- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.341
... tatlıcık seni kendi haline bırakmışlardı sonuç belli oldumu....
......
hepinizin bayramını kutluyorum...
biraz önce döndük memleketten.. hemen baktım hamiş varmı diye
inşallah hepimizin duaları kabul olurda seneye bayramda kucaklarımız dolu olur......
hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)
cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş2. aşılamada... hoşgeldin minik berat
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq:
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş. 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... ..........
murse............................................. hamişşşşşşşşşş2. aşılamada... oğluşumuzzz geliyorr ... yakışıklı mert:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş::CüvCüv: 2. aşılamada.. topiğimizin şimdilik son prensesi:) hoşgeldin:CüvCüv:
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:
8 hamilemiz........hihoyyythihoyyythihoyyyt
12 hamiş adayımız var
Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya kızlar benim ayın 11de hastalanmam lazımdı. bugün 13 ve daha gelen giden yok. sancım var hele bugün daha yoğun ama ne bilim en ufak şeyde umut arıyoruz... akşama kadar gelmezse yarın teste giderim ...... tam tüp bebeğe başlama arifesinde kendiliğimden hamiş kalsam başda eşim olmak üzere tüm çevremdekiler şok olur:))))) düşünsenize doktora gitmek için hastalanmayı bekliyorum. 2. günü doktora gideceğim kontrolümü yaptıracağım... yapılacak bir iki teste var onlar yapılacak bir dahaki ay ilaca başlayacağım ve sonraki ayda ilk tüp bebek transfrei kısmetse gerçekleşecek... ve ben tam arifesinde hamişim heheh ay ne güzel olurdu.... 6binlirayıda gider eşimle tatilde yerdik:))) nede olsa gözden çıkartıldı artık bu para hazır ve nazır bekliyor.... ayy inşaallah bu parayı karnımda bebişimle tatilde yemek nasip olur:)))
aAllah ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eylesin kaysecim.. aramıza bir kız daha katılıyor demekki....
allah razı olsun arkadaşım darısı tüm isteyen kardeşlerime olsun inş.
inşallahh canım benimde doktorum dediki bu sefer artık seni tüp bebeğe göndericem...
hangi hastama tüp dediysem hemen kendiliğinden hamile kalıyo dedi inşallah sende kalırsın dedi.....
bende sana diyorum inşallah meleğin göbişindedir........
evet artık kimseler gelmiyo maalesef.....
inşallah bu aralar bikaç hamiş çıkarda azcık sevinir umutlanırız.....
sende nevar neyok gecikmeye devammı?
devam canım gelen giden yok.... ama belirtide yok bakalım beklemeye devam edeceğim.. teste gitmedim.. ne zaman giderimde bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?