- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.201
kızlar ben ne zaman gelsem hiçbirinizle karşılaşamıyorum,hepinizi çok özledimmmm... benimde kız bebişim olucak teyzeleri inşallah...bu arada kız bebek bereket getirirrmiş yaaa umarım listemizde bereketlenir:))) bu arada isim konusu tam netleşmemekle beraber Zeynep Duru olucak galiba..hepinizi öptümm...
ayşecim nasılsın
kızlar ben ne zaman gelsem hiçbirinizle karşılaşamıyorum,hepinizi çok özledimmmm... benimde kız bebişim olucak teyzeleri inşallah...bu arada kız bebek bereket getirirrmiş yaaa umarım listemizde bereketlenir:))) bu arada isim konusu tam netleşmemekle beraber Zeynep Duru olucak galiba..hepinizi öptümm...
iyiyim canım sen nasılsın
arkadaşlar ben 5. ayıma girdim çok şükür sağlık durumumuz iyi cinsiyetini dün öğrendim oğlum olacak inşallah
canım hayırlısı olsun bi oğlanda benden bende buğün öğrendim minik prenslerimiz geliyo Allahın izniyle seninle aynı anda hamile kaldık ve doğumumuzda aynı olucak 5 ayımıza girdik 3 testimizde şükür iyi çıktı Rabbim sağlıcakla tamamını erdirir inş...(bu arada oğluşumun ismi mert olucak teyzeleri babası kendi ismine uygun buldu ....)
bengolacım nasıl ufaklık :)
canım hayırlısı olsun bi oğlanda benden bende buğün öğrendim minik prenslerimiz geliyo allahın izniyle seninle aynı anda hamile kaldık ve doğumumuzda aynı olucak 5 ayımıza girdik 3 testimizde şükür iyi çıktı rabbim sağlıcakla tamamını erdirir inş...(bu arada oğluşumun ismi mert olucak teyzeleri babası kendi ismine uygun buldu ....)
teyzesi ellrinden öpsün cadımız iyi ama ara ara beni korkutuyor ama herşey yolunda gidiyor sen nasılsın canım benim
canım hayırlısı olsun bi oğlanda benden bende buğün öğrendim minik prenslerimiz geliyo Allahın izniyle seninle aynı anda hamile kaldık ve doğumumuzda aynı olucak 5 ayımıza girdik 3 testimizde şükür iyi çıktı Rabbim sağlıcakla tamamını erdirir inş...(bu arada oğluşumun ismi mert olucak teyzeleri babası kendi ismine uygun buldu ....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?