- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.261
inşaallah canım inşaallah.. artık benim tüp bebek olacağı kesin.... bakalım artık hayırlısıyla canabı hakkımın ol diyeceği anı beklemekden başkaq bir çare gelmiyor elimden...
anım senin bebek kaç haftalık oldu
hhehe ben yanlış algıladım kusura bakma.... Allah ım gönlündeki evladı versin sana. ve diğer arkadaşlarıma... yeni hamiş haberi yok dimi...
17 haftalık canım
maşallah baya büyümüş damadım allah analı babalı büyütsün saglıklı ve güzel bir şekilde dogumun gerçekleşir inşallah
amin inşallah seninde canım
allah razı olsun canım kardeşim benim bebeyim ilk dogan bebek olacak galiba bizim yolun yarısı yarıladık 22 . hafta bitmek üzere
oo maşallah baya büyümüş o da evet ilk bebeğimiz seninki olacak inşallah sonra gerisi gelir artık
inşallah ama içimde hep tedirginlik oluyor hep kaybetme korkusu birşey olacak korkusu var nefes alamıyorum bogulacak gibi oluyorum sendede oluyor mu doktor normal dedide ben çok daraldım ya
kızlar ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakın.... Allah ım bebişlerinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayıda nasip eylesin....
canım bu kadar tedirgin olma lütfen tabi ara ara insan bazı şeyler düşünüyor ama rabbim neylerse güzel eyler değil mi ben öyle kaybetme korkusu pek yaşamıyorum sadece sağlıklı olması için dua ediyorum
kızlar ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakın.... Allah ım bebişlerinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayıda nasip eylesin....
bende çıkıyorum daha sonra görüşürüz hoşçakalın
murseciğim inan çok sevindim oğlun hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı hayırlı versin inşallah seninle çok benzeşiyoruz ismi de çok güzel biz henüz karar veremedik kız olsaydı ayşe melek istiyordum ben şimdi babasına bıraktım hayırlısı diyelim
İyi geceler kızlar sohbetler olmuş neguzel
Kartopumdan haberi olan var mı?? Buarada yarın Dr.a gidiyoruz teyzeleri cinsiyeti kesinlesicek bı supriz olmazsa sonucu bildiririm sizlere öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?