Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allahım sağlıklı versin de cinsiyeti çok da önemli değil canım bana kesin dedi doktor ama hala bişey alamıyorum biraz ürkek tedirginim henüz bir tek eşya bile almadım hayırlısı bakalım

hala hastalanmadım kızlar 3 gün gecikti...
olmam gereken günde idrar testi yaptım tek çizgi.....
ara vericem bikaç ay artık düşünmekten yoruldum biraz mola iyi gelicek......:)

canım inşallah hamişsindir rabbim senin ve burdaki bütün arkadaşların meleklerini tez zamanda göndersin inşallah

canım benim inşşşş senden bu ay güzel haber duymak nasip olur okadar mutlu olurumki anlatamam ...inşş hastalanmazsın...belki gününde diye testte çıkmamıştır..

canım inşallah hamişsindir rabbim senin ve burdaki bütün arkadaşların meleklerini tez zamanda göndersin inşallah

sağolun canlarım..a.s.
boshayallersmile hamilelikle ilgili anlatılan hiç bi belirti yokki umutlanamıyorum o yüzden...:umursamaz:
yani varsa tam bi süpriz olcak:):lepi:

Rabbim meleklerinizi bağışlasın.....:Saruboceq:
hayırlı, sağlıklı doğum nasip etsin.....:Saruboceq:

tatlıcım benim belirtilere kafanı takma herkezde belirti olucak diye bişey yok inş süpriz olur hakkında hayırlısı olsun..canım benim...

arkadaşlar neredesiniz kartopu gül egeli bengole pınar nerdesiniz yaa tatiller bitmedimi tedavileriniz ne süreçte ....merak ediyorum sizleri habersiz bırakmayın...

arkadaşlar neredesiniz kartopu gül egeli bengole pınar nerdesiniz yaa tatiller bitmedimi tedavileriniz ne süreçte ....merak ediyorum sizleri habersiz bırakmayın...

canım arkadaşım bende bir iyi bir kötü hayat devam ediyor siteye giriyorum ara ara ama malesef eskisi gibi eski sohpet yok hadi yeniden toplanalım eskisi gibi dertleselim dert ortaklarım sizleri çok özledim ya yeter bitirin bu hasreti sizleri bekliyorum arkadaşlar bu arada mursen rabbim hayırlısıyla evladını kucagına almayı nasip eder inşallah kız erkek farketmez dilerim hayırlı evlat olurlar kendine ve bebeyine iyi bak canım

sibelcim nasılsın canım _?
iim bengolecim sen nasılsın bebişin nasıl???? hergün nete girip bakıyorum ama kimsecikleri bulamıyorum özledim valla sohbetlerimizi kendine çok ve bebeğine ii bak tatlım bizlere dua etmeyi unutma olurmu çokk ihtiyacımız var çünkü...

canım arkadaşım bende hergün giriyorum ama bir türlü kimseye denk gelemiyorum bu arada teşekürler canım bende bebekte iyi sayılırız doguma sayılı günlerimiz kaldı bir yandan heyecan bir yandan gergin günler geçiriyorum ama tüm dualarım sizinle dilerim rabbim sizlerede en kısa zamanada bu güzel ve karmaşık duyguları yaşatır bende hepinizi çok özledim ne olur eskisi gibi burada buluşalım hepinizi merak ediyorum canım kardeşlerim sende kendine iyi bak tatlım allah gönlüne göre verir inşallah iyi geceler by

iyigeceler canım arkadaşım hoşgeldin
a.s.a.s.a.s. ben iyiim seni sormalı
i olmaya çalışıyorum bazen üzülüp ağlıyorum ne olcak diye kafayı takıyorum bazen de umursamaz oluyorum şu anda tedaviye ara verdi doktorum ocak ayına kadar bekle gene gebe kalamazsan tüp bebek deneyebiliriz dedi çok korkuyorum ocak ayına kadar hayırlısıyla hamile kalırım inşallah tüp bebek beni çok korkutuyo Allahtan hayırlısı napalım öyle işdee...sende inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun Rabbim en kısa zamanda bizede o güzel duyguları yaşatır

canım arkadaşım arkadaşım sakın üzülme herşeyde bir hayır vardır bende 3 yıl bekledim ilaçlarla normal şartlarda gebe kalmayı am olmadı vebenim aşılama yapma gibi bir şansım bile yoktu doktor tek çare tüp bebek oda olup olmayacagı kesin bile degildi ben tüp bebekten umudumu kesmiştim sadece denemedik dememek için denedik çok şükür allaha ilk denemede tuttu ama tutmayada bilridi bide okadar parayı borç harç içinde bulduk ve hala ödeyemedim bebek heran erken dogma ihtimali oldugu için üçretsiz dogum izninede ayrıldım şimdi bir yandan sevinç biryandan üzüntü içinde bebeyimi bekliyorum inşallah sag salim dogar allah emeklerimizi boşa çıkarmaz sende canını sıkma olurmu tüm dualarım sizinle allah sizlerin evinede hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

