Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı demekten başka çar yok herhalde. bende senin sonucunla beraber iyice çöktüm.

zaten belim falan ağrımaya başladı.iyice moralim bozuldu. bakalım belkide yarın sabaha kadar bende hastalanabilirim.

bende yarın sökülürüm ancak şimdi evin şeklini değiştireceğim stresden bari onla meşgul olayım. sen içini ferah tut. dualaım seninle ALLAH ım bu mucicesinden seni nasiplendirsin hemde bu ay şuan umarım ilk tohum atılmışdır da öğrenirsin yarın sen bize moral ol bari.... senin için söz işim bittiğinde hastalanmazsam yasin okuyacağım hayırlı haberler alman için. HEPİNİZ ALLAH A EMAET OLUN...

Bizde kavuşacağız hayırlısıyla Allah dağına göre kar verirmiş bizimkide odur belki biraz fazla emekle sahip olacağız inşaallah. ısyan etmeyip sabırla bekliyeceğiz

Evet kızlar herşeyin hayırlısı bundada bir hayır muhakkak vardır. Yılmak yok çalışmalara devam....... Bari bir an önce sökülsem hastalansanda doktordan randevu alsam ..... Ama bu ay doktorumu değiştireceğim. Iğneyle yumurta takibi isteyeceğim. Hayırlısı yaradanımdan

Kartopu sen moralini yüksek tut olurmu sakın bizim sonuçlar moralini bozmasın umudunu kaybetme... Bak eşindede sendede sorun yok ..... Elbette sorunlulara göre daha çok şansa sahipsin... Sen bize hayırlı haber vereceksin inanıyorum. Sona kalmandaki hayırda bu bence bizim moralimiz senle düzelecek....

inşallah arkadaşım , bana dua edin ne olur. çok düşünmemeye çalışıyorum ama bakalım. herşeyin hayırlısı. Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin inşallah . AMİNNNNNNNNN:Saruboceq:

Tüm kalbimle inanıyorum senden yarın güzel haberler alacağız. hepimiz de senin için dua ediyoruz. sen ii ol moralini yüksek tut :Saruboceq:

Tüm kalbimle inanıyorum senden yarın güzel haberler alacağız. hepimiz de senin için dua ediyoruz. sen ii ol moralini yüksek tut :Saruboceq:

bende şimdi içimden geçiriyordum. eğer yarın hamile olduğumun haberi alırsam, tüm buaradaki arkadaşlarımın hamiş kalması için kendim 45 yasin okuyacağım evde. herakşan 2 tane okusam 20 günde falan bitirirm herhalde. Allah kabul ederse okuycağım hepimiz için. :Saruboceq:

:Saruboceq:
kıslar güzel dilekleriniz için tesekkürler ama maalesef ki 0,1 çıktı yani negatif ... kartopu insaallah sen yüzümüzü güldürürsün... dualarımız senile

canım ya işteyken okudum yazını üzüntümden ne yazacağımı bilemedim eve geldim dayanamadım yazıyorum inan çok üzüldim. Bugün güzel bi haber alırım umuduyla işe neşeli gittim ama olmadı. Yapılacak bişey yok Rabbim herşeyin hayırlısını versin bıkmadan yılmadan devam edecez birgün gelecekler inşallah

inşallah canım ya inşaaaallaaaah hamişsindir buna çok ihtiyacımız var son günlerde çok üzüldük umutlarımız zayıfladı hasar gördü inşallah senin güzel haberinle tekrar eski neşemize kavuşuruz ümitlerimiz yeniden yeşerir inşallah

kartopucum canımm senin için dua edicem...inşaallahh moralimi sen yerine getirirsin...
kendim kadar sewinirim emin ol.sengözlerimebaksanab
uzun zamandır yazmıyorum ama hep okuyorum yazdıklarınızı takip ediyorumm
kendinize iiyi bakın arkadaşlar....

çok teşekkür ederim canım, şu 3. aşılamanın sonucunu alayım, hiç ümidim yok zaten, tüp bebeğe başlamadan iyice bi araştıracağım, senin doktoru da listeme aldım, bana da anlayışlı bi doktor lazım aslında, şimdiki doktorumdan nefret ettik eşim de bende, tekrar teşekkürler, Allah seni de, beni de bekleyen herkesi de hayırlısıyla gönlündekine kavuştursun İnşallah

Ece ve enepInAr çok üzüldüm sonuçlarınıza, ama hep ne diyoruz, yılmak yok yola devam, yanlış hatırlamıyorsam ikinizin de ilk aşılamalarınızdı, bence ara vermeden çalışmalara devam edin, bakın ben 3 aşılamayı üst üste yaptırdım, alışkanlık oldu artık her ay adetin 3. günü ilaçla başlıyor olayım, Ececim memnun değilsen doktoru değiştir, ben en başından beri hem sevmedim doktorumu hem de devam ettim, basiretim bağlanmış gibi, şu Başkentteki doktor benim de aklıma yattı, yine sen bilirsin çok yoruldum diyorsan ara ver ama doktorla da bi konuş, bence ara verme İnşallah önümüzdeki ay olacak, ben inanıyorum, hepimizin olacak, ama şimdi ama biraz sonra ama olacak, siz de inancınızı yitirmeyin, bakın ben 4.aşılamayı bile yaptırabilirim Martta, madem bebekler inatçı, biz daha inatçı olalım

Kartopu İnşallah yarın senden güzel bir haber alırız, aşılamaya olan inancımız artar biraz, umut dolar içimiz yine, dualarımız seninle, haber alır almaz bize de haber ver, İnşallah hamile olduğun haberini alırsın ve sağlıklı güzel bir bebek doğrursun (ikiz de olabilir)olumunekankayizsmile

Minaa ağlattın beni, bir an düşündüm hayatım boyunca uğraşıp uğraşıp da ya anne olamazsam diye, İnşallah olacak hepimizin de sağlıklı, hayırlı evlatları

banucaner ben çok üzülmedim niyeyse ama bir ara çok heveslenmiştim..oldu galiba dedim ama adet sancıları başlayınca anladım olmayacak..tahlil günüme kadar dayanamadım bile adet oldum kısmet değilmiş..dr değiştiriyorum.. hsg başkentte çektirmeye karar verdim muayene olmadan çekmiyorlarmış burdan bir arkadaş önerdi Prof.Dr.Hulusi Zeyneloğlu ona gidicem yarın..zemuszemus

o zaman duamıza allahım bize bu dünyada anne baba olmayı hayırlı kıl tez zamanda muradımaza erelim diye dualarımıza ekleyelim..dua etmeyi bilmekte önemli diye düşünüyorum...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…