ne annemde ne başka biyerde..yuvam bana huzur veriyo nedense şimdi daha çok huzur vericek Allah nasip ederse 3 kişilk bi aile olucaz Allahtan başka daha ne istiyebilirim kendim için...Rabbim herkeze nasip etsin..

amin allah eşineden ve bebeyinden ayırmasın seni dilerim şu üç kişilik alilen ilerde geniş aile olur diye dua ediyorum:)))))) olmayanlarada versin diyorum :))))

amin allah eşineden ve bebeyinden ayırmasın seni dilerim şu üç kişilik alilen ilerde geniş aile olur diye dua ediyorum:)))))) olmayanlarada versin diyorum :))))

amin. canım cümlemize Rabbim herkeze nasip etsin tek istediğim burdaki bütün arkadaşlarımın anne olması ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak inş hayırlısı herşey Allahtan..

canım ben çıkıyorum öptüm seni gülü göremiyorum çıktı heralde kendine ve bebişe iyi bak annesi üzme korkutma bizleri ..

cvbın için tsk bengole Allah tamamını erdirsin ins.O kadar sabırsızlıkla cocuk istiyorum ki sanırım ondandır heyecanım günleri sayıyorumadet zamanı gelsin diye. 3 yıldır olmuyor gecirmis oldugum dıs gebelikte var.bakalım hayırlısı demekten baska bişey yok.Allah herkese o güzel duyguyu tatdırsın inş. Herkesin kandili mübarek olsun.....

canım kist ile miyom ayrı şeyler.. mesela ben aşılamadan sonra mecburen 1 ay ara veririm yumurtalar miyoma dönüşüyor... doktorum cyclo progon diye bir hormon dengeleyici veriyor geçiyor.... sendekide sanırım kist değil miyom yani yumurta büyümüş adetle atılamadığından vücutda kalmış eğer adetinin 3. veya 4. günüyse başla benim dediğim ilaca hiç bir yan etkisi yok. doğum kontrol değil hormon dengeleyici bi ilaç ama sendeki miyommu kistmi iyi ayırt et...

kaysecim nasıl gidiyor hamilelik

canım Allah razı olsun..Hamdolsun diyelim.raporluyum evde yatıyorum.4 gün hastanede kaldm serum verdiler.şimdi daha iyiym.bu yüzdende int.e giremedim.tansiyonm çok düşüktü..hiç bişey yiyip içemedim kafamı kaldıramadım.vs vs ...

canım aman kendine ii bak yorulma varsın böyle geçsin sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın inşallah. 3 ay içinde rahatlarsın

günaydın a.s.a.s.a.s.a.s.canım kardeşim allah razı olsun merak etme inan doktorun gözümün içine bakarak asla bebeyin olmaz bir yandan kist vardı bir yandan da eşimin siperm sayısı çok azdı hele kareket eden siperm sayısı hiç yok diyecek kadar yoktu ama doktorun asla olmaz dedigi şeyi rabbim yalanladı ve bebeyim oldu allaha şükürler olsun sende sabırlı ol mutlaka rabbim verecek sadece biraz sabır ve dua tatlık allah herkeze hayırlı evlat nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…