Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim bebekte hidrops oluştu. yani kafa ense kısmında ve karında ödem oluştu. testlerde birşey çıkmadı. normal yolla çocuğunuz olur dedielr ama benim eşim yanımda değil yumurtlama dönemini denk getirmek zor oluyor hemde 10 aydır o dönemlerde izin aldığım yada eşimin yanıma gelerek denk getirdiğimiz halde olmadı. bende yaşım geçiyor diye bir an önce olsun istiyorum.
hsg den korkma bazıları çok ağrıyor diyor , ben başta kendimi kastım çünkü benden önceki bayan bir bağırıyordu anlatamam ama baktım hiç dayanılmayacak birşey değil anlamadım bile bittiğini çok kısa sürdü galiba tüplerde yada rahimde yapışıklık varsa çok ağrı oluyor. birde benim gebeliğim suni sancı verielerek normal doğumla sonlandırıldığı için o çektiğim acının yanında hiçbirşey. korkma yani. ben kalktım ondan sonra gezmeye gittim.
bu amh testini yeni senden duydum. benim fsh ım 6,78 dr normal dedi. ama şimdi internetten baktıım senden duyunca kadarı ile amh daha kesin sonuç veriyormuş. onuda adetin 3.günü falan mı yapıyorsun. günü var mı bende isteyim doktordan.

evet canım ben yeditepe üniversitesi prof. cem beye gittim bu yeni çıkmış ve amh da kesin sonuç alınıyormuş kadının yumurta rezervi hakkında net bilgi veriyormuş adetin 2. günü kandan bakıyorlar. bende suni sancıyla doğurdum çok ağrılıydı kalkıp eczaneye gidip ilaç aldım doğumdan sonra. neler yaşıyoruz dimi düşününce hiç kolay şeyler değil. Daha öncede yazmıştım Allah dağına göre kar verirmiş heralde bizimki de bu. benimde bebeğin kafa kısmında 3 adet ödem vardı. cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde görmüştü. amniyosentez yapalım dedi doktor sonucu öğrenelim. amniyo sentez sonucunda da edward sendromu görüldü. Hayırlısıyla hamile kalıncada ayrı bir stres yaşıycağımı düşünüyorum sağlıklımı değilmi kısmını öğrenene kadar. Hayırlısı hayırlısı diyip duruyorum yani :)

arencim folik gibi bir vitamin verdi bana solgar Q10 100mg hergün bitane içiyosun. hücre yenileyici yumurtalara kadar tüm bedeni yeniliyor. 30 adeti 70 milyon gibi birşey bence al ben 2 aydır içiyorum bunu bırakma dedi.

günaydın arkadaşlarım,

yeni geldim işe. biraz önce kan verdim. öğleden sonra 3 gibi telefon edip öğreneceğim. hayırlısı artık.

Allah bu dünya anne baba olmayı hepimize hayırlı kılsın inşallah. dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. a.s.

arencim folik gibi bir vitamin verdi bana solgar Q10 100mg hergün bitane içiyosun. hücre yenileyici yumurtalara kadar tüm bedeni yeniliyor. 30 adeti 70 milyon gibi birşey bence al ben 2 aydır içiyorum bunu bırakma dedi.

bana erken amniyosentez yapıldı.onda da birşey çıkmadı nedeni bulunamadı non immün hidrops dendi.
bana folic asit için folbiol iç dedi. olmazsa bende onu bırakıp solgarınkini alayım. bunun dışında folic asit falan almıyorsun değil mi.

Canım benim inşallah hayırlı haberini alacağız senin için hepimiz dua ediyoruz. Benim içimdeki ses oldu bu iş diyor :lepi::CüvCüv::Saruboceq:

inşallah güzel haberler verirsin cnm hakkında hayırlısı ne ise o olsun dualarım seninle:Saruboceq:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
arkadaşım inşallah hayırlı haberi hayırlısıyla alıcaz inş içimde bi his hamilesin diyo :CüvCüv:

canım benim amniyosentezde birşey çıkmadıysa demekki dna sıyla ilgili bir problem yok.
günde bir tane folic asit ve q10 içiyorum. q10unu hiç zararı yok işyerindeki tüm bayan arkadaşlarıma başlattım. folic asiti bırakma. banada folbiol vermişti ayrıca yanında q10 alıp iç . gelişmeleri paylaşalım olurmu arencim yada öğrendiğimiz yeni şeyleri. ben 3 ay ara verdiğim için bide incir kürüne başladım.

arkadaşım dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum canımkaydirigubbakcemile3

tamam canım tşk. bende alayım. q10 dan. evet irtibatı kesmeyelim.

meya bana anlatrmısın nasıl yaptılar aşılamanı,ve aşılama sonrası d run sana ilaç vs verdi mi?

Ben daha yeni iğneye başladım (cumartesi günü). Kasım da ön hazırlıklara başladık. Kilo verme:), adet düzenleme, HSG, vitamin vs. Cumartesi de iğne başladı. Bugün tahlil ve ultrasyona gittim. Puregon 300 kullanıyorum.....Sanırım tek aşılama dener (umarım olur) ya da 2....Sonra tüp bebeğe geçecek gibi geldi bana....

minaa cım benimde ilk aşılamam negatif sonucunu alınca hastanede kendimi tuttum.fakat bahçesinde sesim titredi ve gözlerim doldu eşim teselli edecekken ben hemen müdahele ettim..o gün hiç konuyu açmadım sonra toparlandım. allah hepimizin yardımcısı olsun,yaşım 35 eşim 40 ve 9 yıllık evliyiz hiç hamilelik olmadı mayısdan bu yana tedavideyim dr hep uzattı ameliyatla rahim içini genişleticem dedi 1 ay sonra tekrar hsg çekilsin dedi.çekildi ve tekrar 1 ay sonra ameliyat dedi ben eşime olmuycam dedi adetim gelince has. aradım vee dr hast. ayrılmış haber bile vermeden.yerine başka dr bile önermedi has.karşılaştım bana muay.kartını veriyor bizde dr değiştirdik o bile şaşırdı ameliyata ne gerek varmışki dedi anlayacağın para için yapmış ve yapacakmış yeni dr aşılama yaptı 2. aşılamayı bekliyoruz.adetim 2 hafta sonra olacak beklemedeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…