- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #1.161
İşimiz zor canım görünüyorki 2 kere güçlü olmamız lazım. İlginçtirki ne kadar üzülsekte Allah bir kuvvet veriyor eşinide avutmaya çalışıyosun. Eşim aşılamaya inanmıyordu yüzdesi az dedi sırf benim hatırıma bir kere deniyelim dedi. Adetim gecikincede tabi çok umutlandı. Şimdi yaparsak sadece tüp bebek diyor. Şimdi tüp bebekte ben tüm seçimleri ona bıraktım bahçeçik kliniği diyor. Tabi olumsuz sonuç alırsak bilmiyorum ne olur nasıl toparlanırNeyse herşeyin hayrılısı biz güçlü olacağız Allah' tan umudumu kesmiyorum herşeyin hayırlısı....Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
amin arkadaşım kimsenin emekleri boşa gitmez inşallah. eğer durumun müsaitse en iyi tüp bebek merkezi doktorumun bana söylediği amerikan veya bahçeci dedi. dışarıda para ile yaptırmayı düşünen arkadaşlar her ikisinede gidebilirler. tabi biraz pahalıdır herhalde. ben fiyatları bilmiyorum
canım ya sonucu ne zaman alcan okuyamadım ben çok merak ediyoooooooruuuuuuuuuum
amin arkadaşım kimsenin emekleri boşa gitmez inşallah. eğer durumun müsaitse en iyi tüp bebek merkezi doktorumun bana söylediği amerikan veya bahçeci dedi. dışarıda para ile yaptırmayı düşünen arkadaşlar her ikisinede gidebilirler. tabi biraz pahalıdır herhalde. ben fiyatları bilmiyorum
Evet bitanem ben zaten 1 yıllık evli olduğum için ssk dan yararlanamıyorum. yaşa falan bakmadan en az 3 yıllık evlilik istiyorlar. Bahçeçiciği aradım yaklaşık 6000TL hayırlısı artık bir kere deniyceğiz. Zaten ordada ssk falan geçmiyormuş. Herşeyin hayırlısı ama önce kafamı toplamam lazım :) Canım sen ii ol az kaldı hayırlı haberini alcağız inşallah :)
bende zaten şimdi tutmazsa (Allahım İnşallah tutar) hemen tüp bebeğe geçiyorum. sabah eşimlede konuştuk. üzülmek yok sonuna kadar devam edeceğiz dedi. doktorda zaten 3. aşılamayaı denemeyecek o da tüp bebeğe geçeriz demişti. İnşallah gerek kalmaz tabi.
Tüm kalbimle tutacağına inanıyorum seninkinin hem yüzdeye vurdum tutması lazım :)
merhabalar bende şubatın sonunda başladım iğnelere 4 gündür eşim vuruyor iğnelerimi:) ilk defa aşılama denicez bu ay.. inşallah Allah hepimiz için hayırlısını versinn ve inşallah hepimizi çok kısa zamanda mutlu etsin:)
selam kızlar nasılsınız
kartopu canım rabbim gönlüne göre verir inşallah dularım seninle inşallah güzel haberler alıcaz allahın izniyle allah bu yolda herkesin yadımcısı olsun kızlar hayırlısıyla bizlerinde ilk önce göbüşlerimiz sonrada kucaklarımız dolucak inşallah pes etmek yok
negatif sonuç alan arkadaşlarım üzülmeyin inşallahen kısa zamanda gelicek bebişler
merhabalar bende şubatın sonunda başladım iğnelere 4 gündür eşim vuruyor iğnelerimi:) ilk defa aşılama denicez bu ay.. inşallah Allah hepimiz için hayırlısını versinn ve inşallah hepimizi çok kısa zamanda mutlu etsin:)
kızlarrrr benim ikizim oluyorrrbugün öğrendim:) çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?