- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.361
hayırlısı inşallah bebişin seninledirrr canımm....
bende nezaman teste gitsem eve dönerken hastalanıyorum iyice sinirim çıkıyo....
bekle bakalım inşallah Rabbim vermiştir mucizeni....
benimde sol yumurtalığım sancıyo ara ara bakalam acaba neye delalettir bu....
canım yumurtan büyüyor olabilir....benimde hep sol yumutalığım sancıyor.. bazen yatarken rahatsızlık veriyor.... sen tüp bebek için ne kadar bekleyeceksin..
canım geçen ay 4 yumurtam olup bebek olmayınca doktorum bu ay dinlen dedi ama ben eve gelince gonal f imden kalmıştı 260mg 6 gün sonra süresi bitiyodu çöpe atıcaktım, ama eşimle karar verdik 37buçuk şeklinde adetin 3 günü vurulmaya başladım , adetin 9. günü öylesine bi doktora gittim smer testi için... o sırada bide yumurtalarına bakalım dedi ben hiç iğne vurdum demedim:))
bide baktıkı 18buçuk olmuş ve çatlamak üzere dedi çok şaşırdı negüzel çok kaliteli dedi....
şimdiki sancıları anlamıyorum inşallah bebişim oluşmuştur....
tüpe bahardan sonra başlayalım dedi doktorum.....
biraz dinlen belki kendiliğinden gelir dedi
:)))
iyi yapmışsın.... inşallah bu ay bebişimiz gelir kendiliğinden sonrada tüp bebek parasını tatilde yeriz:))))
ayyy inşallahh canım valla ne süper olur:))))
dün bi arkadaşım aradı çok morale ihtiyacım var dedi noldu dedim tahmin et dedi anladım ki hamile.....
korundukları halde olmuş inanamıyor hala.....
ve bu 3. cü çocuğu olucak daha digerleri küçükler....
dedim Rabbim biz korunmuyoruz. deliler gibi istiyor dua ediyoruz nolur bizede nasip et noluurrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin amin amin.. şuan yağmur yağıyor istanbulda dua kapıları açık olurmuş rabbim sesimizi duyuyor isteğimizi duyuyor ve inanıyorum bizlere bunu yaşatacakdır.. Allah ım bana tatlıcığa ve tüm isteyenlere bu ay şuan anne olmayı nasip eyle.. aminnn.... bebişimiz ondan haberdar olmamızı bekliyor olsun.. yağan yağmurun bereketi rahmmeti için duamıza hayırlı bir şekilde bizleri kavuştur yarabbim... aminnnn....
şuan eşimin yüzünün şeklini hayal ediyorum... artık tüp bebek için para biriktirmeye başladık başardık çok şükür... şimdi zamanını baklerken hamileyim aşkım desem adam inanmaz heralde... birde doktor demişken normal yolla bebek sahibi olma şansınız yok.. aşıla bile size boşuna yapılmış bana birde nededi biliyormusun doktorum.. 2 yıl içinde anne oldum oldum olmadım geriye dönüşü yok menopoza grecekmişim... ilk tüp bebekde bile tutmama olsılığımız çok yüsekmiş... şimdi bir mucize olsa bebişim ondan haberdar olmamı bekliyor olsa.... bu arada eşim beni adet oldum sanıyor 11den beri.... ay inşaallah bu ay herkese müjdeli haber vermek nasip olur... aminn. yağan yağmurlar hatırına rahmeti bereketi hatırına canabım hakkım bebişimi içime yerleştirmişdir inşaallah tabi seninde canım inşaallah....... aminnnn
inşallahhh canım yaaa... zaten senin bebiş müjdeni duyum inan kendim hamiş olsam o kadar sevinirim haralde...
burdahi herkes için o mutlu günleri nasip etsin Rabbim....
bu arada bakma doktorların dediğine Rabbim büyük kurumuş ağaçı , kalbi durmuş insanı diriltiyo , inşaallah bebişin göbişindedir...
ayyy aynen bu burç meselesine bende takıyorum:)))))
bencede boğa olsun dün hesap yaptım boğaya denk gelir varsa.....
yaaa inşallah sürpriz meleklerimiz içimizdedirrr:)) anne anne diye ses ediyolardır:)))))))
bugün yumurtalarım ağrınca dedim ki Rabbim tek olsun bu ağrılar hoşuma bile gider..
insan hamile kalınca nası bi ruh halinde oluyo acaba heralde ooohhhh beeeee diyodur kurtuldum yumurta takibinden iğnelerden....
canım benim yaa kıyamam sanayani sıkıntılar bebiş oluncada sürüyo demek en azından doktora gitmeye can atıyosundur onu görmek , minicik kalp sesini duymak.....
Rabbim inşallahhh hayırlısıyla kucağına aldığın günüde göstersin sağlıkla......
peki Zeynep Duru'cuk dünyaya gelene kadarmı vurulucakmış iğneler?
canım sağol,hakikaten bu sefer de randevu günlerini iple çekiyorum hep,bide kıpırdanışlarını tekmelerini bariz hissediyorum ,oda çok güzel teyzesi.İğneleri bebişim doğduktan sonra 6-7 hafta kadar daha yapıcam inşallah..
hayırlı haberlerini almak üzere canım...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?