Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım doğum kontrol hapı içiyorum bittiğinde başlıycağız hayırlısıyla. sen nasılsın ii misin

bende iyim canım sagol 15gün tatıl yaptım geldim güzel dınlendım.hayırlısı olsun canım.bende dogum kontrol hapı içiyorum belara 2kutudayım 3kutu bitince kan tahlılı yaptırcam bakalım hakkımızda hayırlısı

slm kızlar epeydir yazamıyorum ama her fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum hamile haberlerini duydukça o kadar seviniyorum ki Rabbim en kısa zamanda bizede o güzel duyguları yaşatır inşlh... bu arada en son 2 ay önce rahim filmi çektirmiştim çok şükür bişey çıkmamıştı dokt. bi sorun yok bekleyin biraz daha dedi 2 yıl oldu korunmayalı 1 yılda öyle okadar üzülüyorum ki napcamı şaşırdım sizlerden başka anlatacak kimsemde yok bi siz anlıyosunuz beni dün kandil günü hastalandım o kadar ağladım ki şimdi iim ama o ilk gün çok kötü oluyorum neye karar verecğimi bilemiyorum dokt değiştirmek istemiyorum ee dokt. bekle diyo sizce napmalıyım???

iş erinde girmem bu aralar biraz zorlaştı,işler yoğun. ama eşim cuma akşamına kadar yok bol bol akşamları muhabbet edebiliriz )))))))))))

eşim biraz geç gelicek bende her zamanki gibi kadınlar klübünü hatim etmekteyim oku oku bitmeyen tek yer delikafadulden

benimkide yok. ağbim gelecek birazdan. onun eşide geliboluda yazlıkta. bizde ağbi kardeş baş başa yemeğe çıkalım dedik. ama onunişi uzadı geç kaldı karşıdan gelyor köprüde kalabalık herhalde. anlayacağın daha yemek yemedim. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…