- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.301
t.ederim kartopucum Allaha şükürler olsun ki babam ii inşllah dahada ii olacak böyle zamanlarda anlıyo insan bazı şeylere çok üzülüp kendimizi yıpratmamalıyız şükredip sabırla beklemliyiz Rabbim dualarımızı boş çevirmeyecek inşlh....sibel canım çok geçmiş olsun umarım şimdi herşey yolundadır.
evet dediğin gibi herşeyin vakti ve zamanı var. bize Allahtan hayırlısını dilemekten başka birşey düşmüyor
t.ederim ecrincim bugünmüze şükürler olsun herşey yoluna girecek inşlh buradaki herkez sırayla hamile kalacak... ümidimizi hiç birzaman yitirmeyelimçok üzüldüm canım çok geçmiş olsun umarım baban iyidir.sana katuılıyorum canım herşeyimn hayırlısı zamanı var demekkı ondan gelmıyor bebişler.
hayırlısı olsun arkadaşım napalım vardır bundada bir hayır benimde aynı şekilde bugün hastalandımama bu sefer çok üzülmedim babam geçen hafta çok ciddi bi trafik kazası geçirdi bacağı kırıldı ameliyat oldu çok şükür ii bazı şeylerin zamanı olduğuna inanıyorum bebeğimizin dünyaya gelmesininde zamanı var ve bu zamanı sabırla beklemeliyiz arkadaşım tabiki üzülüyoruz olsun çok istiyoruz ama elimizden bişey gelmiyo çokk şükür ki sağlığımız yerinde sevdiklerimiz yanımızda bunlara şükredip sabırla beklemeliyiz arkadaşım...
tatlıcık üzülme kardeşim, sen daha çok gençsin inşallah Yüce Rabbim hiç ummadığın bir anda verir yavrunu sana canım
yine yeniden bi hüsrannnnnn....................
kan değerim 0.100..............
bebeğim bu seferde gelmemiş................
selam canım inş. en kısa zamanda sendende mutlu haberi duyarız..özledim seni hatta buğün sana msj göndericektim face ..den özletme kendini arada bir gir merakta bırakma bizi .öptüm seni kib..
egeli canım bizde seni özledik valla. arar ara girde haberdar et kendini canım. inşallah hayırlı haberlerle dönersin.
opuyorumnanaktan
t.ederim tatlım çok şükür günden güne dahada ii oluyo sen nasılsın neler yapıyosun? bende seni öpüyorum k.i.bsibelcim nasılsın babana çok geçmiş olsun canım inşallah herşey çabuk yoluna girer öpüyorum seni
Ya kızlar kimsecikler yok nerelerdesiniz??
gamsem nbr nasılsın bebiş nasıl bellimi tam cinsiyeti?artık kimse girmiyo sayfalar ilerlemiyo. nerdesiniz arkadaşlar..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?