- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #11.401
canım çok sağol tavsiyen için.Sen nereye yapıyosun,göbeğine mi bacağına mı,ben ikisine de yapıyorum:)) koldan çok canım yandı sanki...
bide doktor ne zamana kadar kullan dedi?...
hayırlısıyla bebişine kavuşman dileğiyle:))a.s.
tedavin hayırlı olsun tatlım inşallah olumlu sonuçlanır bende bugün gene kırmızıları gördüm üzülmedim fazla ama tüp bebeğide ciddi ciddi düşünme vaktim geldi galiba sizde sorun neydi ve ne kadar zaman bekledikden sonra tüp bebeğe karar verdiniz hiç bişey bilmiyorum şu anda bi boşluktayım yardımcı olursan sevinirim diğer arkadaşlardan da cevap yazan olursa mutlu edersiniz beni...selam arkadaşlar nasılsınız, arada girip bakıyorum ama bu aralar pek giren yok galiba herkes tedavilere ara verdi.ben tam gaz devam ediyorum. 2 ay aradan sonra 2. tüp bebek denememe başladım.ilk iğnemi dün vurdum bakalım hayırlısı artık Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tüm evlat hasreti çekenlerin kucaklarını doldursun.hepinizi öpüyorum
iyikii varsınnn... iyiki varsınız:)))
biraz rahatlıyorum böyle konuşunca:)
Rabbim meleğini sana bağışlasın hayırlısıyla kucağına al inşallah..
çok kolay bi doğum nasip etsin mutlu yuvanızı hiç bozmasın......:Saruboceq:
selam arkadaşlar nasılsınız, arada girip bakıyorum ama bu aralar pek giren yok galiba herkes tedavilere ara verdi.ben tam gaz devam ediyorum. 2 ay aradan sonra 2. tüp bebek denememe başladım.ilk iğnemi dün vurdum bakalım hayırlısı artık Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tüm evlat hasreti çekenlerin kucaklarını doldursun.hepinizi öpüyorum
tedavin hayırlı olsun tatlım inşallah olumlu sonuçlanır bende bugün gene kırmızıları gördüm üzülmedim fazla ama tüp bebeğide ciddi ciddi düşünme vaktim geldi galiba sizde sorun neydi ve ne kadar zaman bekledikden sonra tüp bebeğe karar verdiniz hiç bişey bilmiyorum şu anda bi boşluktayım yardımcı olursan sevinirim diğer arkadaşlardan da cevap yazan olursa mutlu edersiniz beni...
kızlar herkeze meraba bende uzun zamandır girememiştim ama sohbetlerimizi çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir.bu arada benim bebişin cinsiyeti erkek demişti dr. um ama yüzde yüz değildi buğün büyük ultrasyona girdim cinsiyeti tam belli oldu kızım oluyo ayşe cemrem geliyo rabbim sizlerede nasip etsin amin...
kızlar herkeze meraba bende uzun zamandır girememiştim ama sohbetlerimizi çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir.bu arada benim bebişin cinsiyeti erkek demişti dr. um ama yüzde yüz değildi buğün büyük ultrasyona girdim cinsiyeti tam belli oldu kızım oluyo ayşe cemrem geliyo rabbim sizlerede nasip etsin amin...
canım ya ne kadar ilginç oldu böyle bende kız istiyordum ama iki aydır erkek diyor doktorum değişme ihtimali yok gibi değil mi:dance::dance:
CANIM YA alışveriş filan yapmışmıydın mavi mavi:)
hayırlısıyla sağlıkla doğsun ayşe cemremiz:)opuyorumnanaktan
hala hastalanmadım kızlar 3 gün gecikti...
olmam gereken günde idrar testi yaptım tek çizgi.....
ara vericem bikaç ay artık düşünmekten yoruldum biraz mola iyi gelicek......:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?