Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Minaa ağlattın beni, bir an düşündüm hayatım boyunca uğraşıp uğraşıp da ya anne olamazsam diye, İnşallah olacak hepimizin de sağlıklı, hayırlı evlatları

Gündüz sonucu aldığımda üzülmüştüm ama işten dönüp evin kapısını açınca sabah çıkarkenki heyecanımı ve 15 gün içimde büyüttüğüm umudu hatırladım ve şimdi yok, gözyaşlarına engel olamıyorum.....Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

mina üzülmek yok. kolay değil bende biliyorum şuan içimden neler geliyor negatif sonucunu alınca hırsımdan tüm evin şeklini değiştim kocaman masayı bir yere attım o hırsla nasıl kaldırdıysam ayağını kırdık kısacası keskiin sirke küpüne zarar diyenler doğru demişler bir bahaneyle evi değişmiş oldum ama masa kırıldı hehe:)

zorakide olsa gülmeyi başarmalıyız. ağlama yok csnım bende ne hayaller kurdum ama olmadı bir dahaki aya olacak.

Teşekkür ederim canımm. Yaa bişey sorucam genel anlamda topikteki bütün kızlar; sonucu alınca eşinizin tepkisi ya da tavırları nasıl oluyor.

canım bütün dualarımız seninle inş senden yarın güzel haberi alıcaz ben inanıyorum.....hepimize moral olcak..:Saruboceq:

bu arada ece ve enealp sakın üzülmeyin arkadaşlarım bende bu ay aynı olayı yaşadım...ama morallerimizi ne kadar yüksek tutarsak o kadar iyi.bende yarın dr.gidiyorum adetin 3.günü olucak.bu sefer inş güzel sonujç alırım allahın izniyle....

arkadaşım çok üzüldüm senin adına umutlarının yıkılıdığı an bende o duyguyu çook iyi biliyorum ama güçlü olmalıyız inancımızı yitirmemeliyiz bol bol dua edelim inşlh hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun

AMİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

Teşekkür ederim canımm. Yaa bişey sorucam genel anlamda topikteki bütün kızlar; sonucu alınca eşinizin tepkisi ya da tavırları nasıl oluyor.

Benimkisi önce bi şaşırıyor, sonra napalım diyor, ben de fazla takmıyor sanıyordum, geçen 2.de bana "kendimi çok kötü hissediyorum" dedi, ben de "sakın ha seninle bir ilgisi yok, demekki daha vakti gelmemiş, ben seninle ilgisi olduğunu hiç düşünmüyorum" dedim, o da bana "Senin beni suçlamana gerek yok, ben zaten kendimi yeterince suçluyorum" dedi, o zaman çok üzüldüm, anladımki her defasında o benden daha çok üzülüyor, biz kadınlar paylaşıyoruz, birbirimize anlatıyoruz, burdan yazışıyoruz rahatlıyoruz, onların durumu daha kötü, kimseyle konuşamıyorlar, bu yüzden aslında karı-koca oturup karşılıklı konuşmak, birbirini rahatlatmak, birlikte vazgeçmeyip, yola devam kararı almak gerek diye düşünüyorum, çocuğumuzun olmaması evliliğimize zarar vermemeli, aksine birlikte yaşanan bu yokluk bizi birbirimize yakınlaştırmalı, diye düşünüyorum.

ilk günaydın benden GÜNAYDIIIIIN, tabi sabahın 6.30 da kimse kalkmamış, ben akşam tavuklar gibim erkenden uyudum, işte çok yoruldum napiyim, arkadaşlar bugünün hepimiz için hayırlı bir gün olmasını diliyorum, Rabbim SONUÇ alacaklara (başta Kartopu olmak üzere) güzel haberler, sonucu negatif çıkmış olan arkadaşlara tekrar denemek için güç, yeni aşılama yaptıranlara da 15 gün bekleyebilmeleri için sabır versin İnşallah, hepinizi kocaman öpüyorum, Kartopucum 4 gözle güzel haberlerini bekliyoruz İnşallah olumunekankayizsmile

