Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlıcık slm nasılsın? görüşemiyorum bu aralar bende giremiyorum gerçi face de bişey farkettim sen nerde yaşıyosun galiba ortak tanıdıklarımız var çok şaşırdım gerçekten....

günaydın kızlar hepinizin geçmiş bayramını en içten dileklerimle kutlarım ben memlekete gitmiştim biraz kafamı dagırmaya baya zamandır giremiyorum hepinizi çok özledim kendinize iyi bakın görüşmek üzere byyy

estamp o iğnelerden bende yapıyorum..çok kötü morartıyor gerçekten bazende yakıyor.. ama 3 dakika kadar üstünde elini basılı tut morarma daha az alıyor bana hemşire öyle söyledi

arkadaşlar mrb kafam çok karışık bi türlü aklım almıyo bilgisi olan yardım cı olur mu????????????
şimdi şöyle bi durum var ben adet dönemlerinde klomen içtim dokt. takviye için istiyosan içebilirsin demişti ama çatlatma iğnesi falan yapılmadı yumurta takibide olmadı ama ben hast çalıştığım için merakımdan ultrasona girdim ve 3 adet yumurtam oluştuğunu öğrendim ama bu dokt.ilacın fazla geliştirdiğini ve çatlatma iğnesi olamayacağımı söyledi biraz moralim bozuldu tabi dokt arayamıyorum ondan habersiz yaptığım için aradan 1 hafta geçti ben 21. günümde tekrar ultrasona girdim çatlayıp çatlamadığını merak ettim güzel haber çatlamış dokt. 3 üz lerin olmazsa ii hepsi çatlamış gebeleik için herhangi bi engel olmadığını söylüyo ama tutup tutmadığı belli olmazmış ultrasonda şimdi napcam ben çok merak ediyorum nasıl zaman geçecek Allahım inşallah tutmuştur hayırlısıyla bu ay çok heyecanlıyım takibe falanda gitmedim niye böyle oldu anlamadım ne olur dua edin bana özellikle hamile arkadaşlar....

canım benim inşallah tutmuşdur da 3 olmasada ikizlerin olur:)))))

geçen ay bende klomen içtim 4 tane olgun yumurtam oldu ve hepsi seninki gibi kendiliğinden çatladı, nerdeyseo günleri hiç boş geçmedik ama malesef biri bile tutmadı doktorum bile şok oldu yani 4 taneyle bile gebe kalamadım ki eşimdede hiiiiç bi sorun yok.......

benim için daha vakti gelmemiş ama inşallah senin meleklerin şu an seninledir.....:Saruboceq:

estamp o iğnelerden bende yapıyorum..çok kötü morartıyor gerçekten bazende yakıyor.. ama 3 dakika kadar üstünde elini basılı tut morarma daha az alıyor bana hemşire öyle söyledi

canım çok sağol tavsiyen için.Sen nereye yapıyosun,göbeğine mi bacağına mı,ben ikisine de yapıyorum:)) koldan çok canım yandı sanki...
bide doktor ne zamana kadar kullan dedi?...
hayırlısıyla bebişine kavuşman dileğiyle:))a.s.

Ayy çok sevindim canım ,kısmet belkide şu an hamilesindir :))) herşeyde bi hayır var dimi,tabiki dua ederim...bizi habersiz bırakma:lepi:

çok yoruldum..........

biraz önce yine kayınvalidemle uzun uzun bebek, doktor muhabbeti yapmak zorunda kaldım............

çok sıkılıyorum..............

artık gel bebeğim kurtar anneni bu laftan ,sözden karışanlardan.......................

hadi yaa nasip hayırlısı olur inşallah bende öyle eşimde de bende de bi sorun yok ama... Biz her zaman hazırız bebeğimiz ne zaman isterse o zaman gelecek galiba sabırla bekleyeceğiz napalım ...

Ayy çok sevindim canım ,kısmet belkide şu an hamilesindir :))) herşeyde bi hayır var dimi,tabiki dua ederim...bizi habersiz bırakma:lepi:
bende sevinmek istiyorum ama tam anlamıyla sevinemiyorum işde çatlamış yumurtlara ama tutundu mu acaba bekleyip göreceğiz saol canım unutma dualarında bizide

tatlıcık yumurta takibine gitmişmiydin sen?

canım Allah yardımcın olsun,seni ooo kaddar iyi anlıyorum ki bu meseller kadar can yakan bişey yokkkk.... ben evleneli 4 yıl oldu,sözlü olarak bişey demeselerde bakışlarla imalarla canım çok yandı... derken temmuz sonu elti geldi bana,kız bi kez adet gördü ve şu an hamile... kayınvalidem şakır şukur ağlıyodu sevinçten,ben her ne kadar 2 tanesi başarısızlıklada sonuçlansada 3 kez hamileyim haberi verdim,tınmadı bile... eltimin hamile haberine ağlarken kaşıyla gözüyle beni yerin dibine batırdı
eşim 31 yaşında ve erkek kardeşi 25... çocuk abisine ne demesin; benimki ideal yaş,senden hızlı çıktım abi...
eşim çok üzüldü,bende tabi ama... naparsın.Allah bebişime sağlık sıhhat versin,gerisi boş...
o nedenle tatlım Allah yardımcın olsun,ennnn kısa sürede bebişini kucağına al inşallah,hamiş oluncada yetmiycek zaten bir an önce doğsada kucağıma alsam diycen,burdan konuşup tecrübelerimizi paylaşıcaz bak gör... hamilelik için 1 yumurta bile yeter,napalım olmamışsa olmamış giden 4 yumurta olsun,sağlığın sıhhatin yerinde olsun da.... daha çok yumurtluycaz innnşallh:)))
gece gece başını ağrıttım bitanem ama bana inan bak,hernekadar birbirimizi tanımasakta seni çok iyi anlıyorum,yalnız değilsin,dualarımdasın...
hayırlı haberlerini almak dileğiylea.s.

iyikii varsınnn... iyiki varsınız:)))

biraz rahatlıyorum böyle konuşunca:)

Rabbim meleğini sana bağışlasın hayırlısıyla kucağına al inşallah..

çok kolay bi doğum nasip etsin mutlu yuvanızı hiç bozmasın......:Saruboceq:

tatlıcık yumurta takibine gitmişmiydin sen?

canım günde 2 tane aldım 5 gün gittim baktı 4 tane dedi 13mm filandı boyları sonra 5 gün sonra bidaha gel dedi gittim 23mm boylarında 4 düde büyümüş dedi çatlamak üzereler iğne vurmamıza gerek yok dedi

yani sadece 2 kez gittim.....

canım günde 2 tane aldım 5. gün gittim baktı 4 tane dedi 13mm filandı boyları sonra 5 gün sonra bidaha gel dedi gittim 23mm boylarında 4 düde büyümüş dedi çatlamak üzereler iğne vurmamıza gerek yok dedi

yani sadece 2 kez gittim.....

Merhabalar kızlar suan istanbulda olanlar bilir e-5 trafigindeyiz esimle trafik kilit bende dedim size bı bakım tabi yine kimseler yok tatlicik aynı seyler bı eksik bı fazla hep yasadık arkadasım dua ediyoruz ve inanyiyooruz birgün olucak valla gecen bı türbeye gittim hepiniz için dua ettim ordada sağlıklı evlatlar versin Rabbim hayirlisiyla ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…