Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yine yeniden bi hüsrannnnnn....................

kan değerim 0.100..............

bebeğim bu seferde gelmemiş................

herkeze selam arkadaşlar hayırlı ramazanlar diliyorum uzun zamandır girmiyordum bebişlerimize isimler verilmiş darısı başımıza ben bazı sebepler yüzünden ara vermek durumundayım ama sizlerin mutlu haberlerini takip edicem hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3

canım kardeşim hakkında hayırlısı neyse o olsun hiç üzülme herşeyde vardır bir hayır sakın kendini üzme canım inşallah rabbim zamanı geldiginde sana ve bütün herkesede hayırlı evlatlar nasip eder inşallah kendine iyi bak canım

selam canım inş. en kısa zamanda sendende mutlu haberi duyarız..özledim seni hatta buğün sana msj göndericektim face ..den özletme kendini arada bir gir merakta bırakma bizi .öptüm seni kib..

saol şükür ikimizde iyiyiz canım sen nasılsın ?neler yapıyosun.

aman iyi olun canım senın bebiş erkekdi dimi :) benım bayramdan sonra kontrolum var iştee bakalım nolcak bu arada eşim bu ay sonu gibi amelıyat olcak inş.öyle yanı hayıt tohumu falan içiyorum akşamları ramazandan sonrada soğan suyuna başlıyacam öyle yanı

evet ecrincim erkek değişmezse cinsiyeti yani dr yüzde yüz değil dedi ama bakalım hayırlısı olsun ...eşin ameliyat olduktan sonra bebişiniz gelir Allahın izniyle inş öyle çok duydum ameliyattan sonra kendiliğinden hamile kalanları hadi hayırlısı olsun..soğan suyuda çok faydalı başla bencede..

kız erkek farketmez dimi saglıklı olsunda :) evet canım akşamları yapmak istiyorum soğan suyunu ama yapamıyorum oruc acınca mayısıp kalıyorum bi agırlık cokuyor üstüme hiçbişey yapsım gelmıyor :) evet bende çok duydum amelıyattan sonra düzelen kendılıgınden hamıs kalan belkı eşim düzelene kadar bemım adetlerımde düzene girer bellımı olur belkı pkodanda kurtulurum :):lepi:

bengole sen nasılsın canım kızımız nasıl .?

canım dünürüm :) bende gelininde iyiz çok şükür :))) seni ve damadımı sormak lazım inşallah herşey yolunda gidiyordur :)))) hayırlısıyla saglıklı eli ayagı düzgün evlatlar kucagımıza alırız kendine iyi bak canım öptüm

hayırlısı olsun arkadaşım napalım vardır bundada bir hayır benimde aynı şekilde bugün hastalandım ama bu sefer çok üzülmedim babam geçen hafta çok ciddi bi trafik kazası geçirdi bacağı kırıldı ameliyat oldu çok şükür ii bazı şeylerin zamanı olduğuna inanıyorum bebeğimizin dünyaya gelmesininde zamanı var ve bu zamanı sabırla beklemeliyiz arkadaşım tabiki üzülüyoruz olsun çok istiyoruz ama elimizden bişey gelmiyo çokk şükür ki sağlığımız yerinde sevdiklerimiz yanımızda bunlara şükredip sabırla beklemeliyiz arkadaşım...

herkese günaydın arkadaşlar ,

hayırlı cumalar, bu mübarek günlerin hatırına Yüce Rabbim hepimizin gönlündeki hayırlı muradları biran önce versin inşallah.

sibel canım çok geçmiş olsun umarım şimdi herşey yolundadır.

evet dediğin gibi herşeyin vakti ve zamanı var. bize Allahtan hayırlısını dilemekten başka birşey düşmüyor

egeli canım bizde seni özledik valla. arar ara girde haberdar et kendini canım. inşallah hayırlı haberlerle dönersin.

opuyorumnanaktan

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun umarım baban iyidir.sana katuılıyorum canım herşeyimn hayırlısı zamanı var demekkı ondan gelmıyor bebişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…