- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.241
inşallah canım çok sağol hepimizinkini inşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur yerim ben onları aslında size imrenmiyor değilim ben kızları çok seviyorum ama nasip değilmiş şimdi senin kızın kara kara çok şeker bişey olur kesin hayırlısı olsun diye hep dua ettik Allahım hepimize hayırlısını versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar günaydın..... görüşmeyeli annelerimiz nasıllar
günaydın emennecim nasılsın bebiş nasıl
günaydın canım bizler iyizi seni sormalı sen nasılsın çoktandır görüşemiyoruz nerelerdesin canım
kızlar günaydın..... görüşmeyeli annelerimiz nasıllar
günaydın hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın karnın büyüdümü çok merak ediyorum benim şimdiden baya büyüdü artık top gibi olurum son aylarda heraldesırnaşık şey:CüvCüv:
iyiyim canım ev taşıdım gene toplan taşın yerleş derken zaman geçip gitti net daha dün açıldı akşam kurduk... ancak işde... bebişimiz nasıl ....
kızlar hani eskiden beşik kertmesi diye bir olay vardı.. hehe bizde kadınlar kulübü kertnesi yapalım:))))
bengole yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş kız dı dimi...
allah hayırlısıyla saglık içinde oturmayı nasip eder inşallah dilerim yeni evde yeni bebeklerle mutlu mesut günler geçirisin eşinle bizin cadımız iyi teyzesi ellerinden öpsün :)kaydirigubbakcemile3
evet canım benimkisi minik cadı annemin bettuasu tuttu kızım oldu çok şükür
oğlun ilk önce sağlık sıhatle sonrada bol bol bereketiyle gelsin....
benim gönlümden ilk bebişimin nedense ya biri kız biri erkek ikiz olması yada tek olacaksa erkek olması geçiyor.... tabi sağlıklı sıhatli .... ama kız bebiş bambaşka oluyor.... alışverişi zevkli giydirmesi zevkli... ay imşaallah büyüsünde öprün teyzelerinin ellerinden...
ne olursa olsun kızlar başka sevimli oluyor.....
tövbe de kız ne bedduası.... ya biraz kaba bir lafdır sözüm meclisden dışarı.. köpeğin duası kabul olsaydı gökden kemik yağardı... der eskiler.. öyle herşeye takılma... bu devirde aslında ne varsa kız evlatlarda var.... sakın öyle düşünme....
sağol arkadaşım sen de yeni evinde güle güle otur inşalah uğur getirir bebişinde gelir hayırlısıyla
canım yanlış anlayacak birşey yok ama ben zamanında çok hayraz şımarık bir kızdım annem bir yandan iyi biryandan çok sıkıntı çektirdin ban diyordu inşallah allah sana sanin kibi bir kız evlat veriride benim senin elinden ne çektigimi anlardın diyordu ve oldu annem şimdide keşke bütün evlatlarım senin gibi olsaydı diyor kızım ban dogum günümd egelecek galiba anlayacagınız benim burcumda da olacak :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?