Benimki çok garip, sanki hiç bir şey olmamış, niye aşılama dedin ki der gibi...Konuşmuyo, teselli etmiyo, gayet mantıklı be bilimsel açıklamalarla benim sinirlerimi daha çok zıplatıyor, ya o da çok etkileniyo ve susuyo ya da gerçekten etkilenmiyo(inşallah belli edemiyodur) yoksa çok sinir bozucu, biz hiç bişey olmamış gibi oynuyoruz...

minaa cım günaydın ben bu ay aşılama sonucunu negatif alınca eşimin sesi sedası gitti hatta 2-3 gün bunalıma girdi onun içinde kolay değil tabi 45 yaşında ben 36. ilk aşılamamızdı tek gebeliğimi 20. haftada sonlandırmışlardı ilk kıpırtılarını duymaya başlamıştım. 1 senelik evliyim 1 sene içinde yaşadıklarımızı düşününce. ama ben kendimden çok onun ruh durumunu düzeltmeye çalıştım . doktorumuz yaşından dolayı aşılamayı bırakalım tüp bebeğe geçelim dedi. şimdi tüp bebeğe başlamaya korkuyorum olumsuz olursa eşim yıkılır .......... yani aslında biraz kendimden geçtim diyebilirim. herşeyin hayırlısı demek lazım sırf hamile kalıyım ne olur die dua etmemek lazım hayırlısıyla demek lazım.

kartopum duam seninle inş hayırlı haber vericeğini umuyorum buraya hamileyimmmm diye yazıcaksın ve sonra bizim için yasin okumaya başlıcaksın.

merhaba canım
okurken seni kendime benzettim. bende senin gibi 36 yaşındayım ve eşimde 44 yaşında. 2 yıllık evliyiz ve 15+3 hft iken gebeliğim sonlandırıldı. 10 ay oldu. tekrardan hamile kalamadım. bende artık yaştan dolayı aşılama ile tedaviye başlayalım dedim. dün hsg çektirdim. haftaya gideceğim tekrardan doktor ne diyecek. birkaç aşılama deneyeceğim sonra aşılamada olmazsa eylül gibi tüp bebek yapalım diyorum. ama moralim çok bozuk keşke bunlara gerek kalmasaydı.
sizin sorununuz neydi. bebeği kaybetme nedenin belli oldu mu. sizde sorun var mı bebek olmasını zorlaştıran.

o zaman duamıza allahım bize bu dünyada anne baba olmayı hayırlı kıl tez zamanda muradımaza erelim diye dualarımıza ekleyelim..dua etmeyi bilmekte önemli diye düşünüyorum...:Saruboceq:

evet canım bencede bu dua çok güzel böyle dua edelim rabbim kabul eder inşallah

canım bebekte edward sendromu vardı . yeditepede şubat ayında testlerimi yaptırdım fsh 5.5 normal ama galiba amh dı yeni bir hormona bakıyorlarmış o 0.7 çıktı yumurta rezervimde azalma var. doktor yaşımdan ve bundan dolayı başka aşılama yapmadan direk tüp bebek yapman daha doğru olur dedi. hsg çektirmem lazım benimde tüp den önce. zor bir işlemmi. senin bebeğindeki sorun neydi, sizde sorunlar varmı. Allah kimseye yaşatmasın çok zor. inan benimde moralim çok bozuk bazen ümitsizliğe kapılıyorum sonra kendimi toparlıyorum. kendimize gelmek için 2-3 ay beklemeye karar verdik. insan her denemede yıpranıyo ümitleri azalıyor . eşim çocukları severken yanıma gelip üzülmüyosun dimi diye soruyo beni incitmekten korkuyor. Allah yardımcımız olsun

canım aşılamada 5 tane hapla ki günde bir tane içtim adını unuttum yumurtam oluştu hatta yumurtan çok ii dedi. kimsenin moralini bozmak istemem ama aşılamada hamile kalabilme ihtimali tüp bebeğe göre daha az birinde yüzde 20 iken tüp bebekte yüzde 50 . evet kalan var yok değil. ama yüzdesi düşük. bence bir aşılama deneyiminden sonra sende direk tüp bebeğe geç. maddi imkanları düşünürsek 3 aşılama yarı tüp bebek demek heralde. bide bizim için zamanda önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…