Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sibel canım çok geçmiş olsun umarım şimdi herşey yolundadır.

evet dediğin gibi herşeyin vakti ve zamanı var. bize Allahtan hayırlısını dilemekten başka birşey düşmüyor
t.ederim kartopucum Allaha şükürler olsun ki babam ii inşllah dahada ii olacak böyle zamanlarda anlıyo insan bazı şeylere çok üzülüp kendimizi yıpratmamalıyız şükredip sabırla beklemliyiz Rabbim dualarımızı boş çevirmeyecek inşlh....

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun umarım baban iyidir.sana katuılıyorum canım herşeyimn hayırlısı zamanı var demekkı ondan gelmıyor bebişler.
t.ederim ecrincim bugünmüze şükürler olsun herşey yoluna girecek inşlh buradaki herkez sırayla hamile kalacak... ümidimizi hiç birzaman yitirmeyelim

çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah Allah bidaha yaşatmasın.....

evet daha vakti gelmemiş .... ki onlarda bize gelmemiş.....

Rabbim inşallah hiç birimizi çok bekletmez.....

yine yeniden bi hüsrannnnnn....................

kan değerim 0.100..............

bebeğim bu seferde gelmemiş................

canım çok üzüldüm umarım kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize biraz nazlılar demekki uzun zamandır girmemişdim girincede karşılaşamadık hepinizi özledim

selam canım inş. en kısa zamanda sendende mutlu haberi duyarız..özledim seni hatta buğün sana msj göndericektim face ..den özletme kendini arada bir gir merakta bırakma bizi .öptüm seni kib..

sağol canım demek aynı anda düşünmüşüz arada girerim canım öpüyorum

egeli canım bizde seni özledik valla. arar ara girde haberdar et kendini canım. inşallah hayırlı haberlerle dönersin.

opuyorumnanaktan

girerim canım bu kadar ara vermem artık sorunlarımız var onlarla ilgilendim o yüzden tedavime ara vermek zorunda kaldık rabbimin vardır bir bildiği hayırlısı neyse o olsun belki ara verince kendiliğinden gelir bebişim kısmet arkadaşım öpüyorum

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada... oğluşumuzzz geliyorr ... yakışıklı mert:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar hoşcakalın diyip gidiyim dedim:)
memlekete gidiyoz.....
şimdiden hepinizim mubarek bayramını kutluyorum...
inşallah döndüğümde en az 2-3 hamiş haberi alırım....
hepinizi seviyorum dikkat edin kendinize.....

gamsem nbr nasılsın bebiş nasıl bellimi tam cinsiyeti?artık kimse girmiyo sayfalar ilerlemiyo. nerdesiniz arkadaşlar..........

İyiym mursecim yok tam gostermiyo bizimki gizemli bebek pipisinide saklıyor olabilir diyince kafamız çok karıştı şükür sağlıklı önemli olanda o zaten sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…