- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.181
ayy canım görmeden çıkmışımmm((
iyiyim valla oruç ve sıcaklarla haşırneşirimm:))))
sen nasılsın bebişin nasıl.. cinsiyeti ne zaman belli olucakkk:) sanki erkek olucak gibime geliyo
ve sonunda bende listeye adımı yazdım...kızlar hamileyim inşallah ...çok fazla sevinmek istemiyorum benim birden fazla problemli gebeliğim olmuştu..inşallah rabbim bunu sorunsuz sağlıklı bir şekilde tamamına erdirmeyi nasip eder...dualarım sizle.. aklınıza geldikçe benim içinde dua edin...
kızlar dün akşam annemi çıkardık hastaneden. biraz daha iyiyim anlayacağınız. ecenin hamiş haberinide alınca moralim bayağı düzeldi.
öpüyorum hepinizi görüşmek üzere. topiğimizi çok yanlız bırakmayın olurmu
ve sonunda bende listeye adımı yazdım...kızlar hamileyim inşallah ...çok fazla sevinmek istemiyorum benim birden fazla problemli gebeliğim olmuştu..inşallah rabbim bunu sorunsuz sağlıklı bir şekilde tamamına erdirmeyi nasip eder...dualarım sizle.. aklınıza geldikçe benim içinde dua edin...
mrb arkadaşlar ececim çok sevindim canım gözün aydın allah inş bizede ogüzel duyguyu yaşatır.... Buarada arkadaşlar bugün tam adet günüm geçeli 14gün oluyo hala gelmiyo evde idrarda yaptım kaçkere yok çıktı cuma günü kanda yaptırdım yine yok çıktı hamile değilim ama adette olamıyorum moralım bozuk hiç böyle olmazdı bide hiçbiryerim ağrımıyo ilkbihafta adet olucakmışım gibi karnım ağrıdı hep geldi zannetim ama yok benim adeetim çok düzenlıydı noldu bana ya doktor bihafta sonra yine gel adet olmazsan demişti hiç gidesimde yok offffff kafanızıda şişirdim ...((
arkadaşlar ben 5. ayıma girdim çok şükür sağlık durumumuz iyi cinsiyetini dün öğrendim oğlum olacak inşallah
emenneciğim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik hayatım
çok sağol canım iyiyim bebek te iyi biraz zor bir dönem geçirdim ama atlattım çok şükür rabbim hepimizi hayırlısıyla anne etsin inşallah
maşallah canım Allah nazardan saklasıntopiğimizin ilk prensi senden geliyor.
Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin. Analı babalı büyüsün inşallah.
amin canım inşallah hepimize nasip eder Allahım artık bizim topikteki kızlardan birini alırım oğluşuma dimisırnaşık şeysırnaşık şey
arkadaşlar ben 5. ayıma girdim çok şükür sağlık durumumuz iyi cinsiyetini dün öğrendim oğlum olacak inşallah
çok sağol canım iyiyim bebek te iyi biraz zor bir dönem geçirdim ama atlattım çok şükür rabbim hepimizi hayırlısıyla anne etsin inşallah
ece çok sevindim tebrik ediyorum Allah hayırlı etsin inşallah listedeki bütün arkadaşlarımız hamile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?