Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy canım görmeden çıkmışımmm((

iyiyim valla oruç ve sıcaklarla haşırneşirimm:))))

sen nasılsın bebişin nasıl.. cinsiyeti ne zaman belli olucakkk:) sanki erkek olucak gibime geliyo

Allah yardımcınız olsun canım aynı şekilde bende sıcaktan ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum durduğumuz yerde terliyoruz...onun dışında iyiyim canım bebişde iyi kontr. gittim ama cinsiyetini göstermedi uyuyodu bi türlü uyanmadı.artık bidakine hayırlısı olsun erkek kız farketmiyo.4 ay bitiyo 5 aya giricez artık bidaki ay gösterir inş...

Eeceğim ya okadar sevindim ki İnan çok mutlu oldum tebrik ederim sonuna kadar ins sorunsuz gecer duaların etkisi büyük dualar karşılıklı arkadasım..
Kızlar bizimkini kıza benziyor dedi daha kesin değil ama önemlide değil zaten sağlıklı olsun yeter
Mursecim ultrasona girmeden tatlı ye mutlaka ve sabah git mümkünse çok hareketli oluyolar ozaman aklında olsun canım bide göstermeyen bebek için kız derler genelde hadi hayırlısı canım bnm
Kartopumm ALLAH acil şifalar versin bidaha yaşatmasın ins. Çok ama çok gecmis olsun arkadasım 2.deneme dusunuyomusunuz tüp bebekte dualara başlayalım dicektim de

canım arkadasım benım tebrik ederim darısı bizim başımıza inş.rabbım saglıcakla versın bebısını kucagına dualarım senınle inş.sorunsuz bi hamılelık gecırırsın canım.

çok geçmiş olsun canım

ececim çok sevindim allah hayırlı ugurlu etsin dilerim sorunsuz bir gebelik yaşarsın kendine ve bebeyine iyi bak tüm dualarım sizinle dilerim rabbim tüm arkadaşlarımıza anneligi nasip eder inşallah hayırlı ugurlu olsun canım arkadaşım hayırlısıyla kucagına alırsın inşallahhhh :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ece çok sevindim tebrik ediyorum Allah hayırlı etsin inşallah listedeki bütün arkadaşlarımız hamile olur

kızlar herkese selam , ramazan ve yaz nedeniyle topiğimiz çok boş kaldı. ama eminin en kısa sürede tekrar toparlanacağız inşallah. hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

arkadaşım bence hiç bekleme ve hemen doktoruna git ne var ne yok bir baksın en azından. seninde için rahat eder.

maşallah canım Allah nazardan saklasın topiğimizin ilk prensi senden geliyor.

Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin. Analı babalı büyüsün inşallah.

amin canım inşallah hepimize nasip eder Allahım artık bizim topikteki kızlardan birini alırım oğluşuma dimisırnaşık şeysırnaşık şey

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşşşş 1. aşılamada
enepınar...........................................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik gamzem:)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ..........gel anneciğine miniğim:Saruboceq:
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar ben 5. ayıma girdim çok şükür sağlık durumumuz iyi cinsiyetini dün öğrendim oğlum olacak inşallah

Allahım hayırlısıyla kucağına aldığın günleride gösdersinnn canım...
elimi çabuk tutup bi kız doğuruymde kaçırmıyım yakışıklını:)))))))

çok sağol canım iyiyim bebek te iyi biraz zor bir dönem geçirdim ama atlattım çok şükür rabbim hepimizi hayırlısıyla anne etsin inşallah

emennecim allah hayırlısıyla oglunu kucagına almayı nasip eder inşallah allah nazarlardan korusun olmayanlarada nasip etsin maşallah büyümüş afacanın hayırlısıyla kucagınada alacagın günler olur inşallah bu arada damadıma iyi bak ilk kız çocugu benimdir ona göre dünürüm :))))) bu topikte kimin oglu olursa önce kızıma görücü gelecek ilk kız bebek benim galiba :))) iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…