inşallah canım ya çok üzülüyorum eşimde çok destek oluyo ama doktorum banada tüp bebek %100 diye bişey yok böyle düşünme sakın dedi korkum ya tüp yaparsak gene olmazsa diye bide çalışıyorum eşim tüp bebeğe başlarsak işden ayrılman gerekir diyo tedavi süreci nasıl tüp bebekde beni biraz bilgilendirir misin birde sizin probleminiz neydi de tüp bebeğe karar verdiniz????

tabiki bilgilendiririm canım arakadaşım bizim problemimizi eşimin harelet eden siperm sayısı çok azdı hatta hiç yok diyecek kadar azdı ve doktorlar bu sonuca göre asla eşimin baba olmayacagını söyledi ve hiç bir tedavi önermediler ama ben internetten araştırdım mardine en yakın tüp bebek merkezlerini araştırıp eşime konuyu açtım elimizdeki 3 yıllık tahlil sonuçlarımızla birlikte diyarbakır veni vidi hastahanesine gittik ve ilk gittigimiz gün doktor tahlillere baktı ve evet bu sonuçlara göre çokcuk sahibi olmanız bir mucize ama eyer denemek isterseniz ben yaparım ama kesin sonuç alamayada bilrisiniz dedi ama biz o doktora gitmeden öncede 4 ay boyunca eşim bir ilaç kulanıyordu siper sayısı artsın ve calılık oranı arsın diye şaşe bir ilaçtı her kutusu 200 tl idi ayda 2 kutu alıyorduk allahın izni ile tedaviler başladık ve bir ay içinde 12 tane yumurta aldılar benden 2 tanesinide transfer ettiler bir tanesi tuttu allahın izni ile ama 10 ücretsiz iznimi kulandım daha sonrada iş başı yaptım iş pek etkilemedi normal bir insan gibi bend eişime gittin yanı kafana takılan birşey varsa sor söylerim

saol canım inşallah gerek kalmaz ama araştırıyorum int falan ama yaptıran biriye konuşmak daha ii geliyo eşimin spremleri 30 milyon civarında dokt.olmayacak kadar az değil normalde bu kadar spermle hamile kalınabilir dedi hareketliliğini tam hatırlamıyorum bendede adet düzensizliği vardı 30-35 günde adet oluyorum eşimin spermleri sınırda bide bende böyle düzensizlik olunca döllenmiyo şu anda klomen tedavisi uyguluyorum yumurtam oluşuyo gayet güzel büyüyo ve çatlıyo çatlatma iğnesine bile gerek kalmadan ama tutunamıyo nedense tüp bebeğe geçmeden önce ilaç kullanılmaya başlanıyo mu ve tedavi süreci na kadar sürüyo?

canım beim benadetin 3 . günü gittimve bana inneler verdiler göbek kol ve kalçadan yapılan inler hergün diyarbakıra gidip geldim diyebilecek kadar heme hemen hergün gittim 2 hafta sonra çatlatma innesi yapıldı 24 saat sonrada yumurta toplam işlemi yapıldı 5 saat sırada yürüyerek eve gittim ama bend eyumurta toplanırken aynı saate de eşim siper verdi sonrasa 4 gün sonra bize transef işlemi uygulandu uygulandıgı gün yine yürüyerek otele gittim bir gece diyarbakırda kaldım sonrada eve gelip 5 gün yatttım ve sonrad iş başı ettim tedavi 20 gün sürmüyor eyer herşey yolunda giderse bide senin şansın benden daha çok yüksek bence hiç kendinide üzme tatlım

bi kaç ay önceden ilaç falan kullanılmıyo yani inan tutacağını bilsem hemen yaptıracam herşeyi göze alıp ama ya tutmazsa diye benim korkum birde çevremin duymasını istemiyorum sürekli yatmam gerekirse işe de gidemem ve herkez duyacak kimseye laf anlatmak istemiyorum artık bakalım hayırlısı doktorun dediği gibi bekliyeyim mi sence yoksa kurban bayramından sonra tüp bebeğe geçsem mi diye düşünüyorum artık kafam çok karışık bi türlü karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…