Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bayramınız mübarek olsun.... seneye inşaallah hepimizin kucağında bebişlerimiz olurda öyle kutlarız.. bu aralar fazla giremiyorum... gelen giden çok oldu ... hepinizzi öpüyorum.. Allah a emanet olun.....

vallah kim ne aşamada çokda merak ediyorum... gül ün yarıda kalan tüp bebek tedavisinden sonra bir tedavisi daha oldumu... kartopu canım sen ne yaptın... egeli son operasyondan sonra aşılaman olacakdı ne oldu... tatlıcık seni kendi haline bırakmışlardı sonuç belli oldumu.... ecrincim eşin ameliyat için verdiği tarih yaklaşıyor umarım tarihi uzatmamışdır... ay ne meraklı olmşum bennn.. heheh artık bayramdan sonra gelenim gidenim olmaz heyheylerim dışında....:))) bol bol yazışırız.... tabi hamiş kardeşlerimide unutmadım.... bebişlerimizin cinsiyetleri belli olmaya başlamış.. sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun canlarım.....

ben ise taşınma işlerinden dolayı geçen ay doktora gidemedim.. bu ayki adetim muhtemelen pazara denk gelecek bu ayda büyük ihtimalle tedavi ile ilgili birşey duymak istemediğimden gitmeyeceğim.. artık sonraki ay yani ekimde tüp bebek için start vereceğim.... artık hayırlısı......

hepinizin bayramını kutluyorum...

biraz önce döndük memleketten.. hemen baktım hamiş varmı diye
inşallah hepimizin duaları kabul olurda seneye bayramda kucaklarımız dolu olur......

arkadaşlar merhaba uzun süredir size yazamadım işler çok yoğundu...bu arda inş benim bebeğimde kız olacak.Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.

aAllah ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eylesin kaysecim.. aramıza bir kız daha katılıyor demekki....

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada... hoşgeldin minik berat
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada... oğluşumuzzz geliyorr ... yakışıklı mert:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş::CüvCüv: 2. aşılamada.. topiğimizin şimdilik son prensesi:) hoşgeldin:CüvCüv:
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar benim ayın 11de hastalanmam lazımdı. bugün 13 ve daha gelen giden yok. sancım var hele bugün daha yoğun ama ne bilim en ufak şeyde umut arıyoruz... akşama kadar gelmezse yarın teste giderim ...... tam tüp bebeğe başlama arifesinde kendiliğimden hamiş kalsam başda eşim olmak üzere tüm çevremdekiler şok olur:))))) düşünsenize doktora gitmek için hastalanmayı bekliyorum. 2. günü doktora gideceğim kontrolümü yaptıracağım... yapılacak bir iki teste var onlar yapılacak bir dahaki ay ilaca başlayacağım ve sonraki ayda ilk tüp bebek transfrei kısmetse gerçekleşecek... ve ben tam arifesinde hamişim heheh ay ne güzel olurdu.... 6binlirayıda gider eşimle tatilde yerdik:))) nede olsa gözden çıkartıldı artık bu para hazır ve nazır bekliyor.... ayy inşaallah bu parayı karnımda bebişimle tatilde yemek nasip olur:)))

bebeklerimizin cinsiyetide ismide belli olmuş..... artık kucağımıza alacağımız anı bekliyoruz.. sağlıkla sıhatle.. inşaallahhh......

inşallahh canım benimde doktorum dediki bu sefer artık seni tüp bebeğe göndericem...
hangi hastama tüp dediysem hemen kendiliğinden hamile kalıyo dedi inşallah sende kalırsın dedi.....

bende sana diyorum inşallah meleğin göbişindedir........

ben daha hastalanmadım yarında bekleyeyim olmazsa çarşamba doktora gider testi yaptırırım diyorum.. çünkü her an hastalanacakmışım gibi ağrım var.... başkada hiç bir belirtide yokki bebiş var diyebileyim... ama ayyy negüzel olurdu olsaydı...

evet artık kimseler gelmiyo maalesef.....

inşallah bu aralar bikaç hamiş çıkarda azcık sevinir umutlanırız.....

sende nevar neyok gecikmeye devammı?

evet artık kimseler gelmiyo maalesef.....

inşallah bu aralar bikaç hamiş çıkarda azcık sevinir umutlanırız.....

sende nevar neyok gecikmeye devammı?

devam canım gelen giden yok.... ama belirtide yok bakalım beklemeye devam edeceğim.. teste gitmedim.. ne zaman giderimde bilmiyorum...

devam canım gelen giden yok.... ama belirtide yok bakalım beklemeye devam edeceğim.. teste gitmedim.. ne zaman giderimde bilmiyorum...

hayırlısı inşallah bebişin seninledirrr canımm....
bende nezaman teste gitsem eve dönerken hastalanıyorum iyice sinirim çıkıyo....

bekle bakalım inşallah Rabbim vermiştir mucizeni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…