Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razı olsun canım bende bugün bi mubareğin türbesini ziyaret ettim hepiniz için dua ettim hamişlere hayırlı doğum, bütün arkadaşlarımada bu ay hayırlı hamilelik diledim.....

inşallah Rabbim bu mubareklerin yüzüsuyu hürmetine dualarımız kabul etsin.....

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada... hoşgeldin minik berat
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq:inşallah meleğin göbişindedir.....
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... .........inşallah meleğim göbişimdedir.....
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada... oğluşumuzzz geliyorr ... yakışıklı mert:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş::CüvCüv: 2. aşılamada.. topiğimizin şimdilik son prensesi:) hoşgeldin:CüvCüv:
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboce:

kızlar akşam namazının ardından inanarak 40 tane fatiha okuyup bebek için dua edincede oluyomuş diye duydum ben denicem bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız

göbeğime yapıyorum ama bezeler oldu bugün ilk defa bacağımdan denedim ağrım olmadı koluma kendim hiç yapmadım..kontrole gidince hemşireler yaptırdım ağrı olmadı sende doğuma kadar kullanıcaksın galiba...ben fazla giremiyorum ara ara lekelenmelerim oluyor raporluyum annemde kalıyorum...

selam arkadaşlar nasılsınız, arada girip bakıyorum ama bu aralar pek giren yok galiba herkes tedavilere ara verdi.ben tam gaz devam ediyorum. 2 ay aradan sonra 2. tüp bebek denememe başladım.ilk iğnemi dün vurdum bakalım hayırlısı artık Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tüm evlat hasreti çekenlerin kucaklarını doldursun.hepinizi öpüyorum

tedavin hayırlı olsun tatlım inşallah olumlu sonuçlanır bende bugün gene kırmızıları gördüm üzülmedim fazla ama tüp bebeğide ciddi ciddi düşünme vaktim geldi galiba sizde sorun neydi ve ne kadar zaman bekledikden sonra tüp bebeğe karar verdiniz hiç bişey bilmiyorum şu anda bi boşluktayım yardımcı olursan sevinirim diğer arkadaşlardan da cevap yazan olursa mutlu edersiniz beni...

günlerdir internete girmemiştim ne güzel dualar yazmışın canım yaaa....
gözlerim doldu,sende iyiki varsınsenağlama

canım hayırlı olsun:)

canım teşekkür ederim,bizim sebepsiz infertilite.2 yıllık evliyken başladık tedavilere. 4 kez aşılama yaptırdık olmayınca tüpe geçmeye karar verdik.bana göre tüp bebeğin aşılamadan pek farkı yok kullandığın ilaçlar ve hastaneye yumurta takibi için gidip gelmeler aynı.tek farkı yumurtalarının toplanması ve döllenirse eğer transfer yapılması korkulacak bişey yok yani.bide en büyük farkı biraz fazla para gitmesi okadar :))

kızlar herkeze meraba bende uzun zamandır girememiştim ama sohbetlerimizi çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir.bu arada benim bebişin cinsiyeti erkek demişti dr. um ama yüzde yüz değildi buğün büyük ultrasyona girdim cinsiyeti tam belli oldu kızım oluyo ayşe cemrem geliyo rabbim sizlerede nasip etsin amin...

canım ya ne kadar ilginç oldu böyle bende kız istiyordum ama iki aydır erkek diyor doktorum değişme ihtimali yok gibi değil mi:dance::dance:

hadiii kızlar listemizin yeni HAMİŞŞŞLERE ihtiyacı varr elimizi çabuk tutalım:)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş 2. aşılamada... hoşgeldin minik berat
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş :CüvCüv: 1. tüp bebek..... aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik tuana irem:)
estamp............................................ hamişşşşşşş :CüvCüv: 1. aşılamada.aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: zeynep duru:)
enepınar...........................................:Saruboceq:inşallah meleğin göbişindedir.....
kartopu.............................................:Saruboceq:
egeli.................................................:Saruboceq:
emenne............................................hamişşşşşşşşşş . 2. aşılamada... ve topiğimizin erkeğide geldiiii:)))
gamsem..........................................hamişşşşşşşşşş :CüvCüv: rahim filmi sonrası ..aramıza bi hanım efendi daha katıldı :CüvCüv: minik asya ? :)
ayse.c..............................................:Saruboceq:
ecrin87...............................................:Saruboceq:
pancar............................................:Saruboceq:
tatlıcık.......................................... .........inşallah meleğim göbişimdedir.....
murse............................................. hamişşşşşşşşşş 2. aşılamada... oğluşumuz değilmiş kızımız geliyomuş:) ... AYŞE CEMRE:)
gül...................................................:Saruboceq:
ece..................................................hamişşşşşşşşşş 3.aşılamada
kayse .............................................hamişşşşşşşşşş::CüvCüv: 2. aşılamada.. topiğimizin şimdilik son prensesi:) hoşgeldin:CüvCüv:
özlem..............................................:Saruboceq:
özgemrecan........................................... :Saruboceq:
esra16..............................................:Saruboceq:
sibel1982..........................................:Saruboceq:

8 hamilemiz ........hihoyyythihoyyythihoyyyt

12 hamiş adayımız var

Rabbim hayırlısıyla bu mubarek günlerde listemizi doldur yeni hamiş haberleriylee.....
:Saruboceq::Saruboceq:

CANIM YA alışveriş filan yapmışmıydın mavi mavi:)

hayırlısıyla sağlıkla doğsun ayşe cemremiz:)opuyorumnanaktan

hala hastalanmadım kızlar 3 gün gecikti...
olmam gereken günde idrar testi yaptım tek çizgi.....
ara vericem bikaç ay artık düşünmekten yoruldum biraz mola iyi gelicek......:)

canım ya ne kadar ilginç oldu böyle bende kız istiyordum ama iki aydır erkek diyor doktorum değişme ihtimali yok gibi değil mi:dance::dance:

evet canım ya banada 2 sefer doktorum erkek demişti yani erkeğe benziyo ama yüzde yüz değil demişti ama şuna inanıyorumki gerçekten annenin içine doğan çıkıyo ben hep elimi karnıma koyduğumda içimden kız geçiyodu hala öyle ama erkek dediği için kendimizi erkeğe alıştırmıştık .seninkide yüzde yüz kesin değilse değişebilir bide kordonundan yanılıyolar dr.lar ben buğün renkli doppler .a girdim ve başka dr baktı sonucuda kendi dr gösterdim Allaha şükür herşeyi normal zaten eşimle bana cinsiyeti kız deyince bizde çok şaşırdık herşeyin hayırlısı olsun ne yalan söylim benimde gönlümün bi tarafında kız vardı ama erkek olsana üzülmezdim sonuçta ikiside yok ikisinede ihtiyacım vardı...rabbim şimdi benim yaşadığım bu mutluluğu burdaki bebek bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin.en kısa zamanda .....

CANIM YA alışveriş filan yapmışmıydın mavi mavi:)

hayırlısıyla sağlıkla doğsun ayşe cemremiz:)opuyorumnanaktan

canım alışveriş yapmamıştım sadece ortak renkli yeşilli beyazlı bi tulum almıştım.elim maviye gitmiyordu nedense tam belli değil cinsiyeti diye.amin arkadaşım saol hastaneden çıktıktan sonra sağlık ocağında bu ay randevum vardı tetenoz aşışı vuruldum gelirkende pembe kıyafet aldım dayanamadım..:))

hala hastalanmadım kızlar 3 gün gecikti...
olmam gereken günde idrar testi yaptım tek çizgi.....
ara vericem bikaç ay artık düşünmekten yoruldum biraz mola iyi gelicek......:)

canım benim inşşşş senden bu ay güzel haber duymak nasip olur okadar mutlu olurumki anlatamam ...inşş hastalanmazsın...belki gününde diye testte çıkmamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…