- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.221
MURSEE:)) içime doğan doğruymuş demiştim oğlun olucak diye:)))
maşallah oluşunacanım adıyla mutlu mesut yaşasın......
canım kardeşim adıyla büyür inşallah allah hayırlısıyla kucagına da almayı nasip eder inşallah rabbim bir sancıda hepinizi kurtarsın olmayanlarad hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder inşallah nasılsın canım benim çoktandır görüşemiyoruz nasil gidiyor hamilelik
canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına gelsin inşallah ay çok sevindim....
amin. Canım arkadaşım hepimizinkini evet görüşemiyoruz eskisi gibi bu arada bebeğinin hareketlerini hissettinmi karnında ben hissediyorum kıpırtılarını..öptüm senide kib...
Slm
tatlıcık nasılsın hayatım nasıl gidiyor
Canım sağlıkla kucağına al inşallahhamilelik nasıl gidiyor
Allahım hayırlısıyla kucağına aldığın günleride gösdersinnn canım...
elimi çabuk tutup bi kız doğuruymde kaçırmıyım yakışıklını:)))))))
emennecim allah hayırlısıyla oglunu kucagına almayı nasip eder inşallah allah nazarlardan korusun olmayanlarada nasip etsin maşallah büyümüş afacanın hayırlısıyla kucagınada alacagın günler olur inşallah bu arada damadıma iyi bak ilk kız çocugu benimdir ona göre dünürüm :))))) bu topikte kimin oglu olursa önce kızıma görücü gelecek ilk kız bebek benim galiba :))) iyi geceler canım
çok teşeşkür ederim emenne seninde gözün aydın..oğluna sağlıkla kavuşman dileğiyle...
sağol canım ben çıkmışım sen sormuşsun...
sende nevar neyok başladınmı bebişinin cicilerini hazırlamaya:))))
canım hayırlısı olsun bi oğlanda benden bende buğün öğrendim minik prenslerimiz geliyo Allahın izniyle seninle aynı anda hamile kaldık ve doğumumuzda aynı olucak 5 ayımıza girdik 3 testimizde şükür iyi çıktı Rabbim sağlıcakla tamamını erdirir inş...(bu arada oğluşumun ismi mert olucak teyzeleri babası kendi ismine uygun buldu ....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?