Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben ne zaman gelsem hiçbirinizle karşılaşamıyorum,hepinizi çok özledimmmm... benimde kız bebişim olucak teyzeleri inşallah...bu arada kız bebek bereket getirirrmiş yaaa umarım listemizde bereketlenir:))) bu arada isim konusu tam netleşmemekle beraber Zeynep Duru olucak galiba..hepinizi öptümm...

cANIM Allah bağışlasın Zeynep ismini çok severim adı çok güzel a.s.

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: hoşgeldin zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ..........gel anneciğine miniğim:Saruboceq:
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

maşallah canımm Rabbim minik meleğini size bağışlasın....
çok sevindim kızın olduğuna şimdi sen onu prensesler gibi süslersin :)))))bayanssulusmile

hayırlısı olsun canım. adı gibi bahtıda güzel olsun inşallah

canım hayırlı ugurlu olsun zaynep ismi çok güzel adıyla büyür inşallah allah sag salim kucagına almayıda nasip eder inşallah kendinede zaynep duuyada çok iyi bak canım allah tün anne adaylarında anneligi nasip eder inallah

Estampcim bn sana demiştim kız diye çünkü gostermiyolar bakalım cars kesinlescek bizimkide cnm adı çok güzel adıyla büyüsün ins bizde Asya düşünüyoruz kız için ama yanına bı isim daha arıyoruz 2 isim koymak sünnetmis kizlar

arkadaşlar ben 5. ayıma girdim çok şükür sağlık durumumuz iyi cinsiyetini dün öğrendim oğlum olacak inşallah

canım hayırlısı olsun bi oğlanda benden bende buğün öğrendim minik prenslerimiz geliyo Allahın izniyle seninle aynı anda hamile kaldık ve doğumumuzda aynı olucak 5 ayımıza girdik 3 testimizde şükür iyi çıktı Rabbim sağlıcakla tamamını erdirir inş...(bu arada oğluşumun ismi mert olucak teyzeleri babası kendi ismine uygun buldu ....)

canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına gelsin inşallah ay çok sevindim....

canım kardeşim adıyla büyür inşallah allah hayırlısıyla kucagına da almayı nasip eder inşallah rabbim bir sancıda hepinizi kurtarsın olmayanlarad hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder inşallah nasılsın canım benim çoktandır görüşemiyoruz nasil gidiyor hamilelik

MURSEE:)) içime doğan doğruymuş demiştim oğlun olucak diye:)))
maşallah oluşuna canım adıyla mutlu mesut yaşasın......

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ..........gel anneciğine miniğim:Saruboceq:
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada... oğluşumuzzz geliyorr ... yakışıklı mert:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Slm kızlar nerelerdesiniz hepinizi özledim yaa lütfen en kısa zamanda eskisi gibi yine sohpet edelim çok özledim o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…