Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin. canım arkadaşım hepimizinkini evet görüşemiyoruz eskisi gibi bu arada bebeğinin hareketlerini hissettinmi karnında ben hissediyorum kıpırtılarını..öptüm senide kib...

amin. Canım arkadaşım hepimizinkini evet görüşemiyoruz eskisi gibi bu arada bebeğinin hareketlerini hissettinmi karnında ben hissediyorum kıpırtılarını..öptüm senide kib...

canım arkadaşım benim minik cadım geceleri uyutmuyor bol bol tekmekliyor beni baya hareketli bir bebek benimkisi bu nedenden çok agrım oluyor sende gelecek ay daha çok hizedeceksin hareketlerini

slm kızlar nasılsın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır kendınıze iyi bakın grsmek üzere :)

günaydın kızlar hepine güzel günler dilerim....hadi artık eskisi gibi buluşalım sohbetlerimize devam edelim ...ve dualarımızada.

Canım sağlıkla kucağına al inşallah hamilelik nasıl gidiyor

sağol canım inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. Hamilelik benim için biraz zordu ama şimdi biraz daha iyiyim şikayet etmek istemiyorum asla ama inanın mutluluğumu doyasıya yaşayamadım inşallah bundan sonrası güzel olur

Allahım hayırlısıyla kucağına aldığın günleride gösdersinnn canım...
elimi çabuk tutup bi kız doğuruymde kaçırmıyım yakışıklını:)))))))

amin inşallah hepimize canım inanın her zaman sizler için de dua ediyorum biran once bekliyorum bütün listemiz dolsun diye
evet kızını beklicem ama ben bi kere oğlan annesiyim öyle hemen beğenmem hepinizin kızlarını iyice incelicem sonra karar verecem:dance::dance:

inşallah canım çok sağol hepimizinkini inşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur yerim ben onları aslında size imrenmiyor değilim ben kızları çok seviyorum ama nasip değilmiş şimdi senin kızın kara kara çok şeker bişey olur kesin hayırlısı olsun diye hep dua ettik Allahım hepimize hayırlısını versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım ben çıkmışım sen sormuşsun...

sende nevar neyok başladınmı bebişinin cicilerini hazırlamaya:))))

canım arkadaşım bende bebekte iyiyiz çok şükür evet başladım ama çok yavaş yapıyorum bayramdan sonra alışverişimiz olacak ama inşallah hepsini saglık içinde kullanır ben biraz cici almaya korkuyorum :))))) ama inşallah sag salim dogar ve o cicileri giyer dilerim rabbim herkese nasip eder inşallah annelik çok güzel bir duygu daha kucagıma almada endişelerim var onu kaybetmekten korkuyorum canım

murseciğim inan çok sevindim oğlun hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı hayırlı versin inşallah seninle çok benzeşiyoruz ismi de çok güzel biz henüz karar veremedik kız olsaydı ayşe melek istiyordum ben şimdi babasına bıraktım hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…