Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşaallah canım inşaallah.. artık benim tüp bebek olacağı kesin.... bakalım artık hayırlısıyla canabı hakkımın ol diyeceği anı beklemekden başkaq bir çare gelmiyor elimden...

inşallah olur tüm kalbimle dualarım sizinle hakkında hayırlısı neyse o olsun bak canım biz olacak gözüyle tüp bebek yapmadık biz ilerde keşke tüp bebek yaptırsaydık neden yapmadık dememmek için şansımızı denedik sadece hayatımızda keşkeler olmasın diye denedik ve olmayacagına okadar inanmıştım ki tüp bebek denemesinden sonra eşimden ayrılmayı bile düşünmüştüm tüp bebek sonucunu aldıgım gün evi terk edecektim eşim ev geldiginde benim yüzümü görmeyecekti o günleri hatırlarken bile şuan galıyorum allah o caıları geride bıraktı çok şükür insan sevdigi bir erkeye çocuk veremememesi kadar acı birşey yoktur allah sizlerede nasip eder inşallah

hhehe ben yanlış algıladım kusura bakma.... Allah ım gönlündeki evladı versin sana. ve diğer arkadaşlarıma... yeni hamiş haberi yok dimi...

hamiş enson ece hamileymiş bende yeni ögrendim inşallah oda saglıklı birşekilde bebeyini kucagına alır darısıda silerin başına olur aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oo maşallah baya büyümüş o da evet ilk bebeğimiz seninki olacak inşallah sonra gerisi gelir artık

inşallah ama içimde hep tedirginlik oluyor hep kaybetme korkusu birşey olacak korkusu var nefes alamıyorum bogulacak gibi oluyorum sendede oluyor mu doktor normal dedide ben çok daraldım ya

kızlar ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakın.... Allah ım bebişlerinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayıda nasip eylesin....

inşallah ama içimde hep tedirginlik oluyor hep kaybetme korkusu birşey olacak korkusu var nefes alamıyorum bogulacak gibi oluyorum sendede oluyor mu doktor normal dedide ben çok daraldım ya

canım bu kadar tedirgin olma lütfen tabi ara ara insan bazı şeyler düşünüyor ama rabbim neylerse güzel eyler değil mi ben öyle kaybetme korkusu pek yaşamıyorum sadece sağlıklı olması için dua ediyorum

bilmiyorum ama allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eder inşallah hayırlısıyla saglıklı bir şekildede kucagımıza alırız

günaydın herkeze

emenneciğim benimde kızım olsaydı bende( ayşe cemre) koyucaktım kısmet hayırlısı işte
sağlıklı olsunlarda ..karnın çıkmış benimkiside erken çıktı dışardan baya belli oluyor.şükür gelişimide iyi dedi dr..hayırlısıyla bide normal bi doğum yaparak kucağımıza alsak ..

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada... oğluşumuzzz geliyorr ... yakışıklı mert:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar sohbetler olmuş neguzel
Kartopumdan haberi olan var mı?? Buarada yarın Dr.a gidiyoruz teyzeleri cinsiyeti kesinlesicek bı supriz olmazsa sonucu bildiririm sizlere öptüm hepinizi

İyi geceler kızlar sohbetler olmuş neguzel
Kartopumdan haberi olan var mı?? Buarada yarın Dr.a gidiyoruz teyzeleri cinsiyeti kesinlesicek bı supriz olmazsa sonucu bildiririm sizlere öptüm hepinizi

hayırlısı olsun canım ama tam cinsiyeti emin olamıyolar dr benimkini bile asker geliyo dedi ama sonra yüzde yüz kesin değil dedi..hakkımızda hayırlısı olsun ..

günaydın arkadaşllar nerelerdesınız yaa hadı gelin aartıkda dualarımıza başlayalım özledi sizleeri gelip bakıyorum arada ama kımse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…