Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum bilerim bu ayın yüzü hürmetine hamiş haberleri alırız kendinize iyi bakın byy

kızlar bişi sorucam sizce evdeki çatlatma iğnemi vursammı??
eyvahedigeldismile ya kendiliğinden çatlamassa bu yumoşlar

canım arkadaşım doktorun ne diyorsa onu uygula bu arad inşallah bu ay sende bebiş haberleri verirsin hakkında hayırlısı neyse o olsun dilerim hayırlı ve saglıklı evlatlar rabbim nasip eder herkese

herkese hayırlı ramazanlar..

KARTOPUM çok ama çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inş..

TATLICIK sakın kendi başına bişey yapma arkadaşım bukadar olmus negüzel biri tutmasa biri tutucaktır inş.

BENGOLE canım senin kıza bi kız kardeşde benden galiba..bgn dr.kıza benziyor dedi 2 hafta sonra tam belli olucakmıs kızlar kadınlar kulübüne 2 hanım daha katılıyor galiba:))

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşşşş 1. aşılamada
enepınar...........................................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kartopu.............................................
egeli.................................................
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş rahim filmi sonrası
ayse.c...........................................
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........gel anneciğine miniğim:Saruboceq:
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
gül...................................................:Saruboceq:
ece...............................................
kayse .............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16..............................................
sibel1982..........................................

7 hamilemiz

13 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlıcık canım inşaallah tez zamanda bebişine kavuşursun. inşaallah bu mübarek ayda müjdeli haberi eşine vermek nasip olur. bayramda da çifte bayram yaparsınız inşaallah.... okuduğum kadarıyla 4 yumurta fazla diye çatlama iğnesi vermemiş... ben olsam yapardım 4de çatlasın diye....bu arada aşılama yaptırmayacakmısın....

canım arkadaşım allah saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip eder inşallah dilerim rabbim bebeyini uzun ömür veriri ve olmayanlarada verir kızımın kardeşine iyi bak tamam mı kendinide iyi bak canım kardeşim allah bu mübarek gündede tatlıcıgada müldeli haberler veriri inşallah hayırlı ifterlar hepinize byyyy

sağol canım inşllaahh dualarımız kabul olur......

doktorum bu detaviye başlarken aşılama yapmayalım stres oluyosun dedi ...
hemde eşinde bi problem yok doğal yollada olur dedi.. ve ben de kabul ettim
ama soğan suyunun sayasinde diye düşünüyorum çok az dozda ilaçlar la 4 yumoşum 23mm bolarında gelişti 10 günde hiç daha önce böle olmamıştı.....
buseferde çoğul gebelik olur dedi dr taşıyamassın dedi ama ikiz olursa taşırsın dedi.... bırakalım bunlar kediliklerinden çatlasın dedi...

şimdi çalışıyoruz çatlayıp çatlamadığını bilmeden:):kedi:

arada aklıma gelmiyo değil dolaptaki çatlatma iğnesini kullanmak...
ama olmazolmaz bide 4 tane olursa vicdan azabı çekerim aldırmak zorunda kalırım filan...

böyle işte dualarınıza ihtiyacım çok:)

teşekkürler bengolecim rabbim sanada bebişini kucakladığın günleri göstersin hayırlısıla.....

dualarımız sninle canım... önümüzdeki ay bende soğan kürünü yapmayı planlıyorum nasıl yapıyorsun.... ve en önemlisi tadı nasıl.... hehe bende tat sorunu varda. ben tuhaf tatları tadamıyorum anında içim bulanıyor....

tadı valla ben sorunsuz içtim soğana karşı bi sorunum yok zatenkaydirigubbakcemile3

öğlenve akşam olmak üzere bir baş soğanı ama kırmızı değil hani şu dışı turuncu içi beyaz olanı 1 buçuk bardak kanamış suya 4 e bolup attm 5 dk ağzı kapalı kaynatıp ılımasını bekledim ve süzüp bidikişte yuttum:)) 15 gün yılmadan yaptım.. adetimin 7. günü başladım.....

ay kızlar sayfalar hiçç
ilerlemez olmuş sıcaklardan kimse netin başına oturamıyor sanırım... bu arada yarın taşınıyorum netin açılması sanırım 1hafta sürer kendinize iyi bakın 1 hafta sonra size bebiş haberi vereceğim.....inşaallahhhhhh ve inşaallllaaahhh sizlerdende bebiş haberleri duyacapğım ..

kızlar 4 ayda iki ev değişmiş oluyorum.. nasıl yoruldum anlatamam... tüp bebeğimi inşaallah diğer evde yaptırsacağım ve bebişşim yeni evimizde annesine sevinerek gelecek.... ay buna çok inanıyorum....... tatlııcık canım sende insaallah bebşine bu ay kavşursun.... ama ramazan diye tembellik yapmayın......

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini versinn çok güldümm:)))

valla şu bebiş işi Ramazanda bi zor oluyomuş sorma gitsinn..sempatiksalakcinni..

görev gibi aynı,Şeniz,boş geçmemeye çalışıyoz
inşallah meleğimde bizi boş geçmez:Saruboceq:

inşallahh yeni ev yeni bebişler :))) inşallah ikizlerin olsuuuuuuuuuunnnnnnnnnn , olmadııı üçüzlerinn olsunnnn:)))))

siz tembeliik yapmayın bebişiniz koşa koşa gelir...

siz tembeliik yapmayın bebişiniz koşa koşa gelir...

ayyy inşallahhhhhhh:)))

doktoruma dedim ki bida ne zaman geliyim hamiş olunca geldedi.....

smear testimi yaptıralı 1 yılı geçti onu da tekrarlamak istiyorum dedim.. şimdi düşünme doğumdan sonra yaparız dedi... valla benden çok istiyo baya umut verdi bana ..... inşallahhhh gelir artık meleklerimizzzzzz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…