Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gelir gelir hatta belkide yoldadır:))))

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşşşş 1. aşılamada
enepınar...........................................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kartopu.............................................
egeli.................................................
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik gamzem:)
ayse.c...........................................
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........gel anneciğine miniğim:Saruboceq:
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem......................................................12/07
özgemrecan.......................................
esra16..............................................
sibel1982..........................................

8 hamilemiz

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı minik tuana irem:)
enepınar.......................................... .
kartopu........................................... ..
egeli............................................. ....
emenne............................................ hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada
gamsem..........................................ha mişşşşşşşşşş rahim filmi sonrası
ayse.c...........................................
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........gel anneciğine miniğim
gül............................................... ....
ece............................................... hamiş.......3.aşılamada
kayse .............................................hamiş şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem............................................. .........12/07
özgemrecan.......................................
esra16............................................ ..
sibel1982......................................... .

8 hamilemiz

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....

Son düzenleme:
ve sonunda bende listeye adımı yazdım...kızlar hamileyim inşallah ...çok fazla sevinmek istemiyorum benim birden fazla problemli gebeliğim olmuştu..inşallah rabbim bunu sorunsuz sağlıklı bir şekilde tamamına erdirmeyi nasip eder...dualarım sizle.. aklınıza geldikçe benim içinde dua edin...

yupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
tebrikler canımmm Allahım tamamına erdirsin...
kuçağına aldığın günleride göstersinnn.....:Saruboceq:

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallahhhhh :Saruboceq:

ececiğim çok sevindim arkadaşım,nasıl mutlu oldum bilemezsin.başından beri bu sürecte beraber olduğumuz için dahada mutlu oldum inan. allah tamamını erdirsin canım. sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah. darısı bizlerin başına. sende bizim için dua et arkadaşım. hepimize hayırlı gel inşallah.

tatlıcık hadi bakalım sıra sende. hamiş listen dolmaya başladı. kendi adınıda yazarsın inşallah bu sefer listeye hayatım. Yüce Rabbim hepimizin Yar ve Yardımcısı olsun inşallah.

kızlar dün akşam annemi çıkardık hastaneden. biraz daha iyiyim anlayacağınız. ecenin hamiş haberinide alınca moralim bayağı düzeldi.

öpüyorum hepinizi görüşmek üzere. topiğimizi çok yanlız bırakmayın olurmu

pınarcığım evi taşımışsın yine. kaplumbağa misaline döndün opuyorumnanaktan inşallah bu yeni evinde ikizlerine kavuşursun hayatım. kendine iyi bak.

amin canım inşallah..kalp atışlarını duyana kadar sevinmek ve hayal kurmak istemiyorum..bahsetmiştim daha önce hayal kırıklarım olmuştu..sadece bunun sağlıklı devam etmesi için bol bol dua ediyorum..rabbim başta bu topikte olan arkadaşlarım olmak üzre tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin yardımcısı olsun tez zamanda bebeklerinize sizlerde kavuşun inşallah..ben sürekli burda olucam zaten...kaçmak yok sonuna kadar hep birlikte birbirimize destek olucaz...

tatlıcık hadi bakalım sıra sende. hamiş listen dolmaya başladı. kendi adınıda yazarsın inşallah bu sefer listeye hayatım. Yüce Rabbim hepimizin Yar ve Yardımcısı olsun inşallah.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn:)))
Allah razı olsun canım.....
inşallah ....... inşallah hepimizin adını yazıcaz listeyeeeee:))))):Saruboceq:

tebrikler ececim çok sevindim Allah tamamını erdirsin inş. sağlıklı rahat bi hamilelikle bebişini kucağına alırsın......

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
enepınar...........................................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik gamzem:)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ..........gel anneciğine miniğim:Saruboceq:
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…