- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.321
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)
cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş2. aşılamada
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş. 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş2. aşılamada... oğluşumuzzz geliyorr ... yakışıklı mert:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş2. aşılamada
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:
8 hamilemiz........hihoyyythihoyyythihoyyyt
12 hamiş adayımız var
Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlarrrrrrrrr benimde oğlum olcak adı berat....:):):):)
ay bende yeni aşılamaya başladım böyle hamiş haberlerini duyunca nasıl umutlandım.allahım o beklemede olan arkadaşlara herkese içinde banada versin bi bebek allahımhadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)
cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş2. aşılamada... hoşgeldin minik berat
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş. 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş2. aşılamada... oğluşumuzzz geliyorr ... yakışıklı mert:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş2. aşılamada
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:
8 hamilemiz........hihoyyythihoyyythihoyyyt
12 hamiş adayımız var
Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay bende yeni aşılamaya başladım böyle hamiş haberlerini duyunca nasıl umutlandım.allahım o beklemede olan arkadaşlara herkese içinde banada versin bi bebek allahım
olur canım kulube yeni üye oldum iyiki olmuşum çevremde kimseye anlatamıyodum çünkü kimse sizin beni anladıgınız gibi anlamıyodu.onlar böyle duygular yaşamadıkı anlasın beni.buraya üye olunca bi ben degilmişim meger bunu anladım daha önceki msjlarınızı okuyorum tıpkı benim yaşadıgım şeyleri yazıyosunuz(bu benim ikinci aşılamam) kendimi buldum sizin yazılarınızda kader arkadaşlarıyız hepimiz
aranızda konyada aşılama yaptıran varmı?
İyiym mursecim yok tam gostermiyo bizimki gizemli bebek pipisinide saklıyor olabilir diyince kafamız çok karıştı şükür sağlıklı önemli olanda o zaten sen nasılsın canım nasıl gidiyor
hayırlısı olsun canım kız erkek bizim için farketmiyo sağlıklı olsun yeterki..bende iyiyim Allaha şükür iyi gidiyo herşey yolu yarıladık sayılır.Rabbim sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin hepimize 1 ay sonra yavaş yavaş hazırlık yapmak istiyorum daha hiç bişey almadım erken diye bide cinsiyetinden tam emin olalım diyorum ama ilk alıcağım şey FB.tulumu olucak heralde :)))sen neyaptın başladınmı hazırlıklara.?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?