- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.101
hayırlısı demekten başka çar yok herhalde. bende senin sonucunla beraber iyice çöktüm.
zaten belim falan ağrımaya başladı.iyice moralim bozuldu. bakalım belkide yarın sabaha kadar bende hastalanabilirim.
Kartopu sen moralini yüksek tut olurmu sakın bizim sonuçlar moralini bozmasın umudunu kaybetme... Bak eşindede sendede sorun yok ..... Elbette sorunlulara göre daha çok şansa sahipsin... Sen bize hayırlı haber vereceksin inanıyorum. Sona kalmandaki hayırda bu bence bizim moralimiz senle düzelecek....
inşallah arkadaşım , bana dua edin ne olur. çok düşünmemeye çalışıyorum ama bakalım. herşeyin hayırlısı. Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin inşallah . AMİNNNNNNNNN:Saruboceq:
Tüm kalbimle inanıyorum senden yarın güzel haberler alacağız. hepimiz de senin için dua ediyoruz. sen ii ol moralini yüksek tut :Saruboceq:
arkadaşım yarın için dua edicem inşallah o güzel haberi alırsın bol şansarkadaşlar ben çıkıyorum. herkese iyi akşamlar. yarın için dualarınızı bekliyorum.
sevgiyle kalın......a.s.
kıslar güzel dilekleriniz için tesekkürler ama maalesef ki 0,1 çıktı yani negatif ... kartopu insaallah sen yüzümüzü güldürürsün... dualarımız senile
arkadaşlar ben çıkıyorum. herkese iyi akşamlar. yarın için dualarınızı bekliyorum.
sevgiyle kalın......a.s.
bende şimdi içimden geçiriyordum. eğer yarın hamile olduğumun haberi alırsam, tüm buaradaki arkadaşlarımın hamiş kalması için kendim 45 yasin okuyacağım evde. herakşan 2 tane okusam 20 günde falan bitirirm herhalde. Allah kabul ederse okuycağım hepimiz için. :Saruboceq:
arkadaşlar ben çıkıyorum. herkese iyi akşamlar. yarın için dualarınızı bekliyorum.
sevgiyle kalın......a.s.
Günaydın.....Ben de cumartesi başladım ilk defa iğnelere....Yarın sabah ultrasyon ve tahlile çağırdılar... Sürekli ağlama modundayım iğnelerle ilgisi var mı?
Banucaner merhaba...Ankara daymışsın. Belki fikir diye anlatayım dedim. 10 yıl uğraştı arkadaşım. Çok ciddi sağlık sorunları vardı. Adını vermeyeyim oldukça ünlü iki kliniğe de gitti...En son Başkent Prof.Dr.Hulusi Zeyneloğlu nda karar kıldılar. Şimdi bir kız bir erkek bıdırıkları oldu:) Süreçte hep yanıondaydım. Beni de böylece değiştirdim dr mi. Her doğuma ilk doğum gibi girer diyor herkes...Dikişlere kadar kendi yaparmış. HSG için bile seni üzmeyelim ben yaparım dedi:) (bir atak geçirmiştim başka bir dr ile farklı bir operasyonda:))))Benim için bu ilgi çok önemli.....Herkes çok güleryüzlü ama kalabalık.......Başka bir tanıdıktan daha referansı var ama o çok uzun:) Belki fikir verir sana da.....
inşallah arkadaşım , bana dua edin ne olur. çok düşünmemeye çalışıyorum ama bakalım. herşeyin hayırlısı. Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin inşallah . AMİNNNNNNNNN:Saruboceq:
Rabbim kullarını şöyle müjdelemiş,
Ben bazı kullarıma "ERKEK" evlat veririm,
Bazı kullarıma "Kız" evlat veririm
Bazılarına da hem KIZ hem ERKEK evlat veririm,
Bazı Kullarıma da ne KIZ ne de ERKEK evlat veririm ki bu kullarım mükafatını ahirette beklesinler, o vakit geldiğinde evlatları olanlar bu kullarıma gıpta ederler... diye bişey okumuştum, aklımda kaldığı kadarıyla ifade etmeye çalıştım, özü bu ama.
Şimdi bize, dünyada yapılabilecek bütün seçenekleri değerlendirip, tedavileri yaptırıp sonrada takdiri Allah'a bırakmak düşüyor ...Ve rabbim sınavımızı daha da zorlaştırmadan nasip eder inşallah bebeklerimizi...
Ece ve enepInAr çok üzüldüm sonuçlarınıza, ama hep ne diyoruz, yılmak yok yola devam, yanlış hatırlamıyorsam ikinizin de ilk aşılamalarınızdı, bence ara vermeden çalışmalara devam edin, bakın ben 3 aşılamayı üst üste yaptırdım, alışkanlık oldu artık her ay adetin 3. günü ilaçla başlıyor olayım, Ececim memnun değilsen doktoru değiştir, ben en başından beri hem sevmedim doktorumu hem de devam ettim, basiretim bağlanmış gibi, şu Başkentteki doktor benim de aklıma yattı, yine sen bilirsin çok yoruldum diyorsan ara ver ama doktorla da bi konuş, bence ara verme İnşallah önümüzdeki ay olacak, ben inanıyorum, hepimizin olacak, ama şimdi ama biraz sonra ama olacak, siz de inancınızı yitirmeyin, bakın ben 4.aşılamayı bile yaptırabilirim Martta, madem bebekler inatçı, biz daha inatçı olalım
Rabbim kullarını şöyle müjdelemiş,
Ben bazı kullarıma "ERKEK" evlat veririm,
Bazı kullarıma "Kız" evlat veririm
Bazılarına da hem KIZ hem ERKEK evlat veririm,
Bazı Kullarıma da ne KIZ ne de ERKEK evlat veririm ki bu kullarım mükafatını ahirette beklesinler, o vakit geldiğinde evlatları olanlar bu kullarıma gıpta ederler... diye bişey okumuştum, aklımda kaldığı kadarıyla ifade etmeye çalıştım, özü bu ama.
Şimdi bize, dünyada yapılabilecek bütün seçenekleri değerlendirip, tedavileri yaptırıp sonrada takdiri Allah'a bırakmak düşüyor ...Ve rabbim sınavımızı daha da zorlaştırmadan nasip eder inşallah bebeklerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?