- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.281
yine yeniden bi hüsrannnnnn....................
kan değerim 0.100..............
bebeğim bu seferde gelmemiş................
herkeze selam arkadaşlar hayırlı ramazanlar diliyorum uzun zamandır girmiyordum bebişlerimize isimler verilmiş darısı başımıza ben bazı sebepler yüzünden ara vermek durumundayım ama sizlerin mutlu haberlerini takip edicem hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
saol şükür ikimizde iyiyiz canım sen nasılsın ?neler yapıyosun.
aman iyi olun canım senın bebiş erkekdi dimi :) benım bayramdan sonra kontrolum var iştee bakalım nolcak bu arada eşim bu ay sonu gibi amelıyat olcak inş.öyle yanı hayıt tohumu falan içiyorum akşamları ramazandan sonrada soğan suyuna başlıyacam öyle yanı
evet ecrincim erkek değişmezse cinsiyeti yani dr yüzde yüz değil dedi ama bakalım hayırlısı olsun ...eşin ameliyat olduktan sonra bebişiniz gelir Allahın izniyle inş öyle çok duydum ameliyattan sonra kendiliğinden hamile kalanları hadi hayırlısı olsun..soğan suyuda çok faydalı başla bencede..
bengole sen nasılsın canım kızımız nasıl .?
hayırlısı olsun arkadaşım napalım vardır bundada bir hayır benimde aynı şekilde bugün hastalandımyine yeniden bi hüsrannnnnn....................
hayırlısı olsun arkadaşım napalım vardır bundada bir hayır benimde aynı şekilde bugün hastalandımama bu sefer çok üzülmedim babam geçen hafta çok ciddi bi trafik kazası geçirdi bacağı kırıldı ameliyat oldu çok şükür ii bazı şeylerin zamanı olduğuna inanıyorum bebeğimizin dünyaya gelmesininde zamanı var ve bu zamanı sabırla beklemeliyiz arkadaşım tabiki üzülüyoruz olsun çok istiyoruz ama elimizden bişey gelmiyo çokk şükür ki sağlığımız yerinde sevdiklerimiz yanımızda bunlara şükredip sabırla beklemeliyiz arkadaşım...
herkeze selam arkadaşlar hayırlı ramazanlar diliyorum uzun zamandır girmiyordum bebişlerimize isimler verilmiş darısı başımıza ben bazı sebepler yüzünden ara vermek durumundayım ama sizlerin mutlu haberlerini takip edicem hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun arkadaşım napalım vardır bundada bir hayır benimde aynı şekilde bugün hastalandımama bu sefer çok üzülmedim babam geçen hafta çok ciddi bi trafik kazası geçirdi bacağı kırıldı ameliyat oldu çok şükür ii bazı şeylerin zamanı olduğuna inanıyorum bebeğimizin dünyaya gelmesininde zamanı var ve bu zamanı sabırla beklemeliyiz arkadaşım tabiki üzülüyoruz olsun çok istiyoruz ama elimizden bişey gelmiyo çokk şükür ki sağlığımız yerinde sevdiklerimiz yanımızda bunlara şükredip sabırla beklemeliyiz arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?