Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende zaten şimdi tutmazsa (Allahım ınşallah tutar) hemen tüp bebeğe geçiyorum. sabah eşimlede konuştuk. üzülmek yok sonuna kadar devam edeceğiz dedi. doktorda zaten 3. aşılamayaı denemeyecek o da tüp bebeğe geçeriz demişti. ınşallah gerek kalmaz tabi.

Tüm kalbimle tutacağına inanıyorum seninkinin hem yüzdeye vurdum tutması lazım :)

zaten işyerinde öğreneceğim sonucu hemen sizede bildiririm arkadaşlar. sözüm var size zaten eğer bugün sonuç pozitif çıkarsa bu akşamdan itibaren hepimiz ve özellikle sizler için 45 yasin okumaya başlayacağım.

merhabalar bende şubatın sonunda başladım iğnelere 4 gündür eşim vuruyor iğnelerimi:) ilk defa aşılama denicez bu ay.. inşallah Allah hepimiz için hayırlısını versinn ve inşallah hepimizi çok kısa zamanda mutlu etsin:)

selam kızlar nasılsınız

kartopu canım rabbim gönlüne göre verir inşallah dularım seninle inşallah güzel haberler alıcaz allahın izniyle allah bu yolda herkesin yadımcısı olsun kızlar hayırlısıyla bizlerinde ilk önce göbüşlerimiz sonrada kucaklarımız dolucak inşallah pes etmek yok

negatif sonuç alan arkadaşlarım üzülmeyin inşallahen kısa zamanda gelicek bebişler

inşallah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın canım. tedavi sürecin hayırlı olsun

aramıza hoşgeldina.s.

teşekkür ederim kumsal. uzun zamandır görülmüyordun. inşallah dualarımız kabul olur arkadaşım

HOŞGELDİN ARAMIZA ARKADAŞIM SENLE BİZ AYNI ZAMANDA BAŞLAMIŞIZ TEDAVİYE BENİM DE İLK AŞILAMAM OLACAK İNŞALLAH TEDAVİMİZİN SONUCUNDA HAYALİMİZE KAVUŞURUZ BURADA EMEK HARCAYAN HERKESİN BEBEĞİNE KAVUŞMASINI DİLİYORUM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN:Saruboceq:

Meya, Minaaa alıntılar birbirine karışmış ama neyse konu ve sorunlar aynı olunca çok önemli olmuyor..Kartopu inşallah sen gülümseyerek dönersin bu akşam evine....

darısı başınıza kızlar hiç birinizi tanımıyorum ama sabah akşam dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…