- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.161
ayyy inşallahhhhhhh:)))
doktoruma dedim ki bida ne zaman geliyim hamiş olunca geldedi.....
smear testimi yaptıralı 1 yılı geçti onu da tekrarlamak istiyorum dedim.. şimdi düşünme doğumdan sonra yaparız dedi... valla benden çok istiyo baya umut verdi bana ..... inşallahhhh gelir artık meleklerimizzzzzz:Saruboceq:
ve sonunda bende listeye adımı yazdım...kızlar hamileyim inşallah ...çok fazla sevinmek istemiyorum benim birden fazla problemli gebeliğim olmuştu..inşallah rabbim bunu sorunsuz sağlıklı bir şekilde tamamına erdirmeyi nasip eder...dualarım sizle.. aklınıza geldikçe benim içinde dua edin...
ve sonunda bende listeye adımı yazdım...kızlar hamileyim inşallah ...çok fazla sevinmek istemiyorum benim birden fazla problemli gebeliğim olmuştu..inşallah rabbim bunu sorunsuz sağlıklı bir şekilde tamamına erdirmeyi nasip eder...dualarım sizle.. aklınıza geldikçe benim içinde dua edin...
yupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
tebrikler canımmm Allahım tamamına erdirsin...
kuçağına aldığın günleride göstersinnn.....:Saruboceq:
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallahhhhh :Saruboceq:
ececiğim çok sevindim arkadaşım,nasıl mutlu oldum bilemezsin.başından beri bu sürecte beraber olduğumuz için dahada mutlu oldum inan. allah tamamını erdirsin canım. sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah. darısı bizlerin başına. sende bizim için dua et arkadaşım. hepimize hayırlı gel inşallah.
tatlıcık hadi bakalım sıra sende. hamiş listen dolmaya başladı. kendi adınıda yazarsın inşallah bu sefer listeye hayatım. Yüce Rabbim hepimizin Yar ve Yardımcısı olsun inşallah.
selam tatlıcık nasılsın canım özledim hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?