Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlarrrrrrrrr benimde oğlum olcak adı berat....:):):):)

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada... hoşgeldin minik berat
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada... oğluşumuzzz geliyorr ... yakışıklı mert:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay bende yeni aşılamaya başladım böyle hamiş haberlerini duyunca nasıl umutlandım.allahım o beklemede olan arkadaşlara herkese içinde banada versin bi bebek allahım

ay bende yeni aşılamaya başladım böyle hamiş haberlerini duyunca nasıl umutlandım.allahım o beklemede olan arkadaşlara herkese içinde banada versin bi bebek allahım

AMİN CANIM RABBİM TEDAVİNİ HAYIRLI KILSIN VE İNŞALLAH EVLADINA KAVUŞTURSUN.......
BURAYA SONUCUNU BİLDİR OLURMU?a.s.

olur canım kulube yeni üye oldum iyiki olmuşum çevremde kimseye anlatamıyodum çünkü kimse sizin beni anladıgınız gibi anlamıyodu.onlar böyle duygular yaşamadıkı anlasın beni.buraya üye olunca bi ben degilmişim meger bunu anladım daha önceki msjlarınızı okuyorum tıpkı benim yaşadıgım şeyleri yazıyosunuz(bu benim ikinci aşılamam) kendimi buldum sizin yazılarınızda kader arkadaşlarıyız hepimiz

aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsuna.s.

teşekkürler canım hepimizin allah yüzünü güldürsün inşallah güzel haberlerle aminnnnnnnnnnnn estamp arkadaşım konyada hangi hastaneye hangi doktora yaptırdın aşılamanı cvp yazarsan sevinirin

İyiym mursecim yok tam gostermiyo bizimki gizemli bebek pipisinide saklıyor olabilir diyince kafamız çok karıştı şükür sağlıklı önemli olanda o zaten sen nasılsın canım nasıl gidiyor

hayırlısı olsun canım kız erkek bizim için farketmiyo sağlıklı olsun yeterki..bende iyiyim Allaha şükür iyi gidiyo herşey yolu yarıladık sayılır.Rabbim sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin hepimize 1 ay sonra yavaş yavaş hazırlık yapmak istiyorum daha hiç bişey almadım erken diye bide cinsiyetinden tam emin olalım diyorum ama ilk alıcağım şey FB.tulumu olucak heralde :)))sen neyaptın başladınmı hazırlıklara.?..

Kendimi okadar zor tutuyorum ki iste cinsiyet belli olmayınca annem ufak tefek seyler alıyor şimdiden biz bıkacağım mağaza gezdik ama daha tam bisi almadık babası dayanamadı bı biberon aldı böle simdilik

arkadaşlar herkezin kadir gecesi mübarek olsun Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin hayırlı kandiller......

sevdiklerinizle birlikte huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. gelecek ramazan bayramını yavrunuzla karşılamanız dileğiyle. hepinizi öpüyorum

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

seneye inş hepimiz yavrularımızla bi bayram geçiririz...

herkezin ramazan bayramını kutlar umarım daha nice bayramlarda böyle yazışmak dileğiyle hapinizi öpüyorum

Herkese ii bayramlar daha nice bayramlara sağlık,mutluluk,huzurla...Bebişlerimiz hemen gelirde çifte bayram yaşarız